1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Errata in GPUZ with HD5450

Discussion in 'GPU-Z' started by Derek12, Aug 14, 2011.

  1. Derek12

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    1,096 (0.65/day)
    Thanks Received:
    163
    It reports it has 8 ROPs, but really has 4. Using GPU-Z 0.5.5
    Last edited: Oct 1, 2011
  2. Derek12

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    1,096 (0.65/day)
    Thanks Received:
    163
    With Catalyst 11.9 GPUZ can't report the core voltage VDDC and says 0.000V :confused:

    Using 11.8 reports it correctly :)
  3. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,584 (13.39/day)
    Thanks Received:
    13,979
  4. Derek12

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    1,096 (0.65/day)
    Thanks Received:
    163
    Last edited: Oct 1, 2011
  5. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,584 (13.39/day)
    Thanks Received:
    13,979
    Well, it's always a good idea to post a picture/screenshot of the issue. ;)
    Derek12 says thanks.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page