1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Errors on website today

Discussion in 'Comments & Feedback' started by lemonadesoda, Apr 4, 2013.

  1. lemonadesoda

    lemonadesoda

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Messages:
    6,260 (2.10/day)
    Thanks Received:
    967
    Is this related to my recent upgrade of Chrome Browser, Or is a joint-sister server down? tpucdn?

    All other websites seem to be OK.

    Images are missing, although the forum is here, buttons, avators, etc. are all blank/missing

    +++++++++++++++++

    EDIT

    Seems to be back up again. Perhaps a DNS resolution problem with O2 mobile (in Germany), or perhaps tpucdn when down for a short while.
     

    Attached Files:

    Last edited: Apr 4, 2013
  2. FordGT90Concept

    FordGT90Concept "I go fast!1!11!1!"

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    13,838 (6.26/day)
    Thanks Received:
    3,706
    Location:
    IA, USA
    Using IE10, I'm not seeing any problems with TPU.
     
    Crunching for Team TPU
  3. lemonadesoda

    lemonadesoda

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Messages:
    6,260 (2.10/day)
    Thanks Received:
    967
    Up again. It might be a local server/DNS problem here in Germany, perhaps the US mirror is stable.
     
  4. de.das.dude

    de.das.dude Pro Indian Modder

    Joined:
    Jun 13, 2010
    Messages:
    7,827 (4.89/day)
    Thanks Received:
    2,090
    probably local.
     
  5. qubit

    qubit Overclocked quantum bit

    Joined:
    Dec 6, 2007
    Messages:
    9,841 (3.90/day)
    Thanks Received:
    3,490
    Location:
    Quantum well (UK)
    All ok here with Firefox.
     
  6. mjkmike

    mjkmike

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    1,560 (0.91/day)
    Thanks Received:
    3,514
    Location:
    Alberta,Canada
    I have problems uploading images with TPU.org. Some work and others don't. Nothing diff between the size?

    This is a test. Posting Kate and then a Pic of my PC.

    [​IMG]

    Looks like something is wrong.:banghead:
     
    Last edited: Apr 6, 2013
    Crunching for Team TPU
  7. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    14,976 (3.92/day)
    Thanks Received:
    11,803
    link to the original image please
     
  8. mjkmike

    mjkmike

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    1,560 (0.91/day)
    Thanks Received:
    3,514
    Location:
    Alberta,Canada
    pulled from my main hard drive. Don't remember were I got it.

    Still getting a error message saying "Could not move uploaded file", when I try I pic of my pc.
     
    Last edited: Apr 6, 2013
    Crunching for Team TPU
  9. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    14,976 (3.92/day)
    Thanks Received:
    11,803
    email the image to w1zzard@techpowerup.com so i can check if it's a problem on your side, or with the image, or something else
     
  10. mjkmike

    mjkmike

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    1,560 (0.91/day)
    Thanks Received:
    3,514
    Location:
    Alberta,Canada
    ^ done.
     
    Crunching for Team TPU
  11. Black Panther

    Black Panther Senior Moderator™ Staff Member

    Joined:
    May 30, 2007
    Messages:
    8,583 (3.17/day)
    Thanks Received:
    1,933
    mjkmike says thanks.
  12. KainXS

    KainXS

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Messages:
    5,601 (2.16/day)
    Thanks Received:
    502
    I had a problem like this 5 days ago, no images and the site was extremely slow but it went away
     
  13. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    14,976 (3.92/day)
    Thanks Received:
    11,803
  14. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    14,976 (3.92/day)
    Thanks Received:
    11,803
    that was when tpu was broken, the op is talking about techpowerup.org image hosting which is on a completely different server, in a different datacenter, in a different country
     
  15. mjkmike

    mjkmike

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    1,560 (0.91/day)
    Thanks Received:
    3,514
    Location:
    Alberta,Canada
    You're link works but my link still doesn't.

    testing again with Kate.

    [​IMG]

    Still not working.:ohwell:
     
    Last edited: Apr 6, 2013
    Crunching for Team TPU
  16. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    14,976 (3.92/day)
    Thanks Received:
    11,803
    do you get the "success" page ?

    edit: i don't even see your request in the logs?

    you are uploading at www.techpowerup.org, right?
     
  17. Aleksander

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    3,254 (1.81/day)
    Thanks Received:
    304
    It happened to me when Chrome upgraded
    I think it has nothing to do with TPU
    Refresh your cache
     
  18. mjkmike

    mjkmike

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    1,560 (0.91/day)
    Thanks Received:
    3,514
    Location:
    Alberta,Canada
    I get "success" with Kate but not with the photo of the pc. Still don't no why can't post Kate. When I use you're link it will show but when I try a new one no pic.
     
    Crunching for Team TPU
  19. qubit

    qubit Overclocked quantum bit

    Joined:
    Dec 6, 2007
    Messages:
    9,841 (3.90/day)
    Thanks Received:
    3,490
    Location:
    Quantum well (UK)
    I suggest you try another PC, to rule out any browser/OS issues that may be causing this.
     
    mjkmike says thanks.
  20. mjkmike

    mjkmike

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    1,560 (0.91/day)
    Thanks Received:
    3,514
    Location:
    Alberta,Canada
    testing again from another rig.

    [​IMG]

    Kate works but still can't upload PC pic called mjkmike.

    Just tested on main rig and it worked but still can't upload the mjkmike pic.

    keep getting can't move upload error.
     
    Last edited: Apr 6, 2013
    Crunching for Team TPU
  21. qubit

    qubit Overclocked quantum bit

    Joined:
    Dec 6, 2007
    Messages:
    9,841 (3.90/day)
    Thanks Received:
    3,490
    Location:
    Quantum well (UK)
    Have you emailed that pic to W1zz to check out?

    What about uploading another pic?

    I have to admit that Kate airbrushes up nicely. ;)
     
    mjkmike says thanks.
  22. mjkmike

    mjkmike

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    1,560 (0.91/day)
    Thanks Received:
    3,514
    Location:
    Alberta,Canada
    If it's just me then I will call it a day. It snowed again and drifted over my road so time to jump into bobcat.
     
    qubit says thanks.
    Crunching for Team TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page