1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Crysis System Requirements removed from the EA Store page

Discussion in 'Games' started by Live OR Die, Oct 1, 2007.

  1. Live OR Die

    Live OR Die

    Joined:
    May 19, 2007
    Messages:
    3,898 (1.47/day)
    Thanks Received:
    383
    Is this ture or not i was look thought the net a fould THIS i looked on ea web page all it says under Requirements is DVD ROM, Does this meen there uping the System Requirements
  2. joinmeindeath417

    joinmeindeath417 New Member

    Joined:
    Jul 6, 2006
    Messages:
    2,008 (0.67/day)
    Thanks Received:
    219
    Location:
    New Jersey
    it's going to be funny when it says like

    Recommended System Specs:

    AMD or Intel 3.0ghz or higher dual core processor

    4gb system memory

    Nvidia 9900 SLI 1gb ddr6/ Radeon 3200XTX 2gb

    10gb h.d.d space

    :rockout:

    thats just something that would be funny to see cause the beta runs like 25 fps on a 8800gtx with a intel core 2 duo 2.8ghz and 3 gigs of ram ...so
  3. tigger

    tigger I'm the only one

    Joined:
    Mar 20, 2006
    Messages:
    10,183 (3.30/day)
    Thanks Received:
    1,399
    i reckon it looks that way.the beta runs at 1280x1024 all on medium pretty ok on my system,but maxxed out at 1280 i get 12fps :ohwell:
  4. joinmeindeath417

    joinmeindeath417 New Member

    Joined:
    Jul 6, 2006
    Messages:
    2,008 (0.67/day)
    Thanks Received:
    219
    Location:
    New Jersey
    hopefully....its because the engine isn't fully optimized or this game wont sell much considering not everyone can afford a 3000 dollar system...
  5. Pinchy New Member

    Joined:
    Apr 29, 2006
    Messages:
    5,109 (1.68/day)
    Thanks Received:
    284
    Location:
    Sydney, Australia
    I'd say they would go up or stay the same. Can't be too sure, but I doubt they would take them down if the requirements were going down...
  6. [I.R.A]_FBi

    [I.R.A]_FBi New Member

    Joined:
    May 19, 2007
    Messages:
    7,664 (2.88/day)
    Thanks Received:
    540
    Location:
    c:\programs\kitteh.exe
    first colin mcrae dirt now this lumpo' code ...
  7. Live OR Die

    Live OR Die

    Joined:
    May 19, 2007
    Messages:
    3,898 (1.47/day)
    Thanks Received:
    383
    lol just hope they don't slap on 8800 Ultra for Recommended System Requirements because then you no you need a 9800 to fully max it on high res don't forget demos and beta don't use the same, As the real game would and they leave out the most taxing part of the game mostly in demos and betas.
    Its like this Power
    Beta's 50%
    demo's 60%
    of what the real game uses
  8. v-zero Guest

    Beta runs fine for me. 8600gts 256mb, 720p reso, almost all high settings and no AA.
  9. Live OR Die

    Live OR Die

    Joined:
    May 19, 2007
    Messages:
    3,898 (1.47/day)
    Thanks Received:
    383
    I fould this LINK with Ultra High Requirements

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page