1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Current sales/deals on games (steam, impulse, etc.)

Discussion in 'Games' started by ShRoOmAlIsTiC, Jun 24, 2010.

  1. Kursah

    Kursah

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    7,586 (2.68/day)
    Thanks Received:
    1,564
    Location:
    Missoula, MT, USA
    Dunno if this qualifies (I'm sure it's fine in this thread tho!), but I just did this, got BF BC2 Vietnam for $4.99, got SPECACT for free, got Mirror's Edge for free and got Sim City 4 Deluxe for free from EA Online.

    http://www.cheapassgamer.com/forums/showthread.php?t=278843

    Where I initially found the deal: http://uk.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=27541190&page=0

    Took all of 5 minutes to accomplish. I'm glad I held out on Vietnam...I can live with $5. And yes you can use it in Steam because you get a code to enter within BC2, so EA, Steam, DVD, etc are OK. Hope this helps a few of you guys out there! I'm still hoping to see Alpha Protocol around $7-8 again on Steam before this thing is over!
    I see SPY! and n-ster say thanks.
  2. n-ster

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Messages:
    8,858 (4.41/day)
    Thanks Received:
    1,405
    WOW! anyone willing to lend me 5$? lol (I'm serious :p I'd pay back tomorrow)
  3. crazyeyesreaper

    crazyeyesreaper Chief Broken Rig

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    8,126 (4.20/day)
    Thanks Received:
    2,742
    Location:
    04578
    really buddy has no issue with a 1280 gtx 470 and another using a 2gb 9800 series has no issues either so its not entirely broken
  4. n-ster

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Messages:
    8,858 (4.41/day)
    Thanks Received:
    1,405
    I think it might be ATI over 1GB
  5. crazyeyesreaper

    crazyeyesreaper Chief Broken Rig

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    8,126 (4.20/day)
    Thanks Received:
    2,742
    Location:
    04578
    which would then be a fault in the game that rockstar should fix after all are they again not the ones that claimed there game wouldnt be able to be maxed out till future hardware came along well im on future hardware and they are full of shit lol
  6. NinkobEi

    NinkobEi

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    2,045 (0.73/day)
    Thanks Received:
    340
    hey I know this is kinda the whole point of steam, but I let me dad use my steam account on his computer (in the next room) to play some small indie games. Is there a way for me to use the same account at the same time, even with diff games? Offline mode or something?
  7. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    41,938 (11.76/day)
    Thanks Received:
    9,359
    set his PC to offline mode and disconnect the interwebsz. should allow you in online mode at the same time.
  8. kurosagi01

    kurosagi01

    Joined:
    Mar 21, 2009
    Messages:
    4,121 (2.12/day)
    Thanks Received:
    415
    Location:
    Northampton,UK
    Hey guys i bought GTA4 complete edition via steam and i don't want wait hours for it to install; i got a actual iso copy aswell which i got from a friend ages ago,i was wondering would it work if i install through the disc files into the same GTA4 folder thats in steam folder if that makes sense.
  9. TheMailMan78

    TheMailMan78 Big Member

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    20,855 (8.03/day)
    Thanks Received:
    7,407
    Me and a buddy do it all the time......Offline mode with Steam. Get your mind out of the gutter queer.
  10. digibucc

    digibucc

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    4,863 (2.59/day)
    Thanks Received:
    1,465
    i've done that with a ton of games, only had a problem with one (bad company 2, and the problem ended up being unrelated)

    so yes, it should work fine. let steam start the download and it will create the folder. then install your game (i usually install it elsewhere, and then copy the files, and then uninstall the original, so there are not 2 installations in add/remove) and get the files in steams folder.

    afterwards, let steam "verify integrity of game cache" and it will jump to 95+%, and take a few seconds to download the steam specific executables.
    kurosagi01 says thanks.
  11. kurosagi01

    kurosagi01

    Joined:
    Mar 21, 2009
    Messages:
    4,121 (2.12/day)
    Thanks Received:
    415
    Location:
    Northampton,UK
    Thanks for the advice digibucc but i tried that and it just started back from beginning the download of GTA4 =/
  12. n-ster

