1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Changing Device ID via BIOS

Discussion in 'RBE' started by cotojestwtf, Jun 9, 2010.

  1. cotojestwtf New Member

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Messages:
    4 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    It's possible to changing Device ID in RaBiT but without changing clocks and others ?

    I want change in my bios Device ID X1950PRO 7280 to HD 4650 9498 and i don't know whether it will work, I like things to test.

    Thanks for answers and sorry for my English because i'm from Poland ;)
     
  2. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    42,921 (11.11/day)
    Thanks Received:
    10,213
    why would you want to do that?
     
  3. cotojestwtf New Member

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Messages:
    4 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    I just want try install new Drivers Catalyst 10.5 for changed device, maybe it will works..
     
  4. Kreij

    Kreij Senior Monkey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    13,881 (4.61/day)
    Thanks Received:
    5,622
    Location:
    Cheeseland (Wisconsin, USA)
    I'm not an expert on BIOS flashing, but I think the only way you could do that would be to flash the card with a 4650 BIOS, which would most likely brick the card.
     
  5. cotojestwtf New Member

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Messages:
    4 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Not good.. so it not works :/ ?
    look
    http://img687.imageshack.us/img687/7357/testun.png
     
  6. Helper

    Helper New Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    174 (0.09/day)
    Thanks Received:
    38
    DON'T do it, you're gonna BREAK YOUR CARD.
     
  7. cotojestwtf New Member

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Messages:
    4 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
  8. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    42,921 (11.11/day)
    Thanks Received:
    10,213
    that will not work. you need the drivers for YOUR card, not for a newer one.
     
  9. Helper

    Helper New Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    174 (0.09/day)
    Thanks Received:
    38
    NP hehe, it's voltage setting of your X1950 Pro's core. Don't mess with that either if you dunno what you're doing. RaBiT is dangerous for inexperienced users. Wrong device IDs will brick your card. You'll get black screen on your monitor all the time. Unless you flash it back to your old BIOS, you won't be able to use your card.

    High or low Vcores will show you artifacts on your screen or result in system crashes coz of GPU failure. You should do some research before OCing your gfx card or BIOS flashing it.
     
  10. BAGZZlash

    BAGZZlash RBE Author

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    583 (0.22/day)
    Thanks Received:
    357
    RBE does not support any pre-2xx0-BIOSes.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page