1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

DayZ (Mod for ARMA II: OAH) Clubhouse

Discussion in 'techPowerUp! Club Forum' started by erocker, May 21, 2012.

  1. Sir B. Fannybottom

    Sir B. Fannybottom

    Joined:
    Jun 4, 2011
    Messages:
    2,947 (2.32/day)
    Thanks Received:
    1,219
    Don't have the hard drive space for that lol I'm running off a 250 gig hard drive atm.
     
    brandonwh64 says thanks.
  2. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,740 (9.82/day)
    Thanks Received:
    6,215
    Location:
    Chatsworth, GA
    that sux :(
     
    Crunching for Team TPU
  3. Radical_Edward

    Radical_Edward

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Messages:
    3,586 (2.03/day)
    Thanks Received:
    1,927
    Location:
    Oregon, USA
    Kevin I might have another 250GB Sata you could have. I'll have to check.
     
    Crunching for Team TPU
  4. Velvet Wafer

    Velvet Wafer New Member

    Joined:
    Jun 16, 2009
    Messages:
    5,123 (2.57/day)
    Thanks Received:
    990
    Location:
    North of Germany
    what kinda errors did you got?
     
  5. Killer_Rubber_Ducky

    Killer_Rubber_Ducky

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    2,711 (1.45/day)
    Thanks Received:
    299
    are there vehicles yet? on 2145
     
  6. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,897 (13.07/day)
    Thanks Received:
    14,306
    If you have to ask... No.
     
  7. D007

    D007

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Messages:
    3,269 (1.16/day)
    Thanks Received:
    448
    Location:
    Pompano beach, Florida
    Steam backups for Arma aren't big I thought. It's like under 1 gig isn't it? If you do a CD backup.. No need to do the 4 gb DVD backup version, as far as I know.
     
  8. Killer_Rubber_Ducky

    Killer_Rubber_Ducky

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    2,711 (1.45/day)
    Thanks Received:
    299
    i logged in and spawned way down east of Electro when i last logged out way above NE Airfield. WTF?:wtf: with all my gear to boot.

    ** May have a hacker on Erocker's server. Had that dialogue box pop up about not being able to load some CFG file or script that you have to press ok to continue. ususally only happens when someone is trying to run a script or something.
     
    Last edited: Aug 12, 2012
  9. Sir B. Fannybottom

    Sir B. Fannybottom

    Joined:
    Jun 4, 2011
    Messages:
    2,947 (2.32/day)
    Thanks Received:
    1,219
    I would be insta kicked from servers before I even joined and it said something along the lines of "Bad version, we no like you"

    :D Really man? You're awesome!

    Really? I thought they were around half the size of the game. Also, I don't have a DVD drive, or DVDs lol

    Same thing happened to me! I vaulted over a rock, saw my legs going all glitchey so I decieded to log and come back in. Did it, lost all my loot (didnt even have a flashlight) and got sent to debug plains. Relogged again and got put into a normal spawn.
     
  10. Velvet Wafer

    Velvet Wafer New Member

    Joined:
    Jun 16, 2009
    Messages:
    5,123 (2.57/day)
    Thanks Received:
    990
    Location:
    North of Germany
    Heeey! My Dayz wants to run now again, after the latest patches! Wonderful!
     
  11. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,897 (13.07/day)
    Thanks Received:
    14,306
  12. Phusius

    Phusius New Member

    Joined:
    Mar 23, 2012
    Messages:
    1,318 (1.35/day)
    Thanks Received:
    380
  13. Killer_Rubber_Ducky

    Killer_Rubber_Ducky

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    2,711 (1.45/day)
    Thanks Received:
    299
    my new idea is to be a MEDEVAC pilot. Maybe transport a medic and 1 or 2 security guards to people who need medical assistance. Of course until side chat comes back it would be TPU only really.

    and Phusius, what I dont get about those monitors is that the 5830 is compatible but the 5850, 5870 are not. wtf? I see that Nvidia is supported all the way back to a 9500GT. so obviously if you are going to get one fo the panels you need to run with Nvidia.
     
    Last edited: Aug 12, 2012
  14. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,897 (13.07/day)
    Thanks Received:
    14,306
    Didn't update it. Still have the Catleap as well.

