1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

EVGA 8800GTS Loud Beeping Noise

Discussion in 'Graphics Cards' started by m1keh4wk, Aug 20, 2007.

  1. m1keh4wk New Member

    Joined:
    Jul 23, 2007
    Messages:
    15 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    I was much delighted to finally receive my 8800 GTS from UPS today. Only to later be much disappointed when I installed it and got a horribly loud screeching/beeping noise. I've read online that it could be due to power problems, but I have an Antec Trio 680 watt PSU. Does anyone know what the problem could be? I had an Evga 7600GT in there before, and I didn't get the loud noise. I'm about ready to toss it out of a window and give up. Any replies will be greatly appreciated.
     
  2. anticlutch

    anticlutch

    Joined:
    Sep 9, 2006
    Messages:
    995 (0.31/day)
    Thanks Received:
    32
    Location:
    SoCal
    Mine only makes that sound when I forget to plug in the PCI-E power plug :)
     
  3. m1keh4wk New Member

    Joined:
    Jul 23, 2007
    Messages:
    15 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Yeah I was hopping back on here to say nevermind...I'm retarded!

    Thanks anyway though! :)
     
  4. rick22

    rick22 New Member

    Joined:
    Sep 4, 2006
    Messages:
    629 (0.20/day)
    Thanks Received:
    34
    I never had that problem..one time my 8800gts was not in all the way on the MB and i got a beeping sound....
     
  5. Irish_PXzyan

    Irish_PXzyan

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Messages:
    2,527 (0.81/day)
    Thanks Received:
    81
    Location:
    Republic Of Ireland
    happened to my brother just a few weeks ago! when I checked whats wrong....oh god..he felt like a retard :p It happens tho! new GFX cards require this now :p
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page