1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

catalyst control centre

Discussion in 'Graphics Cards' started by craigo, Oct 5, 2007.

  1. craigo

    craigo

    Joined:
    Jun 1, 2006
    Messages:
    651 (0.22/day)
    Thanks Received:
    61
    Location:
    Australia
    lkjfsahgnvvewoiursldhfgkpeqkjn;/v aiw kjg .kjqaw4hioethi8;o

    (words cannot describe my feeling towards this software atm):mad::banghead:
  2. ktr

    ktr

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    7,407 (2.44/day)
    Thanks Received:
    687
    Did it poo on your keyboard?
    craigo says thanks.
  3. craigo

    craigo

    Joined:
    Jun 1, 2006
    Messages:
    651 (0.22/day)
    Thanks Received:
    61
    Location:
    Australia
    figurativley speaking...yes
  4. pt

    pt not a suicide-bomber

    Joined:
    Mar 11, 2006
    Messages:
    8,982 (2.93/day)
    Thanks Received:
    208
    Location:
    Portugal
    what happened?
    it started showing porn while your wife was seeing?
    craigo says thanks.
  5. craigo

    craigo

    Joined:
    Jun 1, 2006
    Messages:
    651 (0.22/day)
    Thanks Received:
    61
    Location:
    Australia
    any wife of mine would have been watching alongside me :)..
    im just having 7.9 issues...im sure ill get over it,this is more for the frustration than to seek support...you may thank me for sharing if you wish.
  6. Kreij

    Kreij Senior Monkey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    13,881 (5.09/day)
    Thanks Received:
    5,615
    Location:
    Cheeseland (Wisconsin, USA)
    7.9 seems to be working fine for me.
    What's the problem ?

    Other than the poop on the keyboard :)
    craigo says thanks.
  7. craigo

    craigo

    Joined:
    Jun 1, 2006
    Messages:
    651 (0.22/day)
    Thanks Received:
    61
    Location:
    Australia
    Cheers kreig,
    luckily for me the dinovo keyboard comes with a handy microfibre cloth for when the catalysts strike....silly me tried the upgrade option in the bloatware/ccc installer..it all went peear from that point..i have uninstalled using drivercleaner/ccleaned the reg/restared installed the cats....driver good no ccc....open bawx/reseat cards check bridges..repeat...swear...check device manager...all good..check services..all good...reinstall .net runtimes...try again...um no...TROGDOOR!!!!111....flash stock card bios/default proc/fsb/ram clocks...try again...no joy...WHY(anguish)
  8. craigo

    craigo

    Joined:
    Jun 1, 2006
    Messages:
    651 (0.22/day)
    Thanks Received:
    61
    Location:
    Australia
    Okay people,
    is it can b helping tiem now plz
  9. Namslas90 New Member

    Joined:
    Aug 27, 2006
    Messages:
    4,851 (1.68/day)
    Thanks Received:
    555
    Location:
    Earth
  10. grunt_408

    grunt_408

    Joined:
    Aug 5, 2007
    Messages:
    2,026 (0.79/day)
    Thanks Received:
    485
    Location:
    Australia
    OMG Ati need to get their crapola together with the drivers It is getting to be a bit of a joke really. Seem to spend more time fixing bugs with drivers than we do using the friggen cards for what they were invented for.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page