1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Can i run black ops 2?

Discussion in 'Games' started by tuunade98, Nov 8, 2012.

  1. tuunade98

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    191 (0.12/day)
    Thanks Received:
    4
    I recently just tried black ops on my computer and had a lot of lag spikes, no idea why. Although i heard black ops is really badly optimized. Hoping that Blackops 2 won't be the same, will i be able to play it? if yes at what settings. I know my computer is more then good enough to play the game.. well most of the parts exceed the system requirements for black ops 2 by a lot, except my graphics card. Even though my specs are on the left under my name here it is anyway.

    AMD 1100t x6 3.3ghz
    8gb Ram
    windows 7 64bit.
    Radeon 5770 1gb

    Im just having doubts, because of my graphics card. When i play games on the PC i want to have at least texture settings at highest and 1920 x 1080 resolution
  2. DannibusX

    DannibusX

    Joined:
    Aug 17, 2009
    Messages:
    2,527 (1.40/day)
    Thanks Received:
    979
    Location:
    United States
    Should be fine. It's gonna be a straight port from the 360.
    tuunade98 says thanks.
  3. natr0n

    natr0n

    Joined:
    Jan 29, 2012
    Messages:
    1,789 (1.97/day)
    Thanks Received:
    920
    lol same system, should run fine
    tuunade98 says thanks.
  4. tuunade98

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    191 (0.12/day)
    Thanks Received:
    4
    You have the same natron lol what do you run sky rim and battlefield 3 at?
  5. natr0n

    natr0n

    Joined:
    Jan 29, 2012
    Messages:
    1,789 (1.97/day)
    Thanks Received:
    920
    For bf3 I run all on low 2048x1152 still looks good.although, this card can use mixed settings even on ultra. about 60 fps playing metro 40-60 big maps.I haven't played skyrim yet sadly.

    so for bf3, shadows always low, all forms of AA and AO off. everything else you can play around with.
    Last edited: Nov 8, 2012
    tuunade98 says thanks.
  6. WarhammerTX

    WarhammerTX New Member

    Joined:
    Feb 17, 2006
    Messages:
    277 (0.09/day)
    Thanks Received:
    26
    Location:
    Texas
    without dedicated servers it will be a flop for the pc
  7. lyndonguitar

    lyndonguitar I play games

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    1,627 (1.03/day)
    Thanks Received:
    338
    Location:
    Philippines
    a pentium 4 pc can run cod mw3 on low everything.

    You should be able to max it out with that rig
    tuunade98 says thanks.
  8. tuunade98

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    191 (0.12/day)
    Thanks Received:
    4
    thanks guys, i realised u played bf3 at a resolution even higher then 1920 x 1080 natron. I find that really awesome lol. For me its 1920 x 1080 and at least highest texture settings or not play at all.

    @warhammer im pretty sure there is going to be dedicated servers for black ops 2 on pc, if not please tell me the source on where u found out the info coz im really curious now.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page