1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Connect3D X800 GTO crashing on Aquamark3????

Discussion in 'Graphics Cards' started by Dynamic, Oct 30, 2005.

  1. Dynamic Guest

    Yeah, everything else works just fine, 3DMark 03/05, Sandra cpu test, Memory test. When i ran Aquamark3 it kicks me off to desktop when it goes through the "Massive Overdraw" test. wtf? Here is the error i received? I have changed the ID on my gfx to the powercolor x800xt and core/memory from 400/490 to 500/500 with Rabit 1.7 to get this card stable with my rig and this shit happens, hmmm......beats me?

    http://img493.imageshack.us/my.php?image=aquamarkcrash6bc.jpg
  2. mingorad New Member

    Joined:
    Oct 25, 2005
    Messages:
    31 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Bucharest
    Same error happens to me too ! and i have a powercolor radeon x800gt ....
  3. Ostsol New Member

    Joined:
    Oct 20, 2005
    Messages:
    12 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    ...have you installed the X800 Patch for Aquamark03? If not, the programm crashes with every X800 Card!

    Ostsol
  4. Don__1 New Member

    Joined:
    Jul 3, 2005
    Messages:
    94 (0.03/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    UK, Near the middle..............

    Erhhhhhhhhhh, no it doesn't.

    But there is a patch for x64 Athlon system though, that is supposed to help some users.
  5. Dynamic Guest

    Yeah, i got the patch, hitting 78356, okay for a modded/overclocked GTO for $186. I uploaded the patch for you X800 users, just backup your old "direcpll.dll" and replace it with this one in the zip, and it should work, did for me. :)

    Attached Files:

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page