1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Catzilla Benchmark Download BETA version

Discussion in 'Games' started by natr0n, Dec 20, 2012.

  1. radusorin

    radusorin

    Joined:
    Jan 27, 2012
    Messages:
    67 (0.06/day)
    Thanks Received:
    8
    Location:
    Romania
  2. johnspack

    johnspack

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    4,386 (1.66/day)
    Thanks Received:
    871
    Location:
    Nelson B.C. Canada
    Arg... my poor old 480!
    [​IMG]
     
  3. MetalRacer

    MetalRacer

    Joined:
    Aug 18, 2007
    Messages:
    871 (0.32/day)
    Thanks Received:
    714
    Location:
    The Lone Star State
    Its three different benchmarks.
     
    radusorin says thanks.
  4. animal007uk

    Joined:
    Feb 19, 2009
    Messages:
    1,259 (0.59/day)
    Thanks Received:
    300
    Location:
    Warwick, Warwickshire, England
    Each pic shows a diffrent setting (Basicly resolution).

    Kitty mode = 1024x576
    Cat mode = 1280x720
    Tiger mode = 1920x1080
    Catzilla mode = 2560x1440.
     
    radusorin says thanks.
  5. Novulux

    Joined:
    Dec 18, 2011
    Messages:
    150 (0.14/day)
    Thanks Received:
    30
    Well in addition to post processing and AA changes, etc.
     
  6. ViperXTR

    ViperXTR

    Joined:
    Jan 31, 2011
    Messages:
    1,396 (0.98/day)
    Thanks Received:
    409
    finally able to run, CPU physics test is low as expected lol.
    [​IMG]
     
  7. radusorin

    radusorin

    Joined:
    Jan 27, 2012
    Messages:
    67 (0.06/day)
    Thanks Received:
    8
    Location:
    Romania
    Dammit now i notice :laugh:, thx all :toast:
     
  8. puma99dk|

    puma99dk|

    Joined:
    Aug 29, 2005
    Messages:
    3,495 (1.03/day)
    Thanks Received:
    792
    i got this score in Build 12 with Adaptive Vsync on and with all my applications i am running at the same time...

    [​IMG]

    i think this is a a fine score only running 4ghz on my i5-2500k, 1600mhz on my memory and no OC on my GTX680 2gb ^^
     

    Attached Files:

  9. radusorin

    radusorin

    Joined:
    Jan 27, 2012
    Messages:
    67 (0.06/day)
    Thanks Received:
    8
    Location:
    Romania
    Here's mine :laugh:

    [​IMG]
     

    Attached Files:

  10. cadaveca

    cadaveca My name is Dave

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Messages:
    14,149 (4.45/day)
    Thanks Received:
    7,354
    Location:
    Edmonton, Alberta
    Who said X79 isn't faster for gaming?

    [​IMG]


    :p

    might hit that top 10...gotta tweak away!


    ;)
     

    Attached Files:

  11. MetalRacer

    MetalRacer

    Joined:
    Aug 18, 2007
    Messages:
    871 (0.32/day)
    Thanks Received:
    714
    Location:
    The Lone Star State
    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Last edited: Dec 25, 2012
    radusorin says thanks.
  12. fullinfusion

    fullinfusion 1.21 Gigawatts

    Joined:
    Jan 11, 2008
    Messages:
    8,473 (3.34/day)
    Thanks Received:
    2,211
    Interesting, gona try this
     
  13. psycotrip New Member

    Joined:
    Jun 11, 2009
    Messages:
    7 (0.00/day)
    Thanks Received:
    2
    This is the highest I could get my GTX 660's in SLI to do.
    Their overclocked to 1241Mhz max.
    Memory Is At 6302Mhz Effective.
    Power limiter upped from 110% to 150%.
    Voltage is at 1.212 Volts.
    The card is an ASUS GeForce GTX 660 OC, with ASUS GeForce GTX 660 TOP bios.
    The TOP bios was modded using KGB, Kepler Golden Bios.
    The card needed the core downclocked 40Mhz to be stable.
    Same settings on both cards. 3770k @ 4.5Ghz & 16GB @ 2133Mhz, ASrock Extreme4 Z77
    [​IMG]
    :rockout:I'm glad I got my GTX 660's instead of a GTX 680.:rockout:
     

    Attached Files:

  14. acperience7

    Joined:
    Nov 26, 2007
    Messages:
    259 (0.10/day)
    Thanks Received:
    31
    5970(850/1200 @ 1.1v)+5870(850/1200)+Phenom 965 @ 3.7Ghz

    This bench likes AFR for any AMD/ATi X-fire guys. Almost makes me want to raise my GPU clocks. Fun bench!

