1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Crunchers Helping Crunchers

Discussion in 'World Community Grid (WCG)' started by Chicken Patty, Aug 8, 2009.

  1. KieX

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    2,408 (1.40/day)
    Thanks Received:
    2,461
    Location:
    London, UK
    Hmm, don't think it should close like that. Try launching the run command via WINDOWS KEY + R. Then type CMD, enter.

    No nothing there useful. Press the update project in the projects tab. EDIT: This is just so we can see the messages log when it tries to connect.

    If nothing, re-attaching as Tim suggested might help
  2. twilyth Guest

    The only thing I see is that your idle memory limit is more than your active memory limit. I don't know if that's normal, but it seems that it should be the same or smaller - especially if you've told it to unload the modules from memory when activity is suspended. IDK.

    edit - oh, and do you have your preferences at WCG set to send work from any project when your prefered projects aren't available?
  3. garyinhere

    garyinhere

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    1,601 (0.96/day)
    Thanks Received:
    956
    Location:
    I'm roomates with Corey Feldman
    i reconfig'd the ip and it pulled it up??? Works for now maybe the reconfig fixed it???
    Thanks for all the help!!!
    KieX says thanks.
  4. KieX

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    2,408 (1.40/day)
    Thanks Received:
    2,461
    Location:
    London, UK
    Glad to hear it's sorted :toast:
    garyinhere says thanks.
  5. mjkmike

    mjkmike

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    1,551 (0.94/day)
    Thanks Received:
    3,495
    Location:
    Alberta,Canada
    Lets see if TPU can help. The number one thing is post the problem. Then Post the specs of all rigs. Then since it sounds like a network problem post that as well. You may want to post on another forum.
    Crunching for Team TPU
  6. garyinhere

    garyinhere

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    1,601 (0.96/day)
    Thanks Received:
    956
    Location:
    I'm roomates with Corey Feldman
    Is that at me... if so why?
  7. Trigger911

    Trigger911 New Member

    Joined:
    Jan 2, 2007
    Messages:
    600 (0.21/day)
    Thanks Received:
    63
    Location:
    Under Columbus, Ohio
    sounds like DHCP isnt working on your network ... try rebooting your router ^^
    garyinhere says thanks.
  8. danny757 New Member

    Joined:
    Nov 16, 2010
    Messages:
    1 (0.00/day)
    Thanks Received:
    2
    Location:
    chesapeake, Virginia
    I have a pair of 256

    Im In virginia beach va I have a pair of 256 you can have where are you ?

    Danny
    Velvet Wafer and [Ion] say thanks.
  9. Velvet Wafer

    Velvet Wafer New Member

    Joined:
    Jun 16, 2009
    Messages:
    5,123 (2.70/day)
    Thanks Received:
    990
    Location:
    North of Germany
    CP, can you take down the board request? i got served by Grease ;)
    Now i could need a 65nm quad,some DDR3 no matter what speed or size,and even more importantly a WCing Res + Pump to replace the cracked pump res in my main cruncher :)
    Chicken Patty says thanks.
  10. Chicken Patty

    Chicken Patty WCG Moderator Staff Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    28,341 (11.49/day)
    Thanks Received:
    12,225
    Location:
    Miami, Florida
    Updated.



    ***NOTE***
    Guys, on Sunday of this week I will edit the OP with a fresh list. I know most if not all of the stuff on there is either sold/given or take care off. If you need me to update anything from that list send me a PM with the updated info and when I edit the OP I'll salvage your part with the updated info. Thank you.
    [Ion], (FIH) The Don and Velvet Wafer say thanks.
  11. AlienIsGOD

    AlienIsGOD

    Joined:
    Aug 9, 2008
    Messages:
    3,429 (1.55/day)
    Thanks Received:
    1,486
    Well as I stated in another WCG thread, im gonna be buying some parts for a spare comp (i decided to get a desktop rather then a netbook for my kid). Im pretty sure i qualify to buy from this thread too. Obviously, this rig will be doing WCG 24/7, as my 8 year old doesnt really use comps all that much at home ( too busy playing).