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Messages:
    8,858 (4.41/day)
    Thanks Received:
    1,405
    Yea, I bought BF BC2 for my cousin as a gift, and knowing his internet is F!@#$$ slow, I just copied my BF BC2 folder to his and did the verify. Anyways, even if the folder isn't exactly the same as the steam one, it'll just change wtv is needed, you'll at least have 90~98%

    You have to put it in C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common or equivalent, and put exactly the name they put on the folder (you can let it do 1% to check the folder names if your not sure)
  13. kurosagi01

    kurosagi01

    Joined:
    Mar 21, 2009
    Messages:
    4,121 (2.12/day)
    Thanks Received:
    415
    Location:
    Northampton,UK
    What i did was copy all the contents in the original rockstar folder into the steam one and it got 7 failed verification or something then i tried verify again 100% then start from 0?
  14. n-ster

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Messages:
    8,858 (4.41/day)
    Thanks Received:
    1,405
    did you put it in C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common ?

    perhaps there are too many differences
  15. crazyeyesreaper

    crazyeyesreaper Chief Broken Rig

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    8,126 (4.20/day)
    Thanks Received:
    2,742
    Location:
    04578
    just bought Civ 4 complete + Civ City Rome + Stalker Bundle for $15 or there about


    [​IMG]
  16. kurosagi01

    kurosagi01

    Joined:
    Mar 21, 2009
    Messages:
    4,121 (2.12/day)
    Thanks Received:
    415
    Location:
    Northampton,UK
    Basiclly i copied the files into common\grand theft auto iv\GTAIV
  17. I see SPY!

    I see SPY! New Member

    Joined:
    Sep 29, 2009
    Messages:
    334 (0.19/day)
    Thanks Received:
    73
    Location:
    Porto, Portugal
    The 10$ coupon for PC isn't valid anymore :(
    There seems to be a 15$ for PS3/360 though.

    Supreme Commander 2 for 3,74? Here it's 6.65 :rolleyes:
  18. n-ster

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Messages:
    8,858 (4.41/day)
    Thanks Received:
    1,405
    you have no excuse, you know very well I'd gift it to you for 3.74USD in my paypal :p
  19. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    41,938 (11.76/day)
    Thanks Received:
    9,359
    with the game copying thing, two facts.


    1. you gotta patch the game up to date too.

    2. the new steam UI is counter intuitive, and drops to 0% as it verifies.
    it may say 'downloading' and then download 2GB in about 5 seconds as it verifies it.
  20. Lionheart

    Lionheart

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    4,022 (1.78/day)
    Thanks Received:
    794
    Location:
    Milky Way Galaxy
    Just bought Command & Conquer 3 Tiberium Wars, I played dat game alot back in 2007, I miss it :) but I do not like 30fps cap:banghead: but I do like unlimited units until your system lags:laugh:
  21. Melvis

    Melvis

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Messages:
    3,543 (1.54/day)
    Thanks Received:
    510
    Location:
    Australia
    Have you got Kanes as well? if so its game on :p

    I must warn you though iam good at it, took almost 2yrs to get beatin at my local LAN hehe
    Lionheart says thanks.
  22. Lionheart

    Lionheart

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    4,022 (1.78/day)
    Thanks Received:
    794
    Location:
    Milky Way Galaxy
    Nah I didnt get that, is it worth getting:p any good extra units:rockout:

    I wont be surprised if you rape me:laugh:...... in the game of course:p:D:roll:
  23. Melvis

    Melvis

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Messages:
    3,543 (1.54/day)
    Thanks Received:
    510
    Location:
    Australia
    Aww man, yes its well worth getting dude, i dont even bother playing TW now since Kanes came out.

    LOL yea i was dam good at it, but i havent played in a good 6months so i could be a bit rusty at it.
    Lionheart says thanks.
  24. Lionheart

    Lionheart

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    4,022 (1.78/day)
    Thanks Received:
    794
    Location:
    Milky Way Galaxy
    Ah ok kool:toast: I might just grab it then bro:rolleyes:

    6monhs aye:twitch: I haven't played dis game since 2007:cry::cry::)
  25. Melvis

    Melvis

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Messages:
    3,543 (1.54/day)
    Thanks Received:
    510
    Location:
    Australia
    Good good, epic units are fun to play with hehe. GO SCRIN :rockout:

    lol o ok well i might still have the upper hand then yay :p

Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

Share This Page