1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Does anyone have BIOS for this?

Discussion in 'Graphics Cards' started by jaredudu, Jul 3, 2009.

  1. jaredudu

    jaredudu

    Joined:
    Mar 21, 2009
    Messages:
    240 (0.12/day)
    Thanks Received:
    21
    Location:
    New York
  2. Niarod

    Niarod

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    92 (0.05/day)
    Thanks Received:
    12
    Location:
    Italy
  3. jaredudu

    jaredudu

    Joined:
    Mar 21, 2009
    Messages:
    240 (0.12/day)
    Thanks Received:
    21
    Location:
    New York
  4. Niarod

    Niarod

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    92 (0.05/day)
    Thanks Received:
    12
    Location:
    Italy
    You are welcome! :)
  5. jaredudu

    jaredudu

    Joined:
    Mar 21, 2009
    Messages:
    240 (0.12/day)
    Thanks Received:
    21
    Location:
    New York
    One other thing though. Do you know if its possible to run Atiflash on vista x64? I have the latest version but it doesn't seem to want to run (Do i need to use the cmd line?)
  6. Niarod

    Niarod

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    92 (0.05/day)
    Thanks Received:
    12
    Location:
    Italy
    Honestly i've never used Atiflash as i've been having my 8800 ultra from some time now and i never flashed my old ati's :p

    Anyway version 3.35 works on vista64 i've read...you will find it in the download section here on tpu!
  7. Niarod

    Niarod

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    92 (0.05/day)
    Thanks Received:
    12
    Location:
    Italy

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page