1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Diablo III Clubhouse

Discussion in 'techPowerUp! Club Forum' started by CrackerJack, Feb 7, 2011.

  1. Jaffakeik

    Jaffakeik

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Messages:
    2,601 (1.21/day)
    Thanks Received:
    190
    Location:
    Northampton,UK
    it not me its brother who did it.And he had windows up to date, we did all driver update before game install.And it was time to reinstall it anyway,and its just gaming PC used only for gaming,so he didnt loose anything only gained.
     
  2. slyfox2151

    slyfox2151

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    2,610 (1.24/day)
    Thanks Received:
    525
    Location:
    Brisbane, Australia
    WOOO DIABLO 3 :D


    i have level 17 Witch Doctor - 3 player CoOP with brother and cousin
    level 13 Demon Hunter - Solo


    Slyfox#1583 - Add me :D

    Total Play time just hit 6 hours.





    iv only found 1 gem so far... fairly rare.

    Found about 10 or so Yellow items.
     
  3. Mindweaver

    Mindweaver Moderato®™ Staff Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    5,261 (2.61/day)
    Thanks Received:
    2,746
    Location:
    Statesville, NC
    Error 317002... I've seen monkeys have shit fights at the zoo more organized than this.. I feel like that kid that beat the shit out of his keyboard over counter strike..lol not really but it sounded good right?
     
    Crunching for Team TPU
  4. slyfox2151

    slyfox2151

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    2,610 (1.24/day)
    Thanks Received:
    525
    Location:
    Brisbane, Australia
    haha


    To be perfectly honest i expected a lot of downtime / problems with the launch of this game! IMO they have done fairly well so far.

    There was a news post up a few mins ago about server issues and they are working on the problem. likely to be solved within the hour.
     
  5. Mindweaver

    Mindweaver Moderato®™ Staff Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    5,261 (2.61/day)
    Thanks Received:
    2,746
    Location:
    Statesville, NC
    Yea i'm not pissed.. lol I'm just trying to get a laugh..lol But I hope they fix this before I get home.. I just googled Diablo 3 problems..lol i'm just working for the man right now..lol
     
    Crunching for Team TPU
  6. slyfox2151

    slyfox2151

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    2,610 (1.24/day)
    Thanks Received:
    525
    Location:
    Brisbane, Australia
    lmao fair enough :D

    i only logged out to goto the auction house... saw no items... tried to log back in... no go :( lol
    i have made around 5000g from the AH so far... stuck 3 items on it and they sold instantly lol (after the 5 min delay thingy)




    was deciding weather to goto bed or not as i have work in 6 hours now... (4:15am here).... have decided not to :p
     
  7. ufgy20

    Joined:
    Sep 28, 2010
    Messages:
    213 (0.14/day)
    Thanks Received:
    117
    Location:
    Duluth, Minnesota
    Ok so my roommate is having a pretty bad problem trying to DL Diabloe from the disk. when he goes to do it it says he does not have enough HDD space on the disk yet its like 500gis free and his partitian has no space but the Battle.net folder goes to his main drive. so anybody out there able to find a solution to this problem i have yet to come across anything in the forum
     
  8. cadaveca

    cadaveca My name is Dave

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Messages:
    14,050 (4.50/day)
    Thanks Received:
    7,208
    Location:
    Edmonton, Alberta
    Perhaps he's not installnig as Admin?
     
  9. ufgy20

    Joined:
    Sep 28, 2010
    Messages:
    213 (0.14/day)
    Thanks Received:
    117
    Location:
    Duluth, Minnesota
    Yes we have tried running as an admin. it still does the same thing it starts up initilizes then says he does not have enough space on his HDD. he has done the basics blizzard has asked he is waiting for a ticket response now but it takes roughly 24-48 hours. trying to help find a quicker solution
     
  10. HTC

    HTC

    Joined:
    Apr 1, 2008
    Messages:
    2,240 (0.93/day)
    Thanks Received:
    303
    You can change where the game installs. Have you tried installing into another HDD or partition?
     
