1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Cant connect to client

Discussion in 'World Community Grid (WCG)' started by t77snapshot, Dec 1, 2009.

  1. t77snapshot

    t77snapshot

    Joined:
    Nov 26, 2008
    Messages:
    4,207 (2.04/day)
    Thanks Received:
    2,736
    Location:
    S.Cali
    My WCG network is down and I need some help on getting it up again. The problem occurred when my router stopped responding, I didn't have time to mess with it so I just plugged my modem directly to my comp. I have an internet connection but not a WCG connection.:confused:
    [​IMG]
    [​IMG]

    EDIT: I got my router up and running all my crunchers again accept for THIS computer. What should I do?
    Crunching for Team TPU
  2. [Ion]

    [Ion] WCG Team Assistant

    Joined:
    Sep 15, 2009
    Messages:
    11,786 (6.65/day)
    Thanks Received:
    10,889
    Location:
    North Carolina, United States
    Re-install BOINC (you don't have to uninstall it first), I've had this issue in the past and it fixed it.
    Crunching for Team TPU
  3. t77snapshot

    t77snapshot

    Joined:
    Nov 26, 2008
    Messages:
    4,207 (2.04/day)
    Thanks Received:
    2,736
    Location:
    S.Cali
    Will I loose all my work?
    Crunching for Team TPU
  4. [Ion]

    [Ion] WCG Team Assistant

    Joined:
    Sep 15, 2009
    Messages:
    11,786 (6.65/day)
    Thanks Received:
    10,889
    Location:
    North Carolina, United States
    Nope. I've reinstalled the client quite a few times on different machines on XP, Vista, and 7, and all of the work was there after the reinstall and it continued crunching :toast:
    t77snapshot says thanks.
    Crunching for Team TPU
  5. t77snapshot

    t77snapshot

    Joined:
    Nov 26, 2008
    Messages:
    4,207 (2.04/day)
    Thanks Received:
    2,736
    Location:
    S.Cali
    Well I uninstalled and re-install with the same results. :( Should I try removing the Project and add it again will I loose the work?
    Last edited: Dec 1, 2009
    Crunching for Team TPU
  6. hat

    hat Maximum Overclocker

    Joined:
    Nov 20, 2006
    Messages:
    16,878 (6.02/day)
    Thanks Received:
    2,060
    Location:
    Ohio
    Have you tried manually updating it? Click on the update button in the projects tab
    t77snapshot says thanks.
    Crunching for Team TPU
  7. t77snapshot

    t77snapshot

    Joined:
    Nov 26, 2008
    Messages:
    4,207 (2.04/day)
    Thanks Received:
    2,736
    Location:
    S.Cali
    There it go's! Thanks Hat:)
    Crunching for Team TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page