1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

*** F@H Tech Assistance Thread ***

Discussion in 'Folding@Home' started by BUCK NASTY, Jul 10, 2009.

  1. mstenholm

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    2,038 (1.16/day)
    Thanks Received:
    1,147
    Folding for 4 years but I still have questions. How do I add a GPU folding slot in FAHControl? I did try to install the second GPU and re-start and tried to "Add" in the Slots tab but the pop-up doesn't accept any input. I did have some problems with that GPU but it does pass Combuster in its OC state.

    Edit: I tried to install the second card in another rig and after 2 minute off folding it BSOD my rig in stock settings. Bad, bad GPU. RMA'ed. Any folding results from the new 290X?
    Last edited: Dec 7, 2013
    Crunching for Team TPU
  2. thebluebumblebee

    thebluebumblebee

    Joined:
    Jul 2, 2008
    Messages:
    2,932 (1.30/day)
    Thanks Received:
    1,452
    Do you not get this screen?
    [​IMG]
  3. mstenholm

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    2,038 (1.16/day)
    Thanks Received:
    1,147
    Yes I did but I couldn't type in anything in the pop-up window when I pressed "Add".
    Crunching for Team TPU
  4. thebluebumblebee

    thebluebumblebee

    Joined:
    Jul 2, 2008
    Messages:
    2,932 (1.30/day)
    Thanks Received:
    1,452
    I removed a GPU from my system for troubleshooting, and when I added it back in, I did not put anything in the slot options window. I just selected the dot under GPU and selected a gpu-index number that wasn't used. (with removing a card, I had folding slots 00 and 02. I choose 01) Then pressed OK, not add. After the slot was created, I then added the slot options.
    mstenholm says thanks.
  5. mstenholm

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    2,038 (1.16/day)
    Thanks Received:
    1,147
    The DOT. It's late but I will give it a try with a 7770 tomorrow. Thank you.
    Crunching for Team TPU
  6. thebluebumblebee

    thebluebumblebee

    Joined:
    Jul 2, 2008
    Messages:
    2,932 (1.30/day)
    Thanks Received:
    1,452
    They could do a lot better on that screen.....
  7. agent00skid

    Joined:
    May 6, 2012
    Messages:
    538 (0.64/day)
    Thanks Received:
    339
    Is it normal that it takes many tries to upload 8900 WU's after completion?
    Crunching for Team TPU
  8. mx500torid

    mx500torid

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Messages:
    804 (0.32/day)
    Thanks Received:
    1,002
    whats your log say Agent?
    Crunching for Team TPU
  9. thebluebumblebee

    thebluebumblebee

    Joined:
    Jul 2, 2008
    Messages:
    2,932 (1.30/day)
    Thanks Received:
    1,452
    No. Lets see the log.
  10. agent00skid