  11. slyfox2151

    slyfox2151

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    2,610 (1.24/day)
    Thanks Received:
    525
    Location:
    Brisbane, Australia
    WOOO Error 75 :D
     
  12. ufgy20

    Joined:
    Sep 28, 2010
    Messages:
    213 (0.14/day)
    Thanks Received:
    117
    Location:
    Duluth, Minnesota

    How can he change it as soon as he runs from disk or the Exe it just starts up for a moment says like checking for updates... updating setup files... and then it crashes and says not enough disk space BLZPTS00009
     
  13. NinkobEi

    NinkobEi

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    2,045 (0.71/day)
    Thanks Received:
    340
    Try to copy/paste it(the entire disk) to your hard drive. I bet it's trying to install it on the disk drive. lol
     
  14. HTC

    HTC

    Joined:
    Apr 1, 2008
    Messages:
    2,240 (0.93/day)
    Thanks Received:
    303
    You can choose the location, but it's after that bit: bummer :(
     
  15. ufgy20

    Joined:
    Sep 28, 2010
    Messages:
    213 (0.14/day)
    Thanks Received:
    117
    Location:
    Duluth, Minnesota
    Found this little dandy link https://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4078818032 it givces some good insite in what we need to do but since we dont know it very well not sure how to change this service pack thing

    so we tried this trouble shoot compatability fix and nope did not work back to the drawing board
     
    Last edited: May 15, 2012
  16. slyfox2151

    slyfox2151

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    2,610 (1.24/day)
    Thanks Received:
    525
    Location:
    Brisbane, Australia
    How much space is free on each partition?

    maybe the drive with the tempory file is full... normaly C: drive.




    FFS...

    10:30 PDT servers might have problems for the next hour or so wile we fix it.... its now 12PDT


    EDIT:

    opens chips n dip and prepares for the long haul.... WHY DID I BUY MILD AND NOT MEDIUM!
     
  17. ufgy20

    Joined:
    Sep 28, 2010
    Messages:
    213 (0.14/day)
    Thanks Received:
    117
    Location:
    Duluth, Minnesota
    His main drive has like 500G Free and his partitian is just his backup thing. that has no space really but i even logged onto my battle.net on his computer to DL it from the website and still did not work same issue
     
  18. TheMailMan78

    TheMailMan78 Big Member

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    21,140 (7.82/day)
    Thanks Received:
    7,669
    Copy the installer to the main drive and install it that way.
     
  19. magibeg

    magibeg

    Joined:
    May 9, 2006
    Messages:
    2,000 (0.65/day)
    Thanks Received:
    203
    I killed the prime evil on NA servers :D
     
  20. ufgy20

    Joined:
    Sep 28, 2010
    Messages:
    213 (0.14/day)
    Thanks Received:
    117
    Location:
    Duluth, Minnesota
    Found a small fix now seeing if it works thanks for the help guys
     
  21. TheMailMan78

    TheMailMan78 Big Member

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    21,140 (7.82/day)
    Thanks Received:
    7,669
    Was it turn the computer on? Because that always works for me.
     
    ufgy20 says thanks.
  22. Mindweaver

    Mindweaver Moderato®™ Staff Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    5,261 (2.61/day)
    Thanks Received:
    2,746
    Location:
    Statesville, NC
    Wow... We nerds have over flooded hell...
     
    Crunching for Team TPU
  23. slyfox2151

    slyfox2151

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    2,610 (1.24/day)
    Thanks Received:
    525
    Location:
    Brisbane, Australia
    still cant login :(




    .... if i could login i wouldnt be looking on Ebay for new speakers..... Diablo 3 is costing me more money!
     
  24. Mindweaver

    Mindweaver Moderato®™ Staff Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    5,261 (2.61/day)
    Thanks Received:
    2,746
    Location:
    Statesville, NC
    Check out my Kickass banner!

    [​IMG]
     
    Crunching for Team TPU
  25. slyfox2151

    slyfox2151

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    2,610 (1.24/day)
    Thanks Received:
    525
    Location:
    Brisbane, Australia

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page