1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

CPU Usage of GPU-Z up to 99%

Discussion in 'GPU-Z' started by kingman, Dec 15, 2007.

  1. kingman

    kingman New Member

    Joined:
    Dec 6, 2007
    Messages:
    17 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Liancheng连城, Fujian福建, China
    [​IMG]
     

    Attached Files:

  2. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    14,952 (3.92/day)
    Thanks Received:
    11,748
    fixed in next release
     
  3. shiny_red_cobra

    Joined:
    Dec 17, 2007
    Messages:
    77 (0.03/day)
    Thanks Received:
    2
    Location:
    Toronto, Canada
    The real problem here is not 99% usage, it is that the process is not terminated when you press "Close". It just sits there, with 99% usage. Also, why does such a tiny app use 10MB of memory?
     
  4. kingman

    kingman New Member

    Joined:
    Dec 6, 2007
    Messages:
    17 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Liancheng连城, Fujian福建, China
    Right you are!
     
  5. wiak

    wiak

    Joined:
    Sep 5, 2004
    Messages:
    1,747 (0.47/day)
    Thanks Received:
    199
    Location:
    Norway
    one word "beta"
     
  6. kingman

    kingman New Member

    Joined:
    Dec 6, 2007
    Messages:
    17 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Liancheng连城, Fujian福建, China
    That's great! Now the 99% cpu usage bug is fixed.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page