1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Devil may cry 3 special edition problem

Discussion in 'Games' started by Aleksander, Sep 8, 2010.

  1. Aleksander

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    3,254 (1.82/day)
    Thanks Received:
    304
    Hello guys!
    I am having a problem with devil may cry, but i can't really understand.
    I have devil may cry 4 and it runs perfectly. When i open the game a black screen appears and that, DON'T SEND :p
    Anyone who know or has had any experience with this problem?
    I found in other forums that the card has the real problem with vertex. This is weird cuz my card runs dmc 4 really great.
    Any help will be apprechiated!
     
  2. Aleksander

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    3,254 (1.82/day)
    Thanks Received:
    304
    Pls!!! Someone help T_T!
    (sorry for the bump but i got no response)
     
  3. phenomenon1991

    phenomenon1991 New Member

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    27 (0.02/day)
    Thanks Received:
    4
    Location:
    Croatia
    what are your system specs? maybe you didnt update your graphics card drivers,
    try to reinstall, in most cases I reinstalled game and works, it's worth a try...
    reply if you tried one of the methods =)
     
    Aleksander says thanks.
  4. Aleksander

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    3,254 (1.82/day)
    Thanks Received:
    304
    I just tried all the methods you suggested and nothing changed the don't send screen
    I have tried another program which disabled a lot of things, but none of the was of use too
    Anyway thx for the reply as none has helped me till now ;)
     
  5. phenomenon1991

    phenomenon1991 New Member

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    27 (0.02/day)
    Thanks Received:
    4
    Location:
    Croatia
    hmmmm....i think it is the compatibility, i see you have windows xp 64 bit?
     
  6. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    42,373 (11.55/day)
    Thanks Received:
    9,681
    XP64 is terrible for gaming, tons of compatibility issues. that could well be the problem.
     
  7. ktr

    ktr

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    7,407 (2.37/day)
    Thanks Received:
    687
    It a combination of bad O/S and bad port.
     
  8. Aleksander

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    3,254 (1.82/day)
    Thanks Received:
    304
    I guess none of your opinions is of usage, as x64 helps gaming and in another thread i have mentioned some facts about x64, why it is better than x32. That can't be the problem
     
  9. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    42,373 (11.55/day)
    Thanks Received:
    9,681
    we all use/support 64 bit (no such thing as x32, btw) - its XP 64 bit, that is the problem. its incompatible with many DRM and security methods, so the games dont work.
     
  10. phenomenon1991

    phenomenon1991 New Member

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    27 (0.02/day)
    Thanks Received:
    4
    Location:
    Croatia
    my advice, install windows 7 ultimate 32 bit, or windows xp SP3 32bit, i have these 2 windows, and I'm really satisfied with them, no problems for games ;)
     
  11. Aleksander

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    3,254 (1.82/day)
    Thanks Received:
    304
    I have seen in other forums that the real problem is of the card about vertexes
    I have disabled this kind of problem but it still displays dont send
     
  12. ShiBDiB

    ShiBDiB

    Joined:
    Jul 21, 2008
    Messages:
    4,087 (1.79/day)
    Thanks Received:
    767
    Location:
    Clifton Park, NY
    Windows xp 64 bit sucks for gamers.. like every1 else has already told you. If you wanna game and refuse to go to windows 7 then u have to use xp 32 bit to avoid headaches. Otherwise update to windows 7 64 bit
     
  13. Aleksander

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    3,254 (1.82/day)
    Thanks Received:
    304
    Yo man!
    Look at this thread, there are proofs which explain why in x64 my rig is better and i think the 32 bit has already reached its limit
    My rig is a beast in x64
     
  14. DrPepper

    DrPepper The Doctor is in the house

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    7,483 (3.03/day)
    Thanks Received:
    813
    Location:
    Scotland (It rains alot)
    The problem is either the card can't play it or it's xp64.

    As far as I remember you didn't prove anything in that last thread that's why it was closed. Your not going to fix anything if you just ignore us.
     
    Last edited: Sep 14, 2010
  15. ShiBDiB

    ShiBDiB

    Joined:
    Jul 21, 2008
    Messages:
    4,087 (1.79/day)
    Thanks Received:
    767
    Location:
    Clifton Park, NY
    64 bit is better


    just not XP 64 bit
     
  16. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    42,373 (11.55/day)
    Thanks Received:
    9,681
    32 bit is not worth it with any OS except XP.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page