1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

DayZ (Mod for ARMA II: OAH) Clubhouse

Discussion in 'techPowerUp! Club Forum' started by erocker, May 21, 2012.

  1. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,776 (9.71/day)
    Thanks Received:
    6,238
    Location:
    Chatsworth, GA
    HELL YEA!!! that guy sniped both me and erocker then mistakenly befriends taco not knowing he was with us all along! This is teamwork! Everyone needs to watch this video!
     
    Crunching for Team TPU
  2. Killer_Rubber_Ducky

    Killer_Rubber_Ducky

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    2,715 (1.44/day)
    Thanks Received:
    300
    OMG!!! I can't wait for that map. Next thing they need to release is a map soo massive it would put BF3's claim of having a huge map to shame (most days maps already do) but like the largest ArmA2 map ever!!! Multiple BIOMES.
     
  3. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,776 (9.71/day)
    Thanks Received:
    6,238
    Location:
    Chatsworth, GA
    Will be on later!
     
    Last edited: Oct 19, 2012
    Crunching for Team TPU
  4. Killer_Rubber_Ducky

    Killer_Rubber_Ducky

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    2,715 (1.44/day)
    Thanks Received:
    300
    check out this massive map. This should get ported for sure!!!!!

    [yt]RQGc0wGmviI&feature=player_embedded#![/yt]
     
  5. Sir B. Fannybottom

    Sir B. Fannybottom

    Joined:
    Jun 4, 2011
    Messages:
    2,970 (2.29/day)
    Thanks Received:
    1,236
    More screenes from the standalone
    [​IMG]
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
     
  6. 1Kurgan1

    1Kurgan1 The Knife in your Back

    Joined:
    Dec 8, 2008
    Messages:
    10,337 (4.69/day)
    Thanks Received:
    2,376
    Location:
    Duluth, Minnesota
    Cherno is far larger than any BF3 map. BF3 maps are meant to be large for a match, not a campaign of sorts. Caspian Border is only 1.4km, and I thin kthat AK map is about double that, so somewhere around 2.8km. Cherno is 225km, almost 100 times larger.
     
  7. Horrux

    Horrux

    Joined:
    Jun 2, 2011
    Messages:
    735 (0.57/day)
    Thanks Received:
    124
    That is completely awesome. My clan members have a roster of "shoot on sight" names going on our forum, for those who killed our friends. Vengeance is sooo sweet. :toast:
     
    Sir B. Fannybottom says thanks.
  8. Sir B. Fannybottom

    Sir B. Fannybottom

    Joined:
    Jun 4, 2011
    Messages:
    2,970 (2.29/day)
    Thanks Received:
    1,236
    Nice, what was the IP of your server again? I have a craving for some dayZ
     
  9. Killer_Rubber_Ducky

    Killer_Rubber_Ducky

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    2,715 (1.44/day)
    Thanks Received:
    300
    i know that is why i stated that "most dayz maps already do" What I meant was like how BF3 expansions said they had the largest BF3 map ever, they should make a Largest ArmA 2 map ever for DayZ maybe like the one I posted a video about.


     
    Last edited by a moderator: Nov 20, 2013
  10. 1Kurgan1

    1Kurgan1 The Knife in your Back

    Joined:
    Dec 8, 2008
    Messages:
    10,337 (4.69/day)
    Thanks Received:
    2,376
    Location:
    Duluth, Minnesota
    I believe Charnus for the standalone is going to be 30% or so larger. Or at least usable map larger, rather than just being a bunch of nothing on the edges of the map.
     
    Killer_Rubber_Ducky says thanks.
  11. MT Alex

    MT Alex

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    3,831 (1.95/day)
    Thanks Received:
    1,661
    Everyone make it out alive last night?
     
  12. Horrux

    Horrux

    Joined:
    Jun 2, 2011
    Messages:
    735 (0.57/day)
    Thanks Received:
    124
    It's a Vilayer server. Search for " SGA" with a space before.