    Joined:
    May 6, 2012
    Messages:
    538 (0.64/day)
    Thanks Received:
    339
    23:44:01:WARNING:WU00:FS00:Exception: Failed to send results to work server: Transfer failed
    23:44:01:WU00:FS00:Trying to send results to collection server
    23:44:01:WU00:FS00:Uploading 12.97MiB to 171.65.103.160
    23:44:01:WU00:FS00:Connecting to 171.65.103.160:8080
    23:46:11:WU02:FS02:Upload 9.64%
    23:46:11:WARNING:WU02:FS02:Exception: Failed to send results to work server: Transfer failed
    23:46:11:WU02:FS02:Trying to send results to collection server
    23:46:11:WU02:FS02:Uploading 12.96MiB to 171.65.103.160
    23:46:11:WU02:FS02:Connecting to 171.65.103.160:8080
    23:47:44:WU02:FS02:Upload 19.29%
    23:47:44:ERROR:WU02:FS02:Exception: Transfer failed
    23:52:51:WU02:FS02:Sending unit results: id:02 state:SEND error:NO_ERROR project:8900 run:791 clone:1 gen:287 core:0x17 unit:0x0000017a028c126651a6d69a19f68fe1
    23:52:51:WU02:FS02:Uploading 12.96MiB to 171.64.65.69
    23:52:51:WU02:FS02:Connecting to 171.64.65.69:8080
    23:57:15:WU03:FS00:0x17:Completed 600000 out of 2500000 steps (24%)
    23:57:20:WU02:FS02:Upload 9.64%
    23:57:20:WARNING:WU02:FS02:Exception: Failed to send results to work server: Transfer failed
    23:57:20:WU02:FS02:Trying to send results to collection server
    23:57:20:WU02:FS02:Uploading 12.96MiB to 171.65.103.160
    23:57:20:WU02:FS02:Connecting to 171.65.103.160:8080
    00:00:05:WU00:FS00:Upload 12.53%
    00:00:05:ERROR:WU00:FS00:Exception: Transfer failed
    00:00:05:WU00:FS00:Sending unit results: id:00 state:SEND error:NO_ERROR project:8900 run:520 clone:1 gen:205 core:0x17 unit:0x00000121028c126651a69a5a02afd320
    00:00:05:WU00:FS00:Uploading 12.97MiB to 171.64.65.69
    00:00:05:WU00:FS00:Connecting to 171.64.65.69:8080
    00:00:27:WU00:FS00:Upload 8.19%
    00:00:27:WARNING:WU00:FS00:Exception: Failed to send results to work server: Transfer failed
    00:00:27:WU00:FS00:Trying to send results to collection server
    00:00:27:WU00:FS00:Uploading 12.97MiB to 171.65.103.160
    00:00:27:WU00:FS00:Connecting to 171.65.103.160:8080
    00:00:44:WU00:FS00:Upload 17.83%
    00:00:48:WU02:FS02:Upload 9.64%
    00:00:48:ERROR:WU02:FS02:Exception: Transfer failed
    00:00:50:WU00:FS00:Upload 36.15%
    00:00:56:WU00:FS00:Upload 53.98%
    00:00:58:WU01:FS02:0x17:Completed 875000 out of 2500000 steps (35%)
    00:01:02:WU00:FS00:Upload 76.63%
    00:02:51:ERROR:WU00:FS00:Exception: 10002: Received short response, expected 512 bytes, got 0
    00:10:47:WU02:FS02:Sending unit results: id:02 state:SEND error:NO_ERROR project:8900 run:791 clone:1 gen:287 core:0x17 unit:0x0000017a028c126651a6d69a19f68fe1
    00:10:47:WU02:FS02:Uploading 12.96MiB to 171.64.65.69
    00:10:47:WU02:FS02:Connecting to 171.64.65.69:8080
    00:11:27:WU03:FS00:0x17:Completed 625000 out of 2500000 steps (25%)
    00:16:12:WU02:FS02:Upload 12.05%
    00:16:12:WARNING:WU02:FS02:Exception: Failed to send results to work server: Transfer failed
    00:16:12:WU02:FS02:Trying to send results to collection server
