1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Control Pad not working with 'The Godfather'

Discussion in 'General Hardware' started by HookeyStreet, Mar 25, 2006.

  1. HookeyStreet

    HookeyStreet Eat, sleep, game!

    Joined:
    Aug 29, 2004
    Messages:
    7,134 (2.02/day)
    Thanks Received:
    523
    Location:
    Great Yarmouth, England
    For some reason I cant calibrate my pad (JoyTech Neo S with the latest drivers) to work with 'The Godfather' the game :confused:
    I tick the box that says 'use pad' and my pad shows up in the active pads menu but the 'calibrate' button does nothing when I press it :mad:

    My pad works fine with all of my other games so why doesnt it work with this one :confused:
  2. machtrial New Member

    Joined:
    Apr 1, 2006
    Messages:
    1 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    same here

    Exact same issue here. I've tried a Logitech wingman rumblepad controller and a Logitech wingman cordless, but give same results: whenever I check the box for use gamepad, the calibrate button appears to be selected but I cannot click it. The game does recognize the controler too. The box on the right which shows the mapping has key and mouse button mappings but nohing for gamepad.

    Anyone got logitech gamepad to work? I did some google searches and it seems some people have problem with this in the past on EA games. :banghead: :banghead: :banghead:
  3. nightelf84 Guest

    are there any patches out that solves this?
  4. HookeyStreet

    HookeyStreet Eat, sleep, game!

    Joined:
    Aug 29, 2004
    Messages:
    7,134 (2.02/day)
    Thanks Received:
    523
    Location:
    Great Yarmouth, England
    My m8s Logitech rumble pad works perfectly with it, checkout my other post:
    http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=10235
    Last edited: Apr 1, 2006
  5. HookeyStreet

    HookeyStreet Eat, sleep, game!

    Joined:
    Aug 29, 2004
    Messages:
    7,134 (2.02/day)
    Thanks Received:
    523
    Location:
    Great Yarmouth, England
    Nope and EA told me there isnt going to be any :mad:
  6. Nescar New Member

    Joined:
    Apr 5, 2006
    Messages:
    1 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    logitech wingman joystick fix

    Hi after doing some searches i found out that gaming profiles will run games without gamepad support and most companies bring out their own profile managers but did not work out with logitech's. So i guess there are other companies that make this software whether freeware or retail and one profile manager that works for me is pinnacle game profiler check it out here http://www.pinnaclegameprofiler.com/
  7. Knitewulfe New Member

    Joined:
    Jun 3, 2006
    Messages:
    2 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Cool I can get a product for $20 to make my $50 game work properly... EA sux and will never see any of my money again.
  8. ri7a New Member

    Joined:
    Oct 12, 2007
    Messages:
    1 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    I downloaded pinnacle but can u send me the layout of the configuration of the game pad cuz i cant configure them to work right i would be very thankfull
  9. spud107

    spud107

    Joined:
    Feb 12, 2007
    Messages:
    1,194 (0.45/day)
    Thanks Received:
    131
    Location:
    scotland
  10. HookeyStreet

    HookeyStreet Eat, sleep, game!

    Joined:
    Aug 29, 2004
    Messages:
    7,134 (2.02/day)
    Thanks Received:
    523
    Location:
    Great Yarmouth, England
    lol, this threads still going :roll: I made it ages ago :D
  11. spud107

    spud107

    Joined:
    Feb 12, 2007
    Messages:
    1,194 (0.45/day)
    Thanks Received:
    131
    Location:
    scotland
    never seen the date,:eek:

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page