1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

F@H Rig Gallery

Discussion in 'Folding@Home' started by BUCK NASTY, Feb 25, 2009.

  1. mstenholm

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    2,248 (1.14/day)
    Thanks Received:
    1,365
    Nice to see you got it up runing on all cylinders.
     
    Dave65 says thanks.
    Crunching for Team TPU More than 25k PPD
  2. Dave65

    Dave65

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    145 (0.08/day)
    Thanks Received:
    28
    Location:
    Michigan
    Thanks i'm very pleased with the outcome:toast:
     
  3. bogmali

    bogmali Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Messages:
    6,716 (2.61/day)
    Thanks Received:
    4,176
    Location:
    Pacific NorthWest
    I see that you have sorted out your issues with the GPU3/GPU2 combo;)
     
  4. oily_17

    oily_17

    Joined:
    Sep 25, 2006
    Messages:
    2,313 (0.74/day)
    Thanks Received:
    670
    Location:
    Norn Iron
    I know I said I would post some pics, better late than never -

    Some rigs in the corner of the attic -

    [​IMG]

    A couple of Q6600 with GTX260 -

    [​IMG]


    [​IMG]

    A MSI K9A2 with PII940 and tri GTX260 -

    [​IMG]


    [​IMG]

    An i7 920 and dual GTX460 -

    [​IMG]
     
    [Ion], hertz9753, PhysXerror and 4 others say thanks.
  5. bogmali

    bogmali Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Messages:
    6,716 (2.61/day)
    Thanks Received:
    4,176
    Location:
    Pacific NorthWest
    Nice Oily....On the Tri-GTX260 I see three dummy plugs, how do you connect to it? Remote?
     
  6. TeXBill

    TeXBill

    Joined:
    Oct 30, 2009
    Messages:
    1,358 (0.69/day)
    Thanks Received:
    645
    Location:
    TX
    New Rig

    My newest rig cheap board till my other Gigabyte arrives. CPU is a 655K running @ 3.8GHZ temps 38C for now board will not handle any more than that. Card is a GTS450 Gigabyte running at an astonishing speed of 1000/2000/2000 1.137volts temps with the fans @ 85% are 47C. Putting out around 10,500 PPD so far.:D
     

    Attached Files:

    Ross211 says thanks.
  7. Josh154

    Josh154 New Member

    Joined:
    Nov 5, 2010
    Messages:
    1,229 (0.76/day)
    Thanks Received:
    317
    Location:
    Hartford SD
    That a awesome OC on that 450! The 655k is a dual core i5 right? Are you even folding on the CPU at all or just running a cheap CPU with a bunch of cards?

    Let's see what that 450 get's for PPD!
     
    TeXBill says thanks.
  8. bogmali

    bogmali Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Messages:
    6,716 (2.61/day)
    Thanks Received:
    4,176
    Location:
    Pacific NorthWest
    That is a hyper-threading dual core.....so you it might as well be a quad;)
     
    TeXBill says thanks.
  9. TeXBill

    TeXBill

    Joined:
    Oct 30, 2009
    Messages:
    1,358 (0.69/day)
    Thanks Received:
    645
    Location:
    TX
    Check out the pics on the tpu folding forum it does 10,500 on the WU it was doing at the time I took the screen shot and that was @ 950mhz core clock.

    Yep need a better board to get any more than 3.9GHZ out of it. This cheapy intel board is crap for over clocking any CPU.

    O and the 655K is not a cheap crap CPU, it's one of the better i5 dualies out there for now. Damm thing is fast for just a dual core chip.:D
     
    Last edited: Dec 31, 2010
  10. Josh154

    Josh154 New Member

    Joined:
    Nov 5, 2010
    Messages:
    1,229 (0.76/day)
    Thanks Received:
    317
    Location:
    Hartford SD
    So i might as well say my i7 is a octa core? :D

    Haha how much more is a 750? Isn't 4 real cores much better than 4 virtual?
     
  11. oily_17

    oily_17

    Joined:
    Sep 25, 2006
    Messages:
    2,313 (0.74/day)
    Thanks Received:
    670
    Location:
    Norn Iron
    Yeah, I connect to them all with UltraVNC. Very handy for keeping tabs on them and updating etc.

    EDIT: This also come today, and should have another one for the start of next week.

    [​IMG]

    Will be putting it in my new techbench when I get some more parts together.