    What am I looking for? main components basically. An AMD Athlon II quad, ram, cheap mobo, gfx, and maybe a PSU. This will be an around Xmas purchase as I have to wait for fundage, then funds to clear PayPal (fail Canadian 6-8 days processing time). But this is a heads up to my fellow teammates if they got some inexpensive hardware laying around. Im Canadian so I'll only be buying from CAN/USA members for shipping purposes.:toast::toast: all, thanks for reading this :)
    Crunching for Team TPU
  12. (FIH) The Don

    (FIH) The Don

    Joined:
    Aug 11, 2009
    Messages:
    6,823 (3.70/day)
    Thanks Received:
    2,910
    Location:
    Viking Land
    you can take me off that list CP.
  13. Radical_Edward

    Radical_Edward

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Messages:
    3,587 (2.14/day)
    Thanks Received:
    1,927
    Location:
    Oregon, USA
    CP, you can take me off the list, thanks.
    Crunching for Team TPU
  14. hat

    hat Maximum Overclocker

    Joined:
    Nov 20, 2006
    Messages:
    16,913 (5.96/day)
    Thanks Received:
    2,063
    Location:
    Ohio
    Yeah, I don't need anything, but I can still let the RAM go if someone needs it.
    Crunching for Team TPU
  15. Paulieg

    Paulieg The Mad Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    11,914 (4.34/day)
    Thanks Received:
    2,979
    Location:
    Wherever I can find the iron.
    I'm trying to get one more cruncher up and running. I'm looking for a really cheap s775 C2Q chip to get it up and running. It's the last thing I need! Anyone with one lying around that I could grab at a good price?
  16. (FIH) The Don

    (FIH) The Don

    Joined:
    Aug 11, 2009
    Messages:
    6,823 (3.70/day)
    Thanks Received:
    2,910
    Location:
    Viking Land
    might need a 1366 cpu around new year, planning on getting another rig up and running, or maybe a 1156 860/70/875k
  17. mosheen

    mosheen

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    321 (0.17/day)
    Thanks Received:
    55
    @CP Please take me off the list i dont need anything right now. :)
  18. xbonez New Member

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    1,182 (0.86/day)
    Thanks Received:
    315
    Location:
    Philly, PA (US)
    What kind of price are you looking at?
  19. twilyth Guest

    I've got an ECS AM2/AM2+ A780GM-A board (black edition) with Radeon HD3200 IGP I'll sell for $30 (shipping included to continental US). Sells for about $90 new with shipping. I can add a 4200 Athlon for $10 and 2x1gb ddr2-800 (cl 5) for $20 (for the combo only though, sorry).

    edit: I also have a Phenom 9750 and P2 940 but haven't decided on pricing. If you prefer one of those chips, pm me and I'll give you one of those instead for 2/3 of whatever the average ebay price is with shipping.
  20. Chicken Patty

    Chicken Patty WCG Moderator Staff Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    28,341 (11.49/day)
    Thanks Received:
    12,225
    Location:
    Miami, Florida
    UPDATED :toast:
    (FIH) The Don says thanks.
  21. Paulieg

    Paulieg The Mad Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    11,914 (4.34/day)
    Thanks Received:
    2,979
    Location:
    Wherever I can find the iron.
    Still looking for a cheap s775 quad to get another cruncher on-line. It's all I need to get it up and running. Getting desperate here...Anyone?
    Last edited: Dec 17, 2010
  22. Chicken Patty

    Chicken Patty WCG Moderator Staff Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    28,341 (11.49/day)
    Thanks Received:
    12,225
    Location:
    Miami, Florida
    Not me, I need one as well, just don't got the money for it right now.
  23. theonedub

    theonedub habe fidem

    Joined:
    Apr 30, 2009
    Messages:
    7,131 (3.66/day)
    Thanks Received:
    3,658
    Does that board support unlocking? Website says SB700, not SB710 so just want to double check.
    Crunching for Team TPU
  24. twilyth Guest

    You mean turning an x3 to an x4? IDK, I had the 940 in there I think. I'll check the manual. Dl is a little slow, so in the meantime, here is a direct link to it - http://download.ecsusa.com/dlfileecs/A780GM-A Ultra v1.0 -low.pdf

    I'll edit this if I find anything.

    edit: did a search on "unlock" and it didn't find anything. Maybe there is a bios update? I don't remember if I got the board before or after people found out that unlocking was possible.

    edit2: Latest bios is dated Nov. 18, 2009, so I'm guessing it's not able to do it. IDK. http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Pr...944&CategoryID=1&MenuID=20&LanID=0#Download-3
  25. (FIH) The Don

    (FIH) The Don

    Joined:
    Aug 11, 2009
    Messages:
    6,823 (3.70/day)
    Thanks Received:
    2,910
    Location:
    Viking Land
    it needs to have ACC in the bios afaik (advanced clock calibration)
    theonedub says thanks.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page