1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Can't get ethernet drivers to work

Discussion in 'General Hardware' started by tianhui, Jul 16, 2010.

  1. tianhui

    tianhui New Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    134 (0.09/day)
    Thanks Received:
    7
    Location:
    US
    Just installed a new ASUS P5Q PRO motherboard. I did not re-install Windows Vista 32-bit that was running w/ my old setup. Windows found and automatically installed all drivers besides the Ethernet drivers and SM bus controller drivers.

    I downloaded the Intel Chipset installer off the ASUS website, and ran it ; it installed all other drivers fine aside from the ethernet and SM bus drivers.

    Any Ideas guys?:eek:
  2. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,484 (13.55/day)
    Thanks Received:
    13,896
    Download the SM drivers and ethernet drivers from Asus' website. They aren't included with the Intel chipset drivers. You also may run into problems due to not reinstalling your O/S and previous drivers from your old hardware.
    tianhui says thanks.
  3. tianhui

    tianhui New Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    134 (0.09/day)
    Thanks Received:
    7
    Location:
    US
    Thanks, they've seemed to have installed properly now. No other problem so far :D

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page