    [​IMG]
     
    Last edited: Dec 31, 2010
    TeXBill says thanks.
  12. TeXBill

    TeXBill

    Joined:
    Oct 30, 2009
    Messages:
    1,358 (0.69/day)
    Thanks Received:
    645
    Location:
    TX
    Bro that is the exact same tech bench I have, those are great tech benches I love mine and would like to get another one if I could find one cheap enough here in the states. I got the same board with my i7 960 on it all mounted on my Dimas tech bench with a watercooling setup. You have made some good choices on parts my friend.
     
    oily_17 says thanks.
  13. Josh154

    Josh154 New Member

    Joined:
    Nov 5, 2010
    Messages:
    1,229 (0.76/day)
    Thanks Received:
    317
    Location:
    Hartford SD
    That tech bench looks awesome! I really need to put together a cheap folding rig now too!
     
  14. oily_17

    oily_17

    Joined:
    Sep 25, 2006
    Messages:
    2,313 (0.74/day)
    Thanks Received:
    670
    Location:
    Norn Iron
    Really like the tech bench, first one I ever bought, much easier to work at than cases.I hope to have the rest of the water cooling setup here in the next week or so (just need RAD/RES and some fittings)

    Got the two Giga boards for a good price, so will have to sell some old hardware to finish the upgrade to all i7 rigs.
     
  15. bogmali

    bogmali Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Messages:
    6,716 (2.61/day)
    Thanks Received:
    4,176
    Location:
    Pacific NorthWest
  16. TeXBill

    TeXBill

    Joined:
    Oct 30, 2009
    Messages:
    1,358 (0.69/day)
    Thanks Received:
    645
    Location:
    TX
    Good looking board Bog how well does it OC. Looking for something just like that, it has to have at least 2 PciE slots or more plus be a good OC board. Give me some input on how well it handles the 655K.
     
  17. TeXBill

    TeXBill

    Joined:
    Oct 30, 2009
    Messages:
    1,358 (0.69/day)
    Thanks Received:
    645
    Location:
    TX
    Let me know what kind of old hardware you got. I need a good 1156 board actually 2 of them. Plus maybe some DDR3 memory and a cpu cooler for a 1156 setup. Got everything else. Pm me if you have any of these item's with some prices. Love the gigabyte ud3r boards good OC and have plenty of PciE slots.
     
  18. bogmali

    bogmali Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Messages:
    6,716 (2.61/day)
    Thanks Received:
    4,176
    Location:
    Pacific NorthWest
    4.2Ghz without a hitch, let me dial in some settings and post screen shots.
     
    TeXBill says thanks.
  19. Ross211

    Ross211

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Messages:
    473 (0.25/day)
    Thanks Received:
    115
    Location:
    Kansas
    [​IMG]
    Looks like an OEM HP Tower with nothing but crap in it eh ?

    [​IMG]
    Wrong :p

    [​IMG]

    This rig is primarily for a surveillance setup - it has a DVR card in it with 4 cameras running to it. Theres a hard drive for the OS (Win Server 2008 / Linux) and a hard drive for the DVR data. I can access and view the cameras live via a web browser. This box also has FTP / Vent / HLDS / File Sharing roles. I just put the 9800GTX+ in the system tonight and plan on running the F@H GPU2 client on it :cool:

    The funny thing is that I found this HP tower in the dumpster. The only thing wrong with this system was a bad hard drive. Whoever owned it probably decided to throw it away when they got some boogers on Windows and it probably wouldn't boot into the OS so they just tossed it and go buy a new junk OEM PC. I replaced the PSU, RAM, & HDD's and this system has been going strong 24/7 for the last 1.5 years.

    I'm currently having issues getting the stock GPU2 FAH client & also the FAH GPU Tracker V2 client to work. I keep getting this error from both clients in their log file -

    [07:36:32] Folding@home Core Shutdown: UNSTABLE_MACHINE
    [07:36:35] CoreStatus = 7A (122)
    [07:36:35] Sending work to server
    [07:36:35] Project: 5769 (Run 0, Clone 219, Gen 121)
    [07:36:35] - Read packet limit of 540015616... Set to 524286976.
    [07:36:35] - Error: Could not get length of results file work/wuresults_01.dat
    [07:36:35] - Error: Could not read unit 01 file. Removing from queue.
    [07:36:35] + -oneunit flag given and have now finished a unit. Exiting.
    Folding@Home Client Shutdown.

