1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

can not uninstall amd CAP

Discussion in 'Graphics Cards' started by lordjohn, Nov 13, 2012.

  1. lordjohn

    lordjohn

    Joined:
    May 19, 2012
    Messages:
    161 (0.19/day)
    Thanks Received:
    4
    I am on 6850CF, installed the CAP with out deleting the old version. now if I try to delete the old version, win7 64 will go blue screen, is there any way I can remove the old version of CAP.

    Thanks in advance
     
  2. Chevalr1c

    Chevalr1c

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    3,203 (2.17/day)
    Thanks Received:
    1,383
    Location:
    NL, Europe
    Maybe "uninstall" the Catalyst install manager? Don't worry it will not be removed but you will be able to uninstall a few (or better, all) software components related to the card. After that and a reboot, install the matter again.
     
    Crunching for Team TPU
  3. INSTG8R

    INSTG8R

    Joined:
    Nov 26, 2004
    Messages:
    2,834 (0.79/day)
    Thanks Received:
    426
    Location:
    Lost in Norway
    CAP's "stand alone" Catalyst Install Manager won't touch the CAP's but good theory. CAP's will "stack" so if you just keep installing new ones the old ones are still there. But they are like a BIOS in that the newest one contains all the "fixes" of the previous ones so of course only one is necessary. A Bit of an oversight on AMD's part in that respect.

    Only thing I can think to try is try running the installer again and see if it A:eek:ffers the option to uninstall or repair(Not tried that myself but worth a shot)

    Backtrack on it. Uninstall the newest one first then try uninstalling the previous one.
     
    lordjohn and Chevalr1c say thanks.
  4. Chevalr1c

    Chevalr1c

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    3,203 (2.17/day)
    Thanks Received:
    1,383
    Location:
    NL, Europe
    You are right, the CAPs are apart from the rest. Silly me.
     
    Crunching for Team TPU
  5. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,583 (10.10/day)
    Thanks Received:
    6,090
    Location:
    Chatsworth, GA
    Maybe you could try to use CCleaners delete option. It should work well for the CAP
     
    lordjohn says thanks.
    Crunching for Team TPU
  6. lordjohn

    lordjohn

    Joined:
    May 19, 2012
    Messages:
    161 (0.19/day)
    Thanks Received:
    4
    Thanks

    I will try it.
     
  7. lordjohn

    lordjohn

    Joined:
    May 19, 2012
    Messages:
    161 (0.19/day)
    Thanks Received:
    4
    Thanks

    does it come with cap install file?
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page