    00:16:12:WU02:FS02:Uploading 12.96MiB to 171.65.103.160
    00:16:12:WU02:FS02:Connecting to 171.65.103.160:8080
    00:16:18:WU02:FS02:Upload 31.34%
    00:16:24:WU02:FS02:Upload 61.23%
    00:16:30:WU02:FS02:Upload 91.13%
    00:17:57:ERROR:WU02:FS02:Exception: 10002: Received short response, expected 512 bytes, got 0
    00:18:02:WU00:FS00:Sending unit results: id:00 state:SEND error:NO_ERROR project:8900 run:520 clone:1 gen:205 core:0x17 unit:0x00000121028c126651a69a5a02afd320
    00:18:02:WU00:FS00:Uploading 12.97MiB to 171.64.65.69
    00:18:02:WU00:FS00:Connecting to 171.64.65.69:8080
    00:18:32:WU01:FS02:0x17:Completed 900000 out of 2500000 steps (36%)
    00:19:26:WU00:FS00:Upload 8.19%
    00:19:26:WARNING:WU00:FS00:Exception: Failed to send results to work server: Transfer failed
    00:19:26:WU00:FS00:Trying to send results to collection server
    00:19:26:WU00:FS00:Uploading 12.97MiB to 171.65.103.160
    00:19:26:WU00:FS00:Connecting to 171.65.103.160:8080
    00:19:42:WU00:FS00:Upload 8.68%
    00:19:49:WU00:FS00:Upload 18.31%
    00:19:55:WU00:FS00:Upload 37.59%
    00:20:01:WU00:FS00:Upload 55.42%
    00:25:32:WU03:FS00:0x17:Completed 650000 out of 2500000 steps (26%)
    00:32:48:WU00:FS00:Upload 66.03%
    00:32:48:ERROR:WU00:FS00:Exception: Transfer failed
    00:36:18:WU01:FS02:0x17:Completed 925000 out of 2500000 steps (37%)
    00:39:46:WU03:FS00:0x17:Completed 675000 out of 2500000 steps (27%)
    00:39:50:WU02:FS02:Sending unit results: id:02 state:SEND error:NO_ERROR project:8900 run:791 clone:1 gen:287 core:0x17 unit:0x0000017a028c126651a6d69a19f68fe1
    00:39:50:WU02:FS02:Uploading 12.96MiB to 171.64.65.69
    00:39:50:WU02:FS02:Connecting to 171.64.65.69:8080
    00:40:28:WU02:FS02:Upload 9.64%
    00:40:28:WARNING:WU02:FS02:Exception: Failed to send results to work server: Transfer failed
    00:40:28:WU02:FS02:Trying to send results to collection server
    00:40:28:WU02:FS02:Uploading 12.96MiB to 171.65.103.160
    00:40:28:WU02:FS02:Connecting to 171.65.103.160:8080
    00:40:36:WU02:FS02:Upload 8.68%
    00:40:42:WU02:FS02:Upload 29.41%
    00:47:04:WU00:FS00:Sending unit results: id:00 state:SEND error:NO_ERROR project:8900 run:520 clone:1 gen:205 core:0x17 unit:0x00000121028c126651a69a5a02afd320
    00:47:04:WU00:FS00:Uploading 12.97MiB to 171.64.65.69
    00:47:04:WU00:FS00:Connecting to 171.64.65.69:8080
    00:49:31:WU00:FS00:Upload 19.76%
    00:49:31:WARNING:WU00:FS00:Exception: Failed to send results to work server: Transfer failed
    00:49:31:WU00:FS00:Trying to send results to collection server
    00:49:31:WU00:FS00:Uploading 12.97MiB to 171.65.103.160
    00:49:31:WU00:FS00:Connecting to 171.65.103.160:8080
    00:49:48:WU00:FS00:Upload 18.31%
    00:49:55:WU00:FS00:Upload 33.74%
    00:50:01:WU00:FS00:Upload 56.39%
    00:50:07:WU00:FS00:Upload 72.29%
    00:53:46:WU03:FS00:0x17:Completed 700000 out of 2500000 steps (28%)
    00:53:50:WU01:FS02:0x17:Completed 950000 out of 2500000 steps (38%)
    00:56:15:WU02:FS02:Upload 29.89%
    00:56:15:ERROR:WU02:FS02:Exception: Transfer failed
    Crunching for Team TPU
  11. mx500torid

