1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

EVGA Precision Version 1.01 Released

Discussion in 'News' started by malware, May 2, 2008.

  1. malware New Member

    Joined:
    Nov 7, 2004
    Messages:
    5,476 (1.47/day)
    Thanks Received:
    956
    Location:
    Bulgaria
    It was yesterday when the EVGA Precision utility first became available, and now just a day later here's a brand new version released. The EVGA Precision 1.01 features the following changes:
    • Added desktop shortcut creation feature to the installer
    • Fixed problem with instance checking in the installer
    • Added display driver version detection for Vista x64

    DOWNLOAD

    Source: EVGA
     
  2. Xazax

    Xazax

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    3,428 (1.33/day)
    Thanks Received:
    401
    lol nice, and i just downloaded 1.0!
     
  3. jbunch07

    jbunch07 New Member

    Joined:
    Feb 22, 2008
    Messages:
    5,261 (2.08/day)
    Thanks Received:
    614
    Location:
    Chattanooga,TN
    that was fast...to bad it stil doesnt work with ATi cards..
     
  4. 1c3d0g

    1c3d0g

    Joined:
    Dec 9, 2007
    Messages:
    704 (0.27/day)
    Thanks Received:
    62
    It's meant for NVIDIA cards only, dude. Ever heard EVGA offering ATI cards? Besides, ATI sucks... :p
     
  5. overclocker!

    overclocker! New Member

    Joined:
    Nov 13, 2007
    Messages:
    51 (0.02/day)
    Thanks Received:
    2
    this doesnt work in the games:mad: doesnt display on the screen when you in game but does work in 3dmark:laugh:
     
  6. pentastar111

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Messages:
    994 (0.32/day)
    Thanks Received:
    31
    Location:
    Los Angeles...U.S.A
    works for me in game...At least in Age of Empires..:D
     
  7. Esse

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Messages:
    107 (0.04/day)
    Thanks Received:
    8
    Location:
    New Zealand
    Nice program but still very light on features. I like that it doesn't require running to have the GPU overclocked though (I guess there would be a background program somewhere to monitor keystrokes as Ctrl+D puts them back to default).

    One thing though is I want an artifact scanner lol :(
     
  8. Temps_Riising

    Temps_Riising New Member

    Joined:
    May 3, 2008
    Messages:
    121 (0.05/day)
    Thanks Received:
    11
    Location:
    Isle of Wight
    Nice little program...thanks! Ohhhh and hello to all, first post, visited many times as a guest to get some hints, thought I would take the plunge :toast:
     
  9. jbunch07

    jbunch07 New Member

    Joined:
    Feb 22, 2008
    Messages:
    5,261 (2.08/day)
    Thanks Received:
    614
    Location:
    Chattanooga,TN
    Welcome! :toast:
     
  10. Lu(ky

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Messages:
    107 (0.04/day)
    Thanks Received:
    5
    It works with my AMBER G15 keyboard perfect...
     
  11. tostator New Member

    Joined:
    Jan 19, 2006
    Messages:
    82 (0.02/day)
    Thanks Received:
    2
    Location:
    Spain
    Will it work with not eVGA cards? Other nvidia cards, I mean...
     
  12. jbunch07

    jbunch07 New Member

    Joined:
    Feb 22, 2008
    Messages:
    5,261 (2.08/day)
    Thanks Received:
    614
    Location:
    Chattanooga,TN
    yes it works with all cards that use an nvidia display driver
     
    tostator says thanks.
  13. Temps_Riising

    Temps_Riising New Member

    Joined:
    May 3, 2008
    Messages:
    121 (0.05/day)
    Thanks Received:
    11
    Location:
    Isle of Wight
    I can vouch for that but I am wondering how accurate this is, it just tested my GTS and passed it at 875mhz on the core with shaders linked!
     
  14. jbunch07

    jbunch07 New Member

    Joined:
    Feb 22, 2008
    Messages:
    5,261 (2.08/day)
    Thanks Received:
    614
    Location:
    Chattanooga,TN
    well what does gpu-z say?
     
  15. Temps_Riising

    Temps_Riising New Member

    Joined:
    May 3, 2008
    Messages:
    121 (0.05/day)
    Thanks Received:
    11
    Location:
    Isle of Wight
    It confirms the clocks exactly, I guess I had better try running a game to see if the card will actually run at those clocks.....if it does, well I will be very happy as this card cost me the price of a cheap 8800GT.
     
  16. jbunch07

    jbunch07 New Member

    Joined:
    Feb 22, 2008
    Messages:
    5,261 (2.08/day)
    Thanks Received:
    614
    Location:
    Chattanooga,TN
    not a bad idea
     
  17. pentastar111

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Messages:
    994 (0.32/day)
    Thanks Received:
    31
    Location:
    Los Angeles...U.S.A
    This thing works great! :)...It's simpler than Riva-Tuner (another great little program) AND it DOES work in games... It's running on the upper left hand side of my screen while playing Crysis. I can't do anything with my shader clocks, probably because I have 2 first run 8800GTS's? (The 640mb models)
     
  18. PVTCaboose1337

    PVTCaboose1337 Graphical Hacker

    Joined:
    Feb 1, 2006
    Messages:
    9,512 (2.90/day)
    Thanks Received:
    1,143
    Location:
    San Antonio, Texas
    I like it better than rivatuner.. but the fail part of it is the G15 display is pretty dull. But it does its job.
     
  19. scoutingwraith

    scoutingwraith

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    726 (0.26/day)
    Thanks Received:
    60
    This is interesting tool. Now i need to see if it will allow me to OC more my GTS
     
  20. Duxx Guest

    Its user friendliness is very good. Nice and simple to use. The downside... that little test thing does nothing. I click test, and it pops up saying "good to go!" then it crashes.. i still have to use ATItool to check for stability...
     
  21. choppy

    choppy

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    1,173 (0.43/day)
    Thanks Received:
    150
    Location:
    UK
    can somebody upload this on tpu, cos i cant be arsed becomin evga member just to download it
     
  22. scoutingwraith

    scoutingwraith

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    726 (0.26/day)
    Thanks Received:
    60
    Handy Utility.....the only problem is does not allow me to OC my card than what Riva Tuner allows me. But still pretty nifty tool.
     
  23. Jodiuh New Member

    Joined:
    Aug 25, 2005
    Messages:
    28 (0.01/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    Indy, soon Phoenix
    ...and somehow I'm still using ATI Tool to scan for artifacts on my Nvidia GPU. Can we just get you guys all in a a boat and demand lower GPU prices and friendly assistance w/ drivers? Seriously, why does Asus hardware work so much better than the software? Why can't I get a damn "winamp" like resizable on the box instead of the vert bars?

    Ugh...wake me when Real Precision Tool 3.0 comes out...
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page