1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Can I run.....

Discussion in 'AMD / ATI' started by DARKADAM, Jul 17, 2012.

  1. DARKADAM

    DARKADAM New Member

    Joined:
    Jul 17, 2012
    Messages:
    10 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Hi, my specs are to the left

    Please could you tell me if the following games will run....
    Battlefield 3
    Call of duty 4
    GTA IV
    Call of Duty MW3
    Euro truck simulator
    UK Truck Simulator
    Scania Truck Driving Simulator

    Thanks in advance! :toast:
  2. cadaveca

    cadaveca My name is Dave

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Messages:
    13,774 (4.54/day)
    Thanks Received:
    6,858
    Location:
    Edmonton, Alberta
    How well the game will run depends on resolution and the detail levels.
    DARKADAM says thanks.
  3. Elmo

    Elmo

    Joined:
    May 27, 2012
    Messages:
    309 (0.39/day)
    Thanks Received:
    40
    Location:
    Malaysia
    Yep
    for all the simulators

    and we both play alot of the same simulators :p Do you play fsx also?
  4. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,478 (10.32/day)
    Thanks Received:
    6,013
    Location:
    Chatsworth, GA
    BF3 - low-medium no AA
    COD4 - max
    GTA IV - medium with some visuals
    CODMW3 - max

    Have no clue about these
    Euro truck simulator
    UK Truck Simulator
    Truck Driving Simulator

    *EDIT*
    Dave is right, what res you use?
    Crunching for Team TPU
  5. DARKADAM

    DARKADAM New Member

    Joined:
    Jul 17, 2012
    Messages:
    10 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Resolution is 720P on my monitor and i want at least medium +,
    I dont mind OC'ing if thats a issue!
  6. Elmo

    Elmo

    Joined:
    May 27, 2012
    Messages:
    309 (0.39/day)
    Thanks Received:
    40
    Location:
    Malaysia
    Welcome to tpu anyway :] You should get a larger hard drive if you like simulators.
  7. DARKADAM

    DARKADAM New Member

    Joined:
    Jul 17, 2012
    Messages:
    10 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Thanks :D

    The Hard Drive was just a spare I had laying around, so that will be upgraded along with water-cooling, 2 screens et cetera..
  8. OneMoar

    OneMoar

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    2,907 (1.84/day)
    Thanks Received:
    634
    Location:
    Rochester area
    battlefield 3 Medium yes not high and not at 1080p
    gta iv no ... game runs like crap on pretty much everything I have tried it on including a PhenomII /5770
    everything else no idea

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page