    AFR profile:
    [​IMG]

    without AFR profile:
    [​IMG]
     
  15. Melvis

    Melvis

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Messages:
    3,594 (1.45/day)
    Thanks Received:
    531
    Location:
    Australia
    Can someone link me to where i can download this that isnt corrupt? ive tried the officail site and TPU and both are corrupted =/
     
  16. puma99dk|

    puma99dk|

    Joined:
    Aug 29, 2005
    Messages:
    3,495 (1.03/day)
    Thanks Received:
    792
    what browser do u use? i have tried to get errors on several pcs with nvidia's driver doesn't matter if it's IE, FF or Chrome i still got errors so i needed to download the driver several times.

    have u tired downloading the benchmark how many times?

    i just updated to Beta 17, using Waterfox (Firefox 64bit project) and now problem with dl from the official site.
     
    Last edited: Jan 14, 2013
  17. puma99dk|

    puma99dk|

    Joined:
    Aug 29, 2005
    Messages:
    3,495 (1.03/day)
    Thanks Received:
    792
    here is my newest run with Beta 17 Basic (Check system specs):

    [​IMG]
     
  18. Melvis

    Melvis

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Messages:
    3,594 (1.45/day)
    Thanks Received:
    531
    Location:
    Australia
    I have Firefox installed latest version. I have downloaded it twice so far, once from the offical site and the other from TPU/Guru 3D?

    it downloads fine, but when i try to install it comes up with an error that the file is corrupted :ohwell:
     
  19. LAN_deRf_HA

    LAN_deRf_HA

    Joined:
    Apr 4, 2008
    Messages:
    4,563 (1.86/day)
    Thanks Received:
    954
    2600k @4.5, 660 TI sli @1215/3703
    [​IMG]
     
    Last edited: Jan 14, 2013
  20. Millennium

    Millennium

    Joined:
    Jun 18, 2005
    Messages:
    610 (0.18/day)
    Thanks Received:
    76
    Location:
    London, UK
  21. puma99dk|

    puma99dk|

    Joined:
    Aug 29, 2005
    Messages:
    3,495 (1.03/day)
    Thanks Received:
    792
    if the download went fine and u r 110% sure of that, u checked if ur firewall/antivirus is blocking the file?

    i just made crc32 and md5 u can check with, made them with ExactFile 1.0.0.15 Beta:

    ALLBenchmark Beta 17.exe
    524645492 bytes

    CRC32: 0139cdd6
    MD5: 2d05b6813f083e903cc2c8ab49aca2a7
     
  22. Melvis

    Melvis

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Messages:
    3,594 (1.45/day)
    Thanks Received:
    531
    Location:
    Australia
    Its all good, after the third download the files where all ok, installed without a problem.

    Time to get to benching
     
  23. puma99dk|

    puma99dk|

    Joined:
    Aug 29, 2005
    Messages:
    3,495 (1.03/day)
    Thanks Received:
    792
    good to hear, u could get the file down and working, but just check it's not normal but it happens, once i downloaded Nvidia's Driver 5times on one day and the sixth time it worked :wtf:
     
  24. LAN_deRf_HA

    LAN_deRf_HA

    Joined:
    Apr 4, 2008
    Messages:
    4,563 (1.86/day)
    Thanks Received:
    954
    Unlocked my 660 TIs. Last run now that they've started the pay tier crap.

    [​IMG]
     
  25. EiSFX

    Joined:
    Jul 10, 2008
    Messages:
    570 (0.24/day)
    Thanks Received:
    124
    Location:
    Alberta, Canada
    Yep i stoped useing it after you have to pay especially for such a simple benchmarking tool
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page