    mx500torid

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Messages:
    804 (0.32/day)
    Thanks Received:
    1,002
    are you having trouble connecting to the internet with that comp? anyway to try another way of connecting? It looks like its trying then something is breaking your connection. BBB is the expert but thats what I see and I am no expert.
    Crunching for Team TPU
  12. agent00skid

    Joined:
    May 6, 2012
    Messages:
    538 (0.64/day)
    Thanks Received:
    339
    Everything else on the connection works fine. And downloading work works just fine.


    Case in point, just uploaded a 316 MB file to google drive in 5 minutes.

    Edit: Also BOINC have no connection problems.
    Last edited: Feb 18, 2014
    Crunching for Team TPU
  13. thebluebumblebee

    thebluebumblebee

    Joined:
    Jul 2, 2008
    Messages:
    2,932 (1.30/day)
    Thanks Received:
    1,452
    Expert? Do I get paid for this?:laugh:
    I have no specific idea. The receiving server's status is listed as OK. I'd try the old standard. Reboot. You may lose those WU's, sorry.
  14. agent00skid

    Joined:
    May 6, 2012
    Messages:
    538 (0.64/day)
    Thanks Received:
    339
    I have tried reboots and client restarts. Nothing works.

    Both of the WU's that it's trying to upload was already finished when I booted the computer this time.
    Crunching for Team TPU
  15. Athlonite

    Athlonite

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    1,921 (1.15/day)
    Thanks Received:
    483
    That looks more like a sever side problem as it starts the upload and gets to X point then throws an exception and fails to finish.... Have you tried the F@H forums to see if there's a same problem that your having from anyone else
  16. agent00skid

    Joined:
    May 6, 2012
    Messages:
    538 (0.64/day)
    Thanks Received:
    339
    Just uploaded both without issue, which can mean 1 of 2 things.

    1: The server was just in a good mood.
    Or.
    2: I fixed the problem. (Deactivated my firewall and antivirus.)

    Edit: Oh, and if the problems are fixed, then I will be running a 7850K's iGPU@900 MHz and a 250@1275 MHz. It's says around 25k PPD, but it isn't a dedicated machine, so probably not quite so much.
    Last edited: Feb 18, 2014
    thebluebumblebee and xvi say thanks.
    Crunching for Team TPU
  17. thebluebumblebee

    thebluebumblebee

    Joined:
    Jul 2, 2008
    Messages:
    2,932 (1.30/day)
    Thanks Received:
    1,452
    I hate when I don't know what really fixed the problem....
  18. xvi

    xvi

    Joined:
    Nov 10, 2006
    Messages:
    1,961 (0.69/day)
    Thanks Received:
    1,102
    Location:
    Washington, US
    True more often than not.

    [​IMG]
    mstenholm and thebluebumblebee say thanks.
    Crunching for Team TPU
  19. mstenholm

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    2,038 (1.16/day)
    Thanks Received:
    1,147
    I had a similar problem with interrupted uploads a few times but not for that long a period as you had agentski. I never checked the server status so it could have been related to that.

    Still in Turkey and still only have one out of four GPUs reporting. WCG runs fine on these rigs...
    Crunching for Team TPU
  20. xvi

    xvi

    Joined:
    Nov 10, 2006
    Messages:
    1,961 (0.69/day)
    Thanks Received:
    1,102
    Location:
    Washington, US
    I was going to suggest pinging the server. Might be worth pinging large packets too. In Windows, the syntax for that is "ping <ip>-l 1472"
    Glad it's working now though!
    Last edited: Feb 18, 2014
    Crunching for Team TPU
  21. Athlonite

    Athlonite

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    1,921 (1.15/day)
    Thanks Received:
    483
    Welcome to the wonderful world of computers where random crap happens for random reasons
  22. agent00skid

    Joined:
    May 6, 2012
    Messages:
    538 (0.64/day)
    Thanks Received:
    339
    So it definitely is my antivirus live shields that's causing it. Now it's just figuring out how to stop it... :S

    And as far as software goes, I like BOINC better than fahclient + fahcontrol.
    Crunching for Team TPU
  23. Athlonite

    Athlonite

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    1,921 (1.15/day)
    Thanks Received:
    483
    set an exception to not scan the files being uploaded

    what AV are you using
  24. agent00skid

    Joined:
    May 6, 2012
    Messages:
    538 (0.64/day)
    Thanks Received:
    339
    Avast!

    Tried to make exceptions for both the ip-adress and the program, but still no go.
    Crunching for Team TPU
  25. mx500torid

    mx500torid

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Messages:
    804 (0.32/day)
    Thanks Received:
    1,002
    I installed another GTX 680 turned off sli and I got both of them folding but the ppd is below what one should do. Is there a way to get them to fold and get max ppd or am I stuck to run them in different machines?
    Crunching for Team TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page