1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Catalyst 7.3 stuck with em now.

Discussion in 'General Software' started by SK-1, Mar 30, 2007.

  1. SK-1

    SK-1

    Joined:
    May 15, 2005
    Messages:
    3,200 (0.94/day)
    Thanks Received:
    330
    After trying the 7.3's,..I decided to go back to the 7.2's for a few benchmarks.
    I use Driver cleaner pro for this all the time with no issues.
    This time after the 7.2's were re installed,..I had no CCC to speak of,kust a VERY basic panel that let me adjust rez.and thats about it.When I reinstalled 7.3's the CCC was back in full function.:banghead:
    HELP.
     
  2. Namslas90 New Member

    Joined:
    Aug 27, 2006
    Messages:
    4,851 (1.65/day)
    Thanks Received:
    555
    Location:
    Earth
    After running the cleaner did you check with "search", and delete what you found?
     
  3. Namslas90 New Member

    Joined:
    Aug 27, 2006
    Messages:
    4,851 (1.65/day)
    Thanks Received:
    555
    Location:
    Earth
    Also run defrag before re-installing CCC (maybe reg cleaner).
     
  4. SK-1

    SK-1

    Joined:
    May 15, 2005
    Messages:
    3,200 (0.94/day)
    Thanks Received:
    330
    This is the control panel I get when I try anything BUT the 7.3s
     

    Attached Files:

  5. SK-1

    SK-1

    Joined:
    May 15, 2005
    Messages:
    3,200 (0.94/day)
    Thanks Received:
    330
    If i search for ATI i get about 3200 results!
    How can I narrow it down?
     
  6. thraxed Guest

    I was able to rollback from 7.3 to 7.2 by just using the ati software removal uninstall.
     
  7. SK-1

    SK-1

    Joined:
    May 15, 2005
    Messages:
    3,200 (0.94/day)
    Thanks Received:
    330
    Still no luck.
     
  8. DRDNA

    DRDNA

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    4,779 (1.53/day)
    Thanks Received:
    566
    Location:
    New York
    that is the basic view of the CCC .Go to start programs to the at CCC and select advanced!:toast: !
     
  9. SK-1

    SK-1

    Joined:
    May 15, 2005
    Messages:
    3,200 (0.94/day)
    Thanks Received:
    330
    Nothing happened,,,,I mean nothing.My firewall had a little activity and then just nothing,...this is making me so mad.
     
  10. SK-1

    SK-1

    Joined:
    May 15, 2005
    Messages:
    3,200 (0.94/day)
    Thanks Received:
    330
    now this when I try warcat 7.2?
     

    Attached Files:

  11. SK-1

    SK-1

    Joined:
    May 15, 2005
    Messages:
    3,200 (0.94/day)
    Thanks Received:
    330
    and this
     

    Attached Files:

  12. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,552 (2.49/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
    :eek: thats what it was showing when I had 7.2 its never going to work Ive tryed, then I just went back to 6.10 from the CD cuz I got so :mad: I reinstalled XP cuz of it


    Edit: cuz this is what I got its keep showing up, heres the thread I started it showed it was the Net framework 2.0 but I repaired it and still didnt work Good Luck :toast:
    http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=28036
     
    Last edited: Mar 31, 2007
  13. SK-1

    SK-1

    Joined:
    May 15, 2005
    Messages:
    3,200 (0.94/day)
    Thanks Received:
    330
    I went to windows update and all went well except for one update,Security Update for Microsoft .NET Framework, Version 2.0 (KB922770) did not install??
    I tried to do it 3 times and still no luck.
    I wonder if this is my problem.:mad:
     
  14. SK-1

    SK-1

    Joined:
    May 15, 2005
    Messages:
    3,200 (0.94/day)
    Thanks Received:
    330
    Looks like a XP reinstall.:banghead:
     

    Attached Files:

  15. SK-1

    SK-1

    Joined:
    May 15, 2005
    Messages:
    3,200 (0.94/day)
    Thanks Received:
    330
    Fixed It

    :roll: :roll: Well I just did this and I recommend it to anyone with a similar driver problem,..
    1. Boot OS into safe mode
    2 Using the Control Panel 1st, uninstall any vid card drivers
    2a. CCC
    2b. ATi tool/ATi Tray Tools/Powerstrip/RivaTuner etc.
    3. Using Driver Cleaner Pro, select all ati items and clean
    4. Reboot into Windows
    5. Install your drivers (& CCC if you chose to do so)
    6. Reboot
    7. Install ATI Tool/ATI Tray Tools/Powerstrip or w/e you use to tweak and o/c.
    Now ALL IS BACK TO NORMAL!!!:toast:
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page