1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Company of Heroes 3600x1920

Discussion in 'Games' started by PurplePuppet, Feb 5, 2010.

  1. PurplePuppet New Member

    Joined:
    Jan 22, 2010
    Messages:
    8 (0.00/day)
    Thanks Received:
    6
    I`ve have an eyefinity setup running 3x24" monitors in portrait mode at 3600x1920.
    Every time I try to load the game I get "failed to find working fullscreen mode"
    I`ve tried everything from internet searches for the same problem and gone into the sortcut of the game to open in different window modes, but no luck.

    I went into the coh folder and went into the sysconfig LUA file and changed the res there to 3600x1920, but with no luck.
    There is no info in the LUA file to change to 16:10 to 16:9.
    In most games you can get the aspect ratio changed it will give different resoultions, but there is no way I can get the game even to open to be able to change the ratio.

    Help Please!!!
     
  2. InTeL-iNsIdE Guest

    Why would you run 3 monitors in eyefinity in portrait mode ?
     
  3. PurplePuppet New Member

    Joined:
    Jan 22, 2010
    Messages:
    8 (0.00/day)
    Thanks Received:
    6
    space really!!
     
  4. InTeL-iNsIdE Guest

    what a waste :shadedshu I really suggest you try and make space and run them in landscape mode 5760x1200, its probably the fact your running in portrait mode that is the problem, not eyefinity.
     
  5. Easy Rhino

    Easy Rhino Linux Advocate

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    13,539 (4.58/day)
    Thanks Received:
    3,376
    while i dont know that if it is an issue because you are in portrait mode, it doesnt make any sense to run a video game in portrait mode. heh.
     
    Crunching for Team TPU
  6. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,951 (12.99/day)
    Thanks Received:
    14,378
    Support isn't there for portrait mode yet. I'm skeptical if it will ever happen. Does it work with any other games you've tried?
     
  7. Completely Bonkers New Member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    2,580 (0.90/day)
    Thanks Received:
    516
    The Man! I agree, IF you can get it to work, it would be better than running 3 in widescreen landscape... it is a better overall balance of up/down view with left/right.

    What is the point of being able to see 270° left right, owl-view, if at the same time you get shot from a first floor window because you are seeing the world through a letterbox!?
     
  8. digibucc

    digibucc

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    4,943 (2.43/day)
    Thanks Received:
    1,508
    yeah are you sure it's portrait? are they stacked on top or side by side?

    3600x1920 sounds like a landscape view, not portrait. portrait would be 1920x3600

    am i wrong here?
     
  9. PurplePuppet New Member

    Joined:
    Jan 22, 2010
    Messages:
    8 (0.00/day)
    Thanks Received:
    6
    In Portrait..

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  10. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,951 (12.99/day)
    Thanks Received:
    14,378
    Those look great!:) Have you tried renaming the .exe to something that is known to work?
     
  11. digibucc

    digibucc

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    4,943 (2.43/day)
    Thanks Received:
    1,508
    OOO k! now I understand. Each individual monitor is in Portrait mode in order to create a larger landscape view.

    don't know the answer, but nice setup :)
     
    PurplePuppet says thanks.
  12. InTeL-iNsIdE Guest

    haha you thought same as me, 3 monitors stacked on top of each other in portrait mode :laugh: I would still try landscape anyway to rule it out
     
  13. Easy Rhino

    Easy Rhino Linux Advocate

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    13,539 (4.58/day)
    Thanks Received:
    3,376
    that is a great setup. do you find the black space between the monitors distracting though?
     
    Crunching for Team TPU
  14. PurplePuppet New Member

    Joined:
    Jan 22, 2010
    Messages:
    8 (0.00/day)
    Thanks Received:
    6
    Well Guys.....I did it!!!!
    It was a fluke really.
    After a the hassell i went through to get this game to run at 3600x1920 in eyeinfinity, I decided to disable it and run a single monitor at 1920x1200 and the game worked.
    The only graphic options in game was automatic and custom and the top res was 1920x1200.
    So i shut down the game and set the monitors back to portrait mode again, so I thought "To hell with it", and ran the game again. So all the monitors went black and up came the game, but only on the right screen in landscape mode "WTF".....and this is the fluke....I had no way of changing the res cause half the options off screen, so i opened up Task Manager to quit the game and before the game had shut down for a split second the game went full screen and then shut down.
    I then ran the game and again the same thing in landscape mode...so up came task manager, so instead of clicking on end task in the box to shut the game down, I just clicked on a space on the screen and it righted itself on all 3 screens with the option of 3600x1920.

