1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Club3D Radeon HD4870 strange problem!

Discussion in 'AMD / ATI' started by exxellent, Jul 13, 2008.

  1. exxellent New Member

    Joined:
    Jul 13, 2008
    Messages:
    2 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Hallo guys, I hope somebody can help me here. I am sorry for my bad English, but I have a problem with my new Club3D Radeon HD4870.

    My system:

    Windows XP Pro SP3 (clean installation) SP2 also tried
    Coreā„¢ 2 Quad Q6600 @3200Mzh
    Thermaltake Big Thyphoon
    GigaByte P35-DS4
    OCZ 2 GB DDR2-800@1000?zh Kit (Reaper HPC, EPP, OCZ2RPR800EB2GK)
    Club3D Radeon HD4870
    Creative X-Fi Xtreme Music
    Creative MegaWokrs THX 5.1 550
    HD Maxtor DiamondMax 10 SATA= 250Gig
    HD Seagate Barracuda IDE=80Gig
    Cooler Master 550 WATT Real Power
    MiDi Tower Thermaltake Soprano (Retail, VB1000BWS, Window)
    Iiyama E2403WS-B1 (DVI to HDMI)

    In games card performs verry well. No problem! 3DMARK06 - 14900, CRYSIS good fps, COD3 good FPS! But in widows...:shadedshu When I move one window above the other one then my GPU come to 70%! Or just scrolling a webpage... also fast moving of windows.. Look at this screenshots, I get some strange effect:wtf:: Looks like driver problem, but I tried all drivers!

    [​IMG] [​IMG]

    So, my GPU Activity each time when I move some window comes to 50+ percent! Why is that and how can I fix that? It's looks like GPU comes to 3D mode... but why in Windows? Should the CATALYST 8.7 fix that?

    Hope someone can help me here! Maybe bug in bios:wtf:?
  2. exxellent New Member

    Joined:
    Jul 13, 2008
    Messages:
    2 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Any idea? It's a bug in Bios isn't?

    Maybe to flash my card with another bios? Or it's a hardware problem?

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page