1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Company of Heroes...Online.

Discussion in 'Games' started by 1Strive, Dec 30, 2006.

  1. 1Strive

    1Strive New Member

    Joined:
    Dec 17, 2005
    Messages:
    682 (0.21/day)
    Thanks Received:
    30
    Location:
    Texas
    These guys that play online are dominating the etire match.

    I just started playing online and I have lost 3 times...

    But I finally WON a round! so 1 n 3

    Anyway, I have lost my COH book. How do you "Say All" and "Say Team"?

    Thanks,
    1STRIVE
    [​IMG]
     
  2. 1Strive

    1Strive New Member

    Joined:
    Dec 17, 2005
    Messages:
    682 (0.21/day)
    Thanks Received:
    30
    Location:
    Texas
    :laugh: whoops, i guess that Screen Shot was a little big. 1600x1200. lol

    At leaste it was just 130k.
     
  3. 1Strive

    1Strive New Member

    Joined:
    Dec 17, 2005
    Messages:
    682 (0.21/day)
    Thanks Received:
    30
    Location:
    Texas
    Talking to myself is getting old.

    Anybody know the answer to the SAY ALL Question?

    I Won Again this time it wasn't a challenge.
    [​IMG]
     
  4. SlipSlice

    SlipSlice New Member

    Joined:
    Jun 1, 2006
    Messages:
    770 (0.25/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    Indiana
    on most games it is either Y, or T, you can try enter. I wouldn't really know though to tell you the truth, just giving you some info on team chats in other games.
     
  5. 1Strive

    1Strive New Member

    Joined:
    Dec 17, 2005
    Messages:
    682 (0.21/day)
    Thanks Received:
    30
    Location:
    Texas
    I already tried that. Thanks for the try.

    Oh and I won 2 more times so now I'm 4 n 3.

    I had a good night.

    Later,
    1STRIVE
     
  6. Protius New Member

    Joined:
    May 24, 2006
    Messages:
    1,411 (0.46/day)
    Thanks Received:
    19
    Location:
    Wonderful Ohio
    say team is ENTER
    say all is shift+enter

    btw nice wins
     
  7. SlipSlice

    SlipSlice New Member

    Joined:
    Jun 1, 2006
    Messages:
    770 (0.25/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    Indiana
    haha, I guessed enter, and i was right. Most games usually are t, y ,or enter..just commen sense usually if you are a gamer :)
     
  8. 1Strive

    1Strive New Member

    Joined:
    Dec 17, 2005
    Messages:
    682 (0.21/day)
    Thanks Received:
    30
    Location:
    Texas
    I was playing 1 on 1. So Enter didn't work. And I needed to Say All. Shift+Enter is not normal at all.

    But hey, I must not be a gamer w/ commen sence.:laugh:
     
  9. 1Strive

    1Strive New Member

    Joined:
    Dec 17, 2005
    Messages:
    682 (0.21/day)
    Thanks Received:
    30
    Location:
    Texas
    btw I added you as a friend. We should team up some time. Or we can go 1 on 1 even though I may not be much of a challenge yet. Not being a gamer w/ common sence and all.:nutkick:

    By the way Protius, I just played Yahtzee w/ my wife and I won w/ a score of 370! (I rolled 2 Yahtzee's).
     
    Last edited: Dec 30, 2006
  10. Protius New Member

    Joined:
    May 24, 2006
    Messages:
    1,411 (0.46/day)
    Thanks Received:
    19
    Location:
    Wonderful Ohio
    can't wait to play, nice score!
     
  11. 1Strive

    1Strive New Member

    Joined:
    Dec 17, 2005
    Messages:
    682 (0.21/day)
    Thanks Received:
    30
    Location:
    Texas
    It does rank "Basic Matches"!

    I was looking at Yathzee's and My stats and I noticed it does track "Basic Matches" as well as "Play Now" matches. However, I don't think it counts tward your rank.

    [​IMG]

    Win = 5 Losses = 4

    One of those wins it is showing is a "Basic Match".
     
  12. Protius New Member

    Joined:
    May 24, 2006
    Messages:
    1,411 (0.46/day)
    Thanks Received:
    19
    Location:
    Wonderful Ohio
    Did you play that as a basic match, i know they're wiping stats at the end of January, every body has to start over, this is also a hint for a patch that'll fix all the stat problems, i personally haven't had any stat problems since v1.2 when basic matches would count as ranked.
     
  13. 1Strive

    1Strive New Member

    Joined:
    Dec 17, 2005
    Messages:
    682 (0.21/day)
    Thanks Received:
    30
    Location:
    Texas
    yes, i heard that they where starting over in January. I can't believe that, though. Why would they do that? won't people get mad? if I was like 20 n 0 that would piss me off.

    yes, i did play that as a basic match.

    i guess, i can keep playing allies and taking the losses, it will still be good practice.
    i can't seem to win online as them.

    later,
    1strive

    P.S. Hey, Protius, where did you get that COH Stats Sig?
     
  14. HeUeR New Member

    Joined:
    Oct 25, 2005
    Messages:
    170 (0.05/day)
    Thanks Received:
    3
    hmz, to play in online need orginial serial key !? :confused:
     
  15. Protius New Member

    Joined:
    May 24, 2006
    Messages:
    1,411 (0.46/day)
    Thanks Received:
    19
    Location:
    Wonderful Ohio
    yep, you have to register an account similar to the way bf2 works, you can always play through hamachi ofcourse
     
  16. HeUeR New Member

    Joined:
    Oct 25, 2005
    Messages:
    170 (0.05/day)
    Thanks Received:
    3
    eh i dont have orginial game, maybe someone can give me a original key LOL :confused: :D
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page