1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Disabling powerplay on 4850

Discussion in 'AMD / ATI' started by Dop3KinG, Sep 20, 2008.

  1. Dop3KinG New Member

    Joined:
    May 19, 2007
    Messages:
    49 (0.02/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Warwickhire ENGLAND
    Hi i was just wondering how i would go about disabling powerplay on my 4580 so the card will just run at the same speed constantly.any help would be greatly appreciated.
     
  2. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,980 (12.96/day)
    Thanks Received:
    14,401
    Overclock it 1mhz in CCC.
     
  3. Dop3KinG New Member

    Joined:
    May 19, 2007
    Messages:
    49 (0.02/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Warwickhire ENGLAND
    i allready have got it clocked at 710 core & 1125 mem. I have been trying to do the pencil mod but when ever i run 3dmark 06 & Vantage i get skips in the frame rate any ideas what this might be? I have spent at least 5 hours trying the mod but i can never seem to get more than 1.9v.:banghead:
     
  4. kup

    kup New Member

    Joined:
    Mar 11, 2008
    Messages:
    106 (0.04/day)
    Thanks Received:
    8
    Or mod the bios so the 2D and Powerplay are identical to the 3D clocks?
     
  5. Urbklr

    Urbklr

    Joined:
    May 16, 2007
    Messages:
    2,346 (0.84/day)
    Thanks Received:
    247
    Location:
    Nova Scotia, Canada
    Wait, 1.9v?:eek:...1.2v should do it...

    Don't worry about the skips, alot of people with 48xx cards get this.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page