1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

CoH2 Issues

Discussion in 'Games' started by THE_EGG, Jul 16, 2013.

  1. THE_EGG

    THE_EGG

    Joined:
    Dec 15, 2011
    Messages:
    1,360 (1.45/day)
    Thanks Received:
    389
    Location:
    Brisbane QLD, Australia
    Hi all. I did a search for coh2 issues in the search but couldn't find any dedicated thread so thought I'd start one :)

    My issue is that whenever I join a friends game (they invite me to a lobby), the game dramatically drops in FPS then a couple of seconds later freezes with the music still playing. I have to end task/process to get out of it. It happens every time I try and join. I get a bug-splat error report thing only sometimes though. If I make a lobby for myself just versing AI, it work fine though. Any ideas?
  2. AsRock

    AsRock TPU addict

    Joined:
    Jun 23, 2007
    Messages:
    10,676 (4.15/day)
    Thanks Received:
    1,616
    Location:
    US
    Maybe not all required ports are forwarded ?.
  3. THE_EGG

    THE_EGG

    Joined:
    Dec 15, 2011
    Messages:
    1,360 (1.45/day)
    Thanks Received:
    389
    Location:
    Brisbane QLD, Australia
    PROBLEM RESOLVED! I think it may have been the port forwarding or something for the Qualcomm Killer Ethernet port or a combination. I tried many different things to get it to work, appcache delete for steam, different settings, updated drivers. Basically all the easy stuff without reinstalling the game.

    Turned out that if I switched the Ethernet cable from the QUALCOMM killer port to the normal onboard Ethernet, it worked a treat! A bit annoying it turned out to be something to simple haha. :D

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page