1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

enabling 4th core?

Discussion in 'General Hardware' started by fritoking, Feb 24, 2009.

  1. fritoking

    fritoking

    Joined:
    Jun 15, 2008
    Messages:
    609 (0.27/day)
    Thanks Received:
    61
    Location:
    ohio
  2. Verizon New Member

    Joined:
    Nov 16, 2006
    Messages:
    233 (0.08/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    earth
  3. Polarman

    Polarman New Member

    Joined:
    Jun 24, 2008
    Messages:
    1,627 (0.71/day)
    Thanks Received:
    292
    Location:
    Rimouski
    Already posted in the news section.
     
  4. fritoking

    fritoking

    Joined:
    Jun 15, 2008
    Messages:
    609 (0.27/day)
    Thanks Received:
    61
    Location:
    ohio
    sorry
     
  5. BUCK NASTY

    BUCK NASTY F@H Mod & 4P Enthusiust Staff Member

    Joined:
    Aug 8, 2007
    Messages:
    4,447 (1.71/day)
    Thanks Received:
    3,532
    Location:
    Tallahassee, FL. U.S.A.
    Oh, gotta get me one of those. I guess I was about a year too early buying a Phenom X3 8650? No unlockable core on mine:cry:
     
    Crunching for Team TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page