    Here is a link to my post in the FAH technical assistance thread if you need more info or can help - http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=98921&page=55
     
    Last edited: Jan 1, 2011
  20. TeXBill

    TeXBill

    Joined:
    Oct 30, 2009
    Messages:
    1,358 (0.69/day)
    Thanks Received:
    645
    Location:
    TX
    Super nice find Ross211, it's amazing what people will throw away now days. That machine cost somebody a lot of money at one time. I hope you get it folding. Is the card OC in any way? To high of a OC will cause an unstable machine error.
     
  21. TeXBill

    TeXBill

    Joined:
    Oct 30, 2009
    Messages:
    1,358 (0.69/day)
    Thanks Received:
    645
    Location:
    TX
    I might need to get rid of my Antec Skeleton case and get another tech bench instead. I found a place here in the usa that sells the dimas tech bench.
     
  22. Ross211

    Ross211

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Messages:
    473 (0.25/day)
    Thanks Received:
    115
    Location:
    Kansas
    Nope the card isn't OC'd - I notice that this is one of the many 9800 GTX+ that doesn't have 2D or low power 3D clock speeds in its BIOS, so it stays in 3D clock speeds at all times (740c/1835s/1100m).

    I don't know if I should try underclocking it and then try running the GPU2 client. This card can withstand Kombuster for over 10 minutes, no artifacts or crashing.

    I traded a local friend my old GTX 260 for this 9800 GTX (plus $30 and a promise that he'll get on some BC2 instead of L4D2 all the time). He was using this card just a few days ago in games, so I'm confident the card is fine.

    Thanks for the input :toast:
     
  23. TeXBill

    TeXBill

    Joined:
    Oct 30, 2009
    Messages:
    1,358 (0.69/day)
    Thanks Received:
    645
    Location:
    TX
    This is what i've found on your error so far.
    This is the page that gives you hopefully some fixes about you errors.
    (http://fahwiki.net/index.php/CoreStatus_codes)
    Hope this helps.

    7A

    This appears in various forms but appears to be directly related to calculation errors detected by a GPU. Whether the errors are GPU hardware errors or are inherent in the WU is currently unknown.

    Run: exception thrown during GuardedRun
    Run: exception thrown in GuardedRun -- Gromacs cannot continue further.
    Going to send back what have done -- stepsTotalG=10000000
    Work fraction=0.2249 steps=10000000.
    logfile size=14814 infoLength=14814 edr=0 trr=23
    - Writing 15350 bytes of core data to disk...
    Done: 14838 -> 4465 (compressed to 30.0 percent)
    ... Done.
    mdrun_gpu returned -1
    Going to send back what have done.
    - Writing 558 bytes of core data to disk...
    ... Done.
    .
    Folding@home Core Shutdown: UNSTABLE_MACHINE
    CoreStatus = 7A (122)

    mdrun_gpu returned
    NANs detected on GPU
    Folding@home Core Shutdown: UNSTABLE_MACHINE
    CoreStatus = 7A (122)
    Sending work to server
    Project: xxxx (Run xx, Clone xxx, Gen xx)
    - Read packet limit of 540015616... Set to 524286976.
    - Error: Could not get length of results file work/wuresults_01.dat
    - Error: Could not read unit 01 file. Removing from queue.
     
  24. hertz9753

    hertz9753

    Joined:
    Sep 5, 2009
    Messages:
    1,100 (0.54/day)
    Thanks Received:
    484
    Location:
    Bismarck, ND
    This is going in my next folding buid.:p
     

    Attached Files:

    • 001.JPG
      001.JPG
      File size:
      105.3 KB
      Views:
      129
    • 002.JPG
      002.JPG
      File size:
      100.3 KB
      Views:
      119
    • 003.JPG
      003.JPG
      File size:
      103.3 KB
      Views:
      127
  25. PhysXerror

    PhysXerror New Member

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    184 (0.11/day)
    Thanks Received:
    57
    Location:
    New Zealand
    Now that's old school lol :cool:
    Just like my athlon 3200+ 754 cooler, which magically does better than the standard Phenom II HSF:nutkick:
    Im thinking of getting a Corsair H50 in the next month or so, Should be able to get to 4Ghz stable then.

    [​IMG]
    [​IMG]
     
    Josh154 says thanks.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page