1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

DX10 Gallery [Lost Planet Demo]

Discussion in 'Games' started by 1Strive, May 17, 2007.

  1. 1Strive

    1Strive New Member

    Joined:
    Dec 17, 2005
    Messages:
    682 (0.21/day)
    Thanks Received:
    30
    Location:
    Texas
    Vista 64 bit (DX10)
    nVidia GeForce 8800GTS (DX10)
    Lost Planet Demo (DX10)

    Playing at 1920x1080 resolution game runs around 20 to 25 fps. That is on Med-High Settings.

    Here is 11 screen shots (total 1mb).
    I had to run the game in a windonw in order to use Print Scrn.
    Then pasted into MS Paint while playing. Alt-Tab Paste then Save, then go back to playin.
    So not the best quality due to not paying attention about the position in paint. Some cover up on the sides on a few shots from that.

    Scalled down for online of course.

    Here it is...
    Lost Planet DX10 Demo

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Enjoy,
    1STRIVE
     
  2. mikey8684

    Joined:
    Jun 29, 2006
    Messages:
    423 (0.14/day)
    Thanks Received:
    10
    Location:
    Infront Of PC ... Perth, WA
    Dude that looks so sweet .....

    I need some help .... in the options my game only allows me to go upto 1280x960 & it looks weird on my monitor - 19" Samsung SyncMaster 920N - I really want to run it @ 1280x1024 and I've tried a few things but nothing is doing it for me ... I'm stuck running it @ 1024x768 coz anything else I can choose looks shit.

    Any ideas ???
     
  3. Conti027

    Conti027

    Joined:
    Jan 31, 2007
    Messages:
    1,388 (0.49/day)
    Thanks Received:
    95
    Location:
    Edmonds, Washington
    i wanted to take pic but i cant cause my frap isnt letting me
     
  4. tkpenalty New Member

    Joined:
    Sep 26, 2006
    Messages:
    6,958 (2.33/day)
    Thanks Received:
    345
    Location:
    Australia, Sydney
    Man this games brings my PC to its knees -_-
     
  5. Grings

    Grings New Member

    Joined:
    Nov 16, 2006
    Messages:
    2,303 (0.79/day)
    Thanks Received:
    187
    Location:
    Blighty
    yay, i got it working in dx10, it runs quicker too (longhorn server evaluation is cool)
     
  6. freakshow

    freakshow

    Joined:
    Jan 27, 2007
    Messages:
    960 (0.34/day)
    Thanks Received:
    110
    holy crap that looks nice :eek: :toast:
     
  7. mikey8684

    Joined:
    Jun 29, 2006
    Messages:
    423 (0.14/day)
    Thanks Received:
    10
    Location:
    Infront Of PC ... Perth, WA
    Do you mean in XP or with the new Longhorn Server ???

    Tell me how you did such a thing if its on XP :respect:
     
  8. Grings

    Grings New Member

    Joined:
    Nov 16, 2006
    Messages:
    2,303 (0.79/day)
    Thanks Received:
    187
    Location:
    Blighty
    no not xp, longhorn server, i wish i could get dx10 going in xp
     
  9. Tatty_One

    Tatty_One Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 18, 2006
    Messages:
    16,840 (5.21/day)
    Thanks Received:
    2,617
    Location:
    Worcestershire, UK
    Might it be that graphics card of yours? :D
     
  10. Tatty_One

    Tatty_One Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 18, 2006
    Messages:
    16,840 (5.21/day)
    Thanks Received:
    2,617
    Location:
    Worcestershire, UK
    Thats a serious weapon in the 2nd pic :eek:
     
  11. BXtreme

    BXtreme New Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Messages:
    1,324 (0.46/day)
    Thanks Received:
    4
    Location:
    Kolkata, India
    Incredible! Dx10 is awesome :eek: i might as well wait for the 2nd batch of dx10 games :rolleyes:
     
  12. 1Strive

    1Strive New Member

    Joined:
    Dec 17, 2005
    Messages:
    682 (0.21/day)
    Thanks Received:
    30
    Location:
    Texas
    :roll:

    2 screens

    1 right before I died
    2nd is of the benchmark settings and scores 28fps @ 1920x1080 I OCed a bit. :eek:

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  13. DaMulta

    DaMulta My stars went supernova

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Messages:
    16,119 (5.31/day)
    Thanks Received:
    1,455
    Location:
    Oklahoma T-Town
    Don't make me hate my new x1950XTX before I even get it installed today!!!
     
