1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Bricked 6950 please help to find a solution and right bios

Discussion in 'AMD / ATI' started by savkatravka, Sep 28, 2012.

  1. savkatravka New Member

    Joined:
    Sep 28, 2012
    Messages:
    7 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Los angeles
    Hi there, i have bricked my Sapphire Radeon HD 6950 2 GB 100312-3L [ASIN: B005X64QAG] (NO DIRT, NO OC one). Screen getting black and monitor getting no signal at all on switch position 1, only on switch position 2 i can get working monitor with out drivers (with them i getting nonstop BSOD) via mismatch of something on startup.
    Long story short... I bought it from amazon and with out knowledge got into flashing my baby to wrong video card's bios... got it complete. What a brain))
    Now I cant find my original BIOS's, even contacted US tech support for them to send it to me. But for now i had NO luck finding them
    tried to flash to
    http://www.techpowerup.com/vgabios/8...48.101123.html

    http://www.techpowerup.com/vgabios/9....101123_1.html

    http://www.techpowerup.com/vgabios/9....101123_2.html

    keep getting no signal on my monitor with these three...

    What i am asking is to provide me these original Bios's....
    or if these are the right ones and its not the point in my problem, please just help me to find a solution with your enormously big brains:confused::respect:
  2. TRWOV

    TRWOV

    Joined:
    Aug 11, 2011
    Messages:
    3,482 (3.12/day)
    Thanks Received:
    2,030
    Location:
    Mexico

    Attached Files:

    savkatravka says thanks.
    Crunching for Team TPU
  3. savkatravka New Member

    Joined:
    Sep 28, 2012
    Messages:
    7 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Los angeles
    Thank you. Give me 5mins to try it, i will reply asap with results when done!
  4. savkatravka New Member

    Joined:
    Sep 28, 2012
    Messages:
    7 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Los angeles
    OMG OMG OMG! no signal GONEEEEE... trying to install drivers now... omg i will cry now from all this happiness... couldnt make it work for 5days! tried all... THANK YOU SO MUUUUUCH! will post results after installing CCC
  5. savkatravka New Member

    Joined:
    Sep 28, 2012
    Messages:
    7 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Los angeles
    Ok, no signal gone, but BSOD from WELCOME screen on startup still shows up! any suggestions ??? drivers are crushing...:confused::banghead:
    BTW TRWOV where you found this bios? can you check there for bios's position 2 bios??
    Last edited: Sep 28, 2012
  6. Frogger

    Frogger

    Joined:
    Feb 12, 2006
    Messages:
    2,180 (0.70/day)
    Thanks Received:
    313
    use a driver cleaner like driversweeper from safe mode then reboot to windows & reinstall drivers ;)
  7. Soup

    Soup New Member

    Joined:
    Nov 17, 2011
    Messages:
    159 (0.16/day)
    Thanks Received:
    71
    Location:
    'merica
    ^ +1
  8. TRWOV

    TRWOV

    Joined:
    Aug 11, 2011
    Messages:
    3,482 (3.12/day)
    Thanks Received:
    2,030
    Location:
    Mexico
    I got it from my card. I'll post bios 2 later tonight.
    Crunching for Team TPU
  9. eidairaman1

    eidairaman1

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    12,250 (4.68/day)
    Thanks Received:
    1,418
    post the tag of the card on here please
  10. savkatravka New Member

    Joined:
    Sep 28, 2012
    Messages:
    7 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Los angeles
    HD6950 2gb gddr5 pci-e dl-dvi-i+sl-dvi-d/hdmi/dp w/dual fan & bios
    PN 299-1e186-520sa sku# 11188-05
    Item model number: 100312-3L

    Thats ALL info i have... have no box for it!
    Bought it of an amazon with no box!
    Last edited: Sep 29, 2012
  11. savkatravka New Member

    Joined:
    Sep 28, 2012
    Messages:
    7 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Los angeles
    Tried too many times already... even installed fresh windows! still crashing!:cry:
  12. savkatravka New Member

    Joined:
    Sep 28, 2012
    Messages:
    7 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Los angeles
    Is the first bios you posted overclocked? if yes, can you post all settings on default one please? saw a few posts about causing it bsod!
  13. eidairaman1

    eidairaman1

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    12,250 (4.68/day)
    Thanks Received:
    1,418
  14. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,555 (10.20/day)
    Thanks Received:
    6,066
    Location:
    Chatsworth, GA
    Try this bios, I have the same card I think

    Attached Files:

    Crunching for Team TPU
  15. TRWOV

    TRWOV

    Joined:
    Aug 11, 2011
    Messages:
    3,482 (3.12/day)
    Thanks Received:
    2,030
    Location:
    Mexico
    Here's the bios from the "2" position

    Attached Files:

    Crunching for Team TPU
  16. Frogger

    Frogger

    Joined:
    Feb 12, 2006
    Messages:
    2,180 (0.70/day)
    Thanks Received:
    313
    can you expand on what this mismatch is???? mabe the device id of the vid card???
    just to be clear you can boot to the motherboard bios ,working screen, but a soon as the bios hands off to windows drivers BSOD

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page