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  15. HossHuge

    HossHuge

    Joined:
    Jun 26, 2008
    Messages:
    2,077 (0.88/day)
    Thanks Received:
    520
    Location:
    EDM, AB, CAN
    If I was a girl, I'd go out with you.....;)

    What's your system spec?
     
  16. MoonPig

    MoonPig

    Joined:
    Aug 7, 2008
    Messages:
    5,730 (2.46/day)
    Thanks Received:
    886
    Location:
    Wakefield, UK
    I love CoH, i love that.

    Making me want more monitors!! Pity im not loaded...
     
    PurplePuppet says thanks.
  17. TIGR

    Joined:
    Aug 17, 2008
    Messages:
    2,184 (0.94/day)
    Thanks Received:
    1,030
    Location:
    Minnesota, USA
    Hey, maybe in the future we could try and help the OP out (the point of the thread) instead of disparaging his desire to do things a certain way. ;)
     
  18. PurplePuppet New Member

    Joined:
    Jan 22, 2010
    Messages:
    8 (0.00/day)
    Thanks Received:
    6
    OS
    Vista Ultimate x64 SP1

    CPU
    Intel Core 2 Quad Q9550 LGA775 'Yorkfield' 2.83GHz @ 3.8

    Motherboard
    Gigabyte GA-X48-DQ6 Intel X48 DDR2 Mobo

    Memory
    Corsair 4GB DDR2 XMS2 Dominator PC2-8500C5 TwinX (2x2GB)

    Graphics Card
    XFX ATI Radeon HD 5870 1024MB GDDR5 PCI-Express Graphics Car

    Sound Card
    Asus Xonar D2X 7.1 PCI-Express Sound Card

    Monitor(s) Displays
    Dell Ultrasharp 2408WFP 24" Monitor
    Dell Ultrasharp 2407WFP 24" x2

    Screen Resolution
    3600 x 1920 (one Screen) ATI Eyefinity Technology (portrait Mode)

    Keyboard
    Logitech G19 Gaming Keyboard

    Mouse
    Logitech G9 Mouse

    PSU
    Thermaltake ToughPower 1200W Modular Power Supply

    Case
    Lian Li Armorsuit PC-P80B Aluminium Super Tower Case - Black

    Cooling
    Thermalright TRUE Black 120 CPU Cooler

    Hard Drives
    1x Samsung SpinPoint F1 750GB SATA-II 32MB,
    5x Samsung SpinPoint F1 1TB SATA-II 32MB,
    1x Western Digital Caviar Green 2TB SATA-II 32MB
    2x Maxtor 1.5T External HD

    Internet Speed
    50mb

    Other Info
    Logitech Z-5500 THX® Certified 5.1
    Logitech G35 7.1 Surround Sound Headset
     
    Last edited: Feb 6, 2010
    drdaver says thanks.
  19. TIGR

    Joined:
    Aug 17, 2008
    Messages:
    2,184 (0.94/day)
    Thanks Received:
    1,030
    Location:
    Minnesota, USA
    Those are nice monitors. Expensive, too.
     
    coljarcker, drdaver and PurplePuppet say thanks.
  20. r9

    r9

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    2,144 (0.92/day)
    Thanks Received:
    284
    I love it especially matrix background :toast:.
     
    PurplePuppet says thanks.
  21. PurplePuppet New Member

    Joined:
    Jan 22, 2010
    Messages:
    8 (0.00/day)
    Thanks Received:
    6
    But its a screen saver mate!!!:toast:
     
    drdaver says thanks.
  22. Champ

    Champ

    Joined:
    Jun 28, 2008
    Messages:
    932 (0.39/day)
    Thanks Received:
    83
    Location:
    Greenville, NC
    I am officially a hater;) I got this dam 17" dinosaur. Anyways, why aren't there monitor that look like they're meant to go to together instead of having the gap of black between each?
     
    drdaver says thanks.
  23. TIGR

    Joined:
    Aug 17, 2008
    Messages:
    2,184 (0.94/day)
    Thanks Received:
    1,030
    Location:
    Minnesota, USA
    I've been wondering if you could remove the bezel from some LCDs to eliminate that gap.
     
    coljarcker and drdaver say thanks.
  24. Easy Rhino

    Easy Rhino Linux Advocate

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    13,539 (4.58/day)
    Thanks Received:
    3,376
    glad you got it working. i really had no idea why it was not working. that setup is great for desktop space! but for gaming you should just use 1 big 52 inch monitor :laugh:
     
    coljarcker and drdaver say thanks.
    Crunching for Team TPU
  25. DRDNA

    DRDNA

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    4,801 (1.49/day)
    Thanks Received:
    572
    Location:
    New York
    I dont know of any 52's that will run 3600x1920.
     
    coljarcker and drdaver say thanks.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page