1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

factory reset code

Discussion in 'Audio, Video & Home Theater' started by fox1, Mar 15, 2012.

  1. fox1 New Member

    Joined:
    Mar 15, 2012
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    :banghead:i have a dgm LTV-2261WCR 22" DVD combi which i use as my monitor and tv, however since the visit of the ex's brat ive found the child lock is active. i need to retune the tv, as losing freeview channels rapidly, can ne1 help me with a factory reset/override code?

    thanks in advance
     
  2. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    13,930 (5.02/day)
    Thanks Received:
    2,362
    send a support email to dgm??? (never actually heard of that brand so i dont know if their support is any good) secondly - check the manual if you still have it.
     
    fox1 says thanks.
  3. white phantom

    white phantom New Member

    Joined:
    Oct 10, 2011
    Messages:
    209 (0.18/day)
    Thanks Received:
    35
    Location:
    Kilmarnock Scotland
    have you tried a combination of 0'S? maybe they have just enabled it rather than changing it, default is usually 0000 or something (just a guess)
     
    fox1 says thanks.
  4. fox1 New Member

    Joined:
    Mar 15, 2012
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    tried all the above, i think i got more chance of gettin thru to the pope than dgm, as for the manual, its in one of those safe places i can never find again!!!!
     
  5. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,737 (9.84/day)
    Thanks Received:
    6,212
    Location:
    Chatsworth, GA
  6. ron732

    ron732

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    233 (0.14/day)
    Thanks Received:
    89
    Location:
    Jersey Shore
  7. fox1 New Member

    Joined:
    Mar 15, 2012
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    thanx all. All sorted.thanku brandonwh64,in the manual it doesnt state a default, just says left blank so insted of banging in all the default numbers i could think of and the 1s in my head i left it blank pressed ok....bingo!!! thanks 2 all again
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page