1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Can't download from TPU

Discussion in 'Comments & Feedback' started by DaMulta, Jun 10, 2007.

  1. DaMulta

    DaMulta My stars went supernova

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Messages:
    16,119 (5.43/day)
    Thanks Received:
    1,454
    Location:
    Oklahoma T-Town
    Is anyone else having this problem today?

    edit: never mind, it just seems really slow for some odd reason.
     
  2. GJSNeptune

    GJSNeptune New Member

    Joined:
    Apr 24, 2007
    Messages:
    2,571 (0.95/day)
    Thanks Received:
    105
    Location:
    Ohio
    Aye. It's just super slow. I got a timed out warning, and then I had to choose a mirror.
     
  3. DaMulta

    DaMulta My stars went supernova

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Messages:
    16,119 (5.43/day)
    Thanks Received:
    1,454
    Location:
    Oklahoma T-Town
  4. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,552 (2.49/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
  5. DaMulta

    DaMulta My stars went supernova

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Messages:
    16,119 (5.43/day)
    Thanks Received:
    1,454
    Location:
    Oklahoma T-Town
    Yea, it finaly worked after clicking it 50 times.
     
  6. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,552 (2.49/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
    :laugh: I just clicked it 1 time and just let it go and it came out but on the forum im not having any slow downs, wonder what going on
     
  7. GJSNeptune

    GJSNeptune New Member

    Joined:
    Apr 24, 2007
    Messages:
    2,571 (0.95/day)
    Thanks Received:
    105
    Location:
    Ohio
    It's DOM's long username getting in the way.
     
  8. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,552 (2.49/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
    :roll: dont get mad cuz mines longer then yours :p
     
  9. WarEagleAU

    WarEagleAU Bird of Prey

    Joined:
    Jul 9, 2006
    Messages:
    10,797 (3.60/day)
    Thanks Received:
    546
    Location:
    Gurley, AL
    I have the same problem. I have no idea why its taking so long.
     
  10. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    14,882 (3.93/day)
    Thanks Received:
    11,630
    is the problem still there?
     
  11. Pinchy New Member

    Joined:
    Apr 29, 2006
    Messages:
    5,109 (1.67/day)
    Thanks Received:
    284
    Location:
    Sydney, Australia
    Tried downloading ATi tool (just to test)

    Its taking its time, so I assume its still there.
     
  12. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,552 (2.49/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
    yes, for me it is
     
  13. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    14,882 (3.93/day)
    Thanks Received:
    11,630
    should work now
     
  14. Pinchy New Member

    Joined:
    Apr 29, 2006
    Messages:
    5,109 (1.67/day)
    Thanks Received:
    284
    Location:
    Sydney, Australia
    Yep, its all good.

    Thx W1z.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page