    But it has been down all weekend, like pretty much every other Vilayer server. Sigh. :(
     
    Last edited: Oct 21, 2012
    Killer_Rubber_Ducky says thanks.
  13. MxPhenom 216

    MxPhenom 216 Corsair Fanboy

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    10,210 (6.48/day)
    Thanks Received:
    2,383
    Location:
    Seattle, WA
    I forgot how much fun this game is.
     
    Killer_Rubber_Ducky says thanks.
  14. Killer_Rubber_Ducky

    Killer_Rubber_Ducky

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    2,715 (1.44/day)
    Thanks Received:
    300
    took you long enough man. Just please refrain from trying to kill me. I try to act as a medic in this game as it gives me a goal/purpose to playing. I also taxi people if they need it.
     
    brandonwh64 says thanks.
  15. Guitarrassdeamor

    Guitarrassdeamor

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Messages:
    1,078 (0.48/day)
    Thanks Received:
    309
    Location:
    NC
    Can't wait for the standalone, looks awesome...might actually play Chernarus once again.
     
    Killer_Rubber_Ducky says thanks.
  16. Horrux

    Horrux

    Joined:
    Jun 2, 2011
    Messages:
    735 (0.57/day)
    Thanks Received:
    124
    OK so the SGA server is back up. It's on the Vilayer hive, which isn't a private hive nor "the hive" either. Consider it an alternative hive, and a great one at that, you should see everything that the vilayer staff is doing, coding-wise, to keep cheaters out. They are really doing a lot. So anyway, the vilayer hive has a large number of servers in it, so it is really a public hive.
     
    Killer_Rubber_Ducky says thanks.
  17. lyndonguitar

    lyndonguitar I play games

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    1,635 (0.95/day)
    Thanks Received:
    338
    Location:
    Philippines
  18. Sir B. Fannybottom

    Sir B. Fannybottom

    Joined:
    Jun 4, 2011
    Messages:
    2,970 (2.29/day)
    Thanks Received:
    1,236
    That's in the standalone so they did have to make them.

    Also,
    [​IMG]
     
    Killer_Rubber_Ducky and Horrux say thanks.
  19. TheMailMan78

    TheMailMan78 Big Member

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    21,295 (7.72/day)
    Thanks Received:
    7,780
    M1911 should be 8 rounds. Hell all those should have one extra round.
     
  20. MT Alex

    MT Alex

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    3,831 (1.95/day)
    Thanks Received:
    1,661
    The revolver, too?
     
  21. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,776 (9.71/day)
    Thanks Received:
    6,238
    Location:
    Chatsworth, GA
    That chart makes no sense on some of those weapons. Why cant the M9 use G17 ammo when the G17 can use M9 ammo and the same goes for the M107 and AS50
     
    Crunching for Team TPU
  22. TheMailMan78

    TheMailMan78 Big Member

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    21,295 (7.72/day)
    Thanks Received:
    7,780
    And the double barrel!
     
  23. Sir B. Fannybottom

    Sir B. Fannybottom

    Joined:
    Jun 4, 2011
    Messages:
    2,970 (2.29/day)
    Thanks Received:
    1,236
    I didn't make it, nawt my fault.
     
  24. 1Kurgan1

    1Kurgan1 The Knife in your Back

    Joined:
    Dec 8, 2008
    Messages:
    10,337 (4.69/day)
    Thanks Received:
    2,376
    Location:
    Duluth, Minnesota
    For balance. The G17 has a flashlight. Welcome to games, just like that stupid SD ammo crap. And same with AS50 using M107 rounds. AS50 rounds can 1 shot just about anything (I actually think they can 1 shot anything even a shopper if you shoot it through the engine). Where as a M107 can't. But M107 has a larger clip, so better against people, so they let people use M107 rounds in the AS50 to get the larger rounds, but sacrifice vehicle take down power. Also why neither of those weapons work with Night vision, but something like the DMR does.
     
  25. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,776 (9.71/day)
    Thanks Received:
    6,238
    Location:
    Chatsworth, GA
    Yea stuff like this would be nice to see fixed in the stand alone.
     
    Crunching for Team TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page