    Bad idea. If you want to be a medic, ATV, motorcycle or bicycle. You'll just get shot down with the chopper.

    As far as what you mention, that compatibility chart is wrong. The monitor needs a dual link DVI-D connection. Aftermarket cards could have whatever as far as outputs plus, it's well documented that those with cards not on the list work fine. This isn't the place for that discussion though, Keep on topic.
     
    Killer_Rubber_Ducky says thanks.
  15. Easy Rhino

    Easy Rhino Linux Advocate

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    13,504 (4.60/day)
    Thanks Received:
    3,353
    i just came across a complete weenie of a player. i was tracking skull basher or skull smasher or something that like on erocker's server for the better part of 15 minutes. he must have know i was there because every time i would lose his trail he would fire his weapon to put me back in the scent. anyway, he climbs up to the top of one of the apartments in cherno and i sneakily climb up the back of the hospital. i can see the top of his head sticking out over the ridge of the roof. i fire my weapon but for some reason it doesnt fire and it just sits there. i finally fire a round at him but not before he fires 3 at me and knocks me out. i am bleeding out slowing as a lie unconscience. he fires more rounds in my direction but the pipes on the hospital roof protect me! i finally come around and i see he disappeared from the roof. i was watching him the whole time i was knocked out thanks to the angle at which i was on the ground. so i get up and bandage myself up. he suddenly reappears. like poof! he is back. i fire a bunch of rounds at him and he disappears. i am guessing the little chicken disconnected because he was scared. anyway, if you see him around don't be afraid. he will disconnect at the first site of danger.
     
    Crunching for Team TPU
  16. Killer_Rubber_Ducky

    Killer_Rubber_Ducky

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    2,711 (1.45/day)
    Thanks Received:
    299
    that is why he wont see my bullet coming till it is too late ^_^
     
  17. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,740 (9.82/day)
    Thanks Received:
    6,215
    Location:
    Chatsworth, GA
    where were you located exactly before he Alt F4ed cause if he decides to come back in he will be getting a ASS full of Stanag SD!
     
    Crunching for Team TPU
  18. Easy Rhino

    Easy Rhino Linux Advocate

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    13,504 (4.60/day)
    Thanks Received:
    3,353
    i was on the hospital roof in cherno by the apartments. i thought he may have alt-f4'd and then ran onto another server, changed his location to behind me, and the reconnected and capped me in the back of the head. so i basically booked it from that location.
     
    Crunching for Team TPU
  19. catnipkiller

    catnipkiller

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    1,493 (0.88/day)
    Thanks Received:
    502
    Location:
    canada
    I have no luck with tents. I put up 3 sofar and non have worked. This is why i need a car lol.
     
  20. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,740 (9.82/day)
    Thanks Received:
    6,215
    Location:
    Chatsworth, GA
    Out of my six tents only one doesn't work. I think its because its on an incline and the others are on flat surface but I am only thing.
     
    Crunching for Team TPU
  21. catnipkiller

    catnipkiller

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    1,493 (0.88/day)
    Thanks Received:
    502
    Location:
    canada
    If you are near that camp i placed a new tent so i hope it still has things in it.
     
  22. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,740 (9.82/day)
    Thanks Received:
    6,215
    Location:
    Chatsworth, GA
    They need to fix the tents were it can be taken down by anyone so if you die or you want to jack someone elses tent you can cause in real life what is stopping you from taking a small tent in the woods. This would allow you to move it more often and find a better place were it will save properly.
     
    Crunching for Team TPU
  23. Easy Rhino

    Easy Rhino Linux Advocate

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    13,504 (4.60/day)
    Thanks Received:
    3,353
    they need to fix just about everything.
     
    brandonwh64 says thanks.
    Crunching for Team TPU
  24. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,740 (9.82/day)
    Thanks Received:
    6,215
    Location:
    Chatsworth, GA
    Unfortunately yep..

    Just checked the server after this mornings restart and still no vehicles :(
     
    Crunching for Team TPU
  25. Jarvis

    Jarvis New Member

    Joined:
    Aug 2, 2012
    Messages:
    38 (0.04/day)
    Thanks Received:
    40
    And no tents, needs another slap in the face to get working.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

Share This Page