1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

code 88 on gigabyte x58 extreme

Discussion in 'Motherboards & Memory' started by manushranz, Aug 19, 2009.

  1. manushranz New Member

    Joined:
    May 15, 2009
    Messages:
    6 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    HI all,

    I used to run a 620w modulair coooler master PSU for my i7 ,gigabyte x58 extreme mobo and 4870x2.
    but i recently changed to 2 4890 and a new corsair HX1000 mod psu.all well,the system run verry good for a few days but yesterday when i wanted to boot my gpu fans were at max and the 1,3,and 4 diagnose led on both cards were on.also the debug leds on the mobo give me the code 88.
    I cleared cmos,tried booting wit just cpu and minimum of ram like te customer service of gigabyte said.but nothing happend.i also removed the bios battery but i diden't help.

    I d'ont know what to do next.......completly out of ideas :cry:
     
  2. manushranz New Member

    Joined:
    May 15, 2009
    Messages:
    6 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    tis is the mail from gigabyte

    Dear Sir,

    Thank you for contacting GIGABYTE.
    The 88 is unused/reserved code.
    Please, When there is no display on your system, please follow these steps:
    1- Disconnect the CD-Rom and Hard disk from the MB.
    2- Check if the devices are inserted very well (Like CPU, Memory and VGA-card).
    3- Try "CLEAR CMOS".
    4- Try with other CPU, Memory, VGA-card and power supply.
    If still not solved, please contact with your dealer for checking and repairing. Thx!

    Best Regards,
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page