1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

core temps only reading 3 core temps but listing 4 cores

Discussion in 'General Hardware' started by trt740, Feb 24, 2008.

  1. trt740

    trt740

    Joined:
    May 12, 2006
    Messages:
    10,935 (3.47/day)
    Thanks Received:
    1,113
    I just got my Gigabyte motherboard back from RMA it a GA p35 DS4 rev2.0. When I run core temps I only get 3 core temperatures. It didn't do this with my Asus board anyone ever seen this. I have the newest bios.
     
  2. strick94u

    strick94u New Member

    Joined:
    May 24, 2006
    Messages:
    1,592 (0.51/day)
    Thanks Received:
    71
    Location:
    Texas
    Gpu-z shows all 4 cores working? I know you checked everything easy like all 4 cores are turned on in bios right :laugh: Its the easy stuff I allways forget
     
    trt740 says thanks.
  3. trt740

    trt740

    Joined:
    May 12, 2006
    Messages:
    10,935 (3.47/day)
    Thanks Received:
    1,113
    cpuz only shows 3 cores wtf
     
    Last edited: Feb 24, 2008
  4. trt740

    trt740

    Joined:
    May 12, 2006
    Messages:
    10,935 (3.47/day)
    Thanks Received:
    1,113
    there is no way to turn off cores in bios
     
  5. trt740

    trt740

    Joined:
    May 12, 2006
    Messages:
    10,935 (3.47/day)
    Thanks Received:
    1,113
    okay it's fxxking gigabyte thing you have to restore optimized default then reset and overclock after thats. I found another guy with a similar problem. All four cores are back it wouldn't even allow met to set the affinity in windows and there isn't a option in the bios. Thx for trying to help Strick
     
  6. strick94u

    strick94u New Member

    Joined:
    May 24, 2006
    Messages:
    1,592 (0.51/day)
    Thanks Received:
    71
    Location:
    Texas
    Glad you got it fixed
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page