  14. Judas

    Judas

    Joined:
    Jun 17, 2005
    Messages:
    1,032 (0.30/day)
    Thanks Received:
    21
    Looking good :)
     
  15. ktr

    ktr

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    7,407 (2.35/day)
    Thanks Received:
    687
    you can play this game in dx9...i wonder how much eye candy it will lose.
     
  16. 1Strive

    1Strive New Member

    Joined:
    Dec 17, 2005
    Messages:
    682 (0.21/day)
    Thanks Received:
    30
    Location:
    Texas
    Sorry to you in advance.

    Note that he is runing at the same speed in cross fire mode.
    He is only doing DX9c where as I am running in DX10 as the same FPS and Resolution.

    Sorry again,
    1STRIVE
     
  17. 1Strive

    1Strive New Member

    Joined:
    Dec 17, 2005
    Messages:
    682 (0.21/day)
    Thanks Received:
    30
    Location:
    Texas
    [​IMG]

    At default settings. Snow 32fps Cave 26fps.

    Also...
    In the DX10 version you have to run it in a window to do screen shots with Print Scrn. FRAPS 2.8.2 doesn't work with this yet.
     
  18. Crisao23 New Member

    Joined:
    Mar 12, 2005
    Messages:
    29 (0.01/day)
    Thanks Received:
    1
    Nice pics, unfortunately I can't post my pics here due to the lack of dx10 capture software:

    Dear xxxx,

    Thanks for your inquiry. Unfortunately at this time Fraps is not officially supported in Windows Vista and is not capable of capturing from game titles that use DirectX 10. Our developers are currently working on the next release of Fraps which will include full support for Vista and we hope to have this version available in the near future.


    Regards,
    Chris Van Graas
     
  19. 1Strive

    1Strive New Member

    Joined:
    Dec 17, 2005
    Messages:
    682 (0.21/day)
    Thanks Received:
    30
    Location:
    Texas
    Dude, haven't you been reading?

    I have said it before and I'll say it again.

    YOU HAVE TO RUN THE GAME IN A WINDOW AND USE PRINT SCRN THEN PASTE TO MS PAINT!

    In the video options in game choose "Full Screen Mode = OFF"

    Now the game will launch in a window and you can do captures.

    Hope this helps.
    Enjoy,
    1STRIVE
     
  20. Crisao23 New Member

    Joined:
    Mar 12, 2005
    Messages:
    29 (0.01/day)
    Thanks Received:
    1
    One thing is running a game at 1900x1200 full screen. The other is using a crap window capture.

    I want proper screen capture, not crap windowed mode ok ?

    I refuse to play a game in windowed mode. It looks like crap.
     
  21. Conti027

    Conti027

    Joined:
    Jan 31, 2007
    Messages:
    1,388 (0.49/day)
    Thanks Received:
    95
    Location:
    Edmonds, Washington
    PIC.s

    the pics dont look that good. it looks better in game.
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    awww monster fall down :( and go boom!

    [​IMG]
    [​IMG]
     
  22. 1Strive

    1Strive New Member

    Joined:
    Dec 17, 2005
    Messages:
    682 (0.21/day)
    Thanks Received:
    30
    Location:
    Texas

    Sorry. I don't mind it I just have a little bar at the top of mine.
    Just trying to help you out.

    ---------------------------

    The screen shots above look great. ^
     
  23. Tatty_One

    Tatty_One Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 18, 2006
    Messages:
    16,840 (5.21/day)
    Thanks Received:
    2,617
    Location:
    Worcestershire, UK
    So palying the game in DX10 is pretty demanding even on a 320MB 8800GTS? Although I think UR playing on hiigher res then I do at 1600 x 1050.
     
  24. Conti027

    Conti027

    Joined:
    Jan 31, 2007
    Messages:
    1,388 (0.49/day)
    Thanks Received:
    95
    Location:
    Edmonds, Washington
    i play mine in small window mode so i can do other things at once
     
  25. Lt_JWS

    Lt_JWS

    Joined:
    Feb 3, 2006
    Messages:
    913 (0.28/day)
    Thanks Received:
    60
    Location:
    Virginia, USA
    Here's my results running with 4xaa and 16xaf with HDR on medium, everything else on high :)


    Resized....
    [​IMG]
     
    Last edited: May 17, 2007

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page