1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Cat 10.3's released today!

Discussion in 'AMD / ATI' started by niko084, Mar 24, 2010.

  1. niko084

    niko084

    Joined:
    Dec 5, 2006
    Messages:
    7,636 (2.59/day)
    Thanks Received:
    729
  2. cool_recep

    cool_recep

    Joined:
    Oct 2, 2005
    Messages:
    344 (0.10/day)
    Thanks Received:
    63
    Location:
    Istanbul/Turkey
  3. jasper1605

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,275 (0.68/day)
    Thanks Received:
    229
    Location:
    Ohio
    would i need to download these if i got the 10.3a beta?
     
  4. Lionheart

    Lionheart

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    4,077 (1.68/day)
    Thanks Received:
    837
    Location:
    Milky Way Galaxy
    Probably not but Im gonna do it anyways:D
     
  5. TVman

    TVman New Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    313 (0.17/day)
    Thanks Received:
    41
    No:rolleyes:
     
  6. Chomes New Member

    Joined:
    Aug 12, 2008
    Messages:
    74 (0.03/day)
    Thanks Received:
    18
    Location:
    Barcelona
    2 Failed installs with :
    Radeon 4870x2
    Radeon Mobility 4650
    Both of the same message, not very helpful: installation failed.
     
  7. cool_recep

    cool_recep

    Joined:
    Oct 2, 2005
    Messages:
    344 (0.10/day)
    Thanks Received:
    63
    Location:
    Istanbul/Turkey
    I am not the only one that gets error then. I think we both do the same mistake: installing over without removing :) Lazy guys we are :)
     
  8. Chomes New Member

    Joined:
    Aug 12, 2008
    Messages:
    74 (0.03/day)
    Thanks Received:
    18
    Location:
    Barcelona
    Yes i didn't do a clean install, i will give a shoot later! :toast:
     
  9. Lionheart

    Lionheart

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    4,077 (1.68/day)
    Thanks Received:
    837
    Location:
    Milky Way Galaxy
    Its wrkin fine for me, just had a play through in crysis and battle field bad company 2, wrks fine:toast:
     
  10. niko084

    niko084

    Joined:
    Dec 5, 2006
    Messages:
    7,636 (2.59/day)
    Thanks Received:
    729
    Ya they are working fine here on a 4870x2 win7 x64 ult.

    No performance tests, just re-setting up a machine here.
     
  11. Chomes New Member

    Joined:
    Aug 12, 2008
    Messages:
    74 (0.03/day)
    Thanks Received:
    18
    Location:
    Barcelona
    Did a clean install, but doesn't really work either. It installs the driver (gpuz shows v10.3), but the control center doesn't get installed...
     
  12. tigger

    tigger I'm the only one

    Joined:
    Mar 20, 2006
    Messages:
    10,183 (3.18/day)
    Thanks Received:
    1,399
    All i did was exit ccc and run the installer for 10.3 and its installed fine.
     
  13. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,979 (12.96/day)
    Thanks Received:
    14,401
    nt300, Chomes and fullinfusion say thanks.
  14. Melvis

    Melvis

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Messages:
    3,594 (1.45/day)
    Thanks Received:
    531
    Location:
    Australia
    When will the 10.3a drivers be released?
     
  15. Zubasa

    Zubasa

    Joined:
    Oct 1, 2006
    Messages:
    3,980 (1.32/day)
    Thanks Received:
    457
    Location:
    Hong Kong
    The 10.3a drivers is just a preview version :p
     
  16. Paintface

    Paintface New Member

    Joined:
    Jul 3, 2008
    Messages:
    389 (0.16/day)
    Thanks Received:
    73
    no 10.3a is actually a more recent version released last week cause it didnt have to pass the whql tests.
     
  17. Melvis

    Melvis

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Messages:
    3,594 (1.45/day)
    Thanks Received:
    531
    Location:
    Australia
    O-k, will it have support for XP?
     
  18. alexsubri

    alexsubri New Member

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    1,391 (0.78/day)
    Thanks Received:
    199
    Hmmmm, my 10.3a messed up my card and games, I went back to 10.2 :)

    Will try 10.3 final version now! Hopefully some of these problems are fixed!

    THIS HAPPENS A LOT IN BFBC2!! Will try out tomorrow
     
  19. deaffob New Member

    Joined:
    Jun 15, 2008
    Messages:
    54 (0.02/day)
    Thanks Received:
    2
    Location:
    LA, California
    Is this 10.3 different than the 10.3 I downloaded from TPU like a week ago?
     
  20. LAN_deRf_HA

    LAN_deRf_HA

    Joined:
    Apr 4, 2008
    Messages:
    4,563 (1.85/day)
    Thanks Received:
    954
    So then is 10.3a going to end up being 10.4?
     
  21. alexsubri

    alexsubri New Member

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    1,391 (0.78/day)
    Thanks Received:
    199
    No, the 10.3a was the pre-release to get everybody excited and was sorta the "unofficial" release perse. 10.3 is the final release after it has been evaluated and passed guidelines, etc

    anyways, this driver update is amazing!!

    Dirt2 loads hella fast and my FPS is 55 vs 45 when I ran max with 10.2
    EVERYTHING PLAYS BETTER NOW MAXED I'M SO HAPPY!

    [​IMG]

    I mean max at 89 FPS is AMAZING, I use to get low 70s
     
  22. Blacklash New Member

    Joined:
    Feb 22, 2007
    Messages:
    186 (0.06/day)
    Thanks Received:
    36
  23. shevanel

    shevanel New Member

    Joined:
    Jul 27, 2009
    Messages:
    3,479 (1.76/day)
    Thanks Received:
    406
    Location:
    Leesburg, FL
    sweet these didn't fix my multiple display flicker issue..
     
  24. Lionheart

    Lionheart

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    4,077 (1.68/day)
    Thanks Received:
    837
    Location:
    Milky Way Galaxy
    I sense sarcasm:laugh:
     
  25. shevanel

    shevanel New Member

    Joined:
    Jul 27, 2009
    Messages:
    3,479 (1.76/day)
    Thanks Received:
    406
    Location:
    Leesburg, FL
    ya whenever my 2nd display is active i cant overclock or everytime the memory clock goes from 100% to idle it flickers. standard clocks no issues.

    no big deal cuz i cannot use my 2nd display when i'm gaming anyway so it's really not that big of an issue anyway. just hit alt+down arrow to turn my second display off.. proceed to msi afterburner... when done gaming, close AB, alt+up arrow and my 2nd display is ready for porn again.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page