1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Creating Error Log and crashes if I hit CANCEL....!?

Discussion in 'ATITool' started by keantoken, Apr 1, 2007.

  1. keantoken New Member

    Joined:
    Mar 24, 2007
    Messages:
    8 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Whenever I try to run ATITool it gives me a "program error - creating error log" (or whatever) and then crashes my computer if I don't click CANCEL (sorry, messed up on the title...). :confused: I am running 0.27 Beta 1, but 0.26 had the same problem.

    I am running Win2k SP4 Pro and have my onboard ATI Rage Turbo disabled so as to not eat resources (and just to keep things uncomplicated).

    Here is the ATITool log: I clipped the end off and posted it
    ________________________________________________________________
    2007-03-30 09:08:22 D Successfully connected to driver, version 130
    2007-03-30 09:08:22 D Scanning for ATI VGA Cards...
    2007-03-30 09:08:22 D Found ATI device: 0x1002 0x4742 bus 1 dev 0
    2007-03-30 09:08:22 D fbPhy: 0xFE000000, mmrPhy: 0xFDFFF000.
    2007-03-30 09:08:22 D mmapped mmr to 0x1570000
    2007-03-30 09:08:22 D BIOS at 0xFFFF0
    2007-03-30 09:08:22 D mmapped bios to 0x1580FF0
    2007-03-30 09:08:22 D No bios signature found. Changing bios addr. to 0xC0000.
    2007-03-30 09:08:22 D mmapped bios to 0x1580000
    2007-03-30 09:08:23 E Could not find driver device name in Windows.
    2007-03-30 09:08:23 D GPU model: 4742
    2007-03-30 09:08:23 D Temperature monitoring: Not supported
    2007-03-30 09:08:23 D VT1103 chip detection: failed (0x0)
    2007-03-30 09:08:23 D VT1105 chip detection: failed (0x0)
    2007-03-30 09:08:23 D VT1165 chip detection: failed (0x0)
    2007-03-30 09:08:23 D VTMemory0 chip detection: failed (0x0)
    2007-03-30 09:08:23 D VTMemory1 chip detection: failed (0x0)
    2007-03-30 09:08:23 D VTMemory2 chip detection: failed (0x0)
    2007-03-30 09:08:23 D VTMemory3 chip detection: failed (0x0)
    2007-03-30 09:08:23 D Device initialized successfully
    2007-03-30 09:08:23 D Scanning for NVIDIA VGA Cards...
    2007-03-30 09:08:23 D Found NVIDIA device: 0x10DE 0x0326 bus 2 dev b
    2007-03-30 09:08:23 D fbPhy: 0x0, mmrPhy: 0xFA000000.
    2007-03-30 09:08:23 D mmapped mmr to 0x15E0000
    2007-03-31 16:30:59 D Successfully connected to driver, version 130
    2007-03-31 16:30:59 D Scanning for ATI VGA Cards...
    2007-03-31 16:30:59 D Found ATI device: 0x1002 0x4742 bus 1 dev 0
    2007-03-31 16:30:59 D fbPhy: 0xFE000000, mmrPhy: 0xFDFFF000.
    2007-03-31 16:30:59 D mmapped mmr to 0x1570000
    2007-03-31 16:30:59 D BIOS at 0xFFFF0
    2007-03-31 16:30:59 D mmapped bios to 0x1580FF0
    2007-03-31 16:30:59 D No bios signature found. Changing bios addr. to 0xC0000.
    2007-03-31 16:30:59 D mmapped bios to 0x1580000
    2007-03-31 16:31:00 E Could not find driver device name in Windows.
    2007-03-31 16:31:00 D GPU model: 4742
    2007-03-31 16:31:00 D Temperature monitoring: Not supported
    2007-03-31 16:31:00 D VT1103 chip detection: failed (0x0)
    2007-03-31 16:31:00 D VT1105 chip detection: failed (0x0)
    2007-03-31 16:31:00 D VT1165 chip detection: failed (0x0)
    2007-03-31 16:31:00 D VTMemory0 chip detection: failed (0x0)
    2007-03-31 16:31:00 D VTMemory1 chip detection: failed (0x0)
    2007-03-31 16:31:00 D VTMemory2 chip detection: failed (0x0)
    2007-03-31 16:31:00 D VTMemory3 chip detection: failed (0x0)
    2007-03-31 16:31:00 D Device initialized successfully
    2007-03-31 16:31:00 D Scanning for NVIDIA VGA Cards...
    2007-03-31 16:31:01 D Found NVIDIA device: 0x10DE 0x0326 bus 2 dev b
    2007-03-31 16:31:01 D fbPhy: 0x0, mmrPhy: 0xFA000000.
    2007-03-31 16:31:01 D mmapped mmr to 0x15E0000
    _________________________________________________________________

    I am trying to OC an nVidia GeForce FX5500 by PNY.

    Please Hel-*A huge explosion is heard in the background. You look toward the horizon and you see an enormous red ball engulfing everything you see and half blinding you. You are now eating dinner with your ancestors.*
    :cry:

    PS:

    If anyone can kindly tell me how to find the log fies created by windows when a program crashes, PLEASE DO. I really need to know.

    EDIT: I recently registered to this forum and haven't quite gotten used to all the forum/subforum navigation, so would a moderator kindly move this to the ATITool Bug Reports subforum? Thanks.
     
    Last edited: Apr 2, 2007

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page