1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

CUDA and PhysX are supposed to show at the bottom of GPU-z aren't they?

Discussion in 'GPU-Z' started by raytunny, May 13, 2012.

  1. raytunny New Member

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    5 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Snuffy Harrod (Great Harwood), Lancashire, England
    I've only just noticed that CUDA and PhysX aren't showing up on the bottom of GPU-z 0.6.2 so I tried 0.6.1 and they don't show on there either. My Graphics card is a Geforce GTX 460 SE but I do know it has CUDA because I do Folding@home with it on the GPU. Is it possible to add a pic of it to show you what I mean and if so how, please?
  2. T4C Fantasy

    T4C Fantasy CPU & GPU DB Maintainer

    Joined:
    May 7, 2012
    Messages:
    973 (1.19/day)
    Thanks Received:
    411
    well pics are always useful..... press print screen on the keyboard go to paint and press paste, then save
  3. raytunny New Member

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    5 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Snuffy Harrod (Great Harwood), Lancashire, England
    I have the pic I just can't seem to be able to add it to the mail. I tried the attachments tab and it didn't seem to do anything. I'll try it again

    Attached Files:

  4. raytunny New Member

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    5 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Snuffy Harrod (Great Harwood), Lancashire, England
    It worked this time. I put the pic in a more accessible place, this time :)

    Thanks for the quick reply.
    Last edited: May 13, 2012
  5. T4C Fantasy

    T4C Fantasy CPU & GPU DB Maintainer

    Joined:
    May 7, 2012
    Messages:
    973 (1.19/day)
    Thanks Received:
    411
    reinstall physx then restart pc u on v9.12?

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page