1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

cant boot w/ 2x 512 corsair xms: help!!!

Discussion in 'Motherboards & Memory' started by shade633, Mar 2, 2006.

  1. shade633 New Member

    Joined:
    Mar 2, 2006
    Messages:
    4 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    i have 2 x 512 corsair xms 3202 400fsb on an athlon 64 system, using an abit mobo, i cant get the system to boot up with both stix in, with either one of the stix in it starts up fine, i know it will work cause my brother had the very system and he gave it to me, and he was running both stix. what happens when i boot it up is i get this alarm thing going off 2 tone alarm in 2/2 increments. can anyone tell me what im doing wrong or what would be a definite fix for this?
     
  2. newmodder New Member

    Joined:
    Sep 9, 2005
    Messages:
    669 (0.20/day)
    Thanks Received:
    7
    Location:
    british columbia
    bios settings

    i think you may have to got into the bios and set the speed and timings.
    are they a matched pair? and are they the same timings? (3-3-3-8 or 2.5-3-3-7 etc.
     
  3. intel igent

    intel igent New Member

    Joined:
    Jun 5, 2005
    Messages:
    4,641 (1.33/day)
    Thanks Received:
    434
    Location:
    Toronto, Canada
    think it has something to do with slot location:confused:
     
  4. Dippyskoodlez

    Joined:
    Jul 1, 2005
    Messages:
    5,095 (1.47/day)
    Thanks Received:
    238
    Location:
    Kansas City, KS
    try turning cpc off (set it to 2)
     
  5. newmodder New Member

    Joined:
    Sep 9, 2005
    Messages:
    669 (0.20/day)
    Thanks Received:
    7
    Location:
    british columbia
    slot 1 AND 3

    try slot 1 and 3 if they are NOT coloured. if coloured use in the same colour slots
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page