1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Failed BIOS FLASH - need a bit of help

Discussion in 'Graphics Cards' started by Regalk, Jan 7, 2006.

  1. Regalk New Member

    Joined:
    Jan 7, 2006
    Messages:
    6 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Hi all
    First let me say that this is an excellent site, forum and all. Keep up the good work.
    Well I got a bit too aggressive and flashed my HIS Radeon X800GT to X800GTO and failed halfway - cannot read the video bios rom anymore.
    I am not one to give up
    I managed to get a copy of the HIS original Radeon BIOS X800GT by trusted old googling
    So far I have been able to do at least this
    Asus A8R-MVP corssfire Motherboard (brand spanking new and lovin it)
    Sapphire Radeon is in the blue PCI-E slot (second) - needed to boot otherwise I have a blank screen with the HIS
    HIS RADEON is in the Black PCI-E slot
    I would like to do a DOS flash using ATIFlash utility
    Problem is I do not know which PCI-e is 0 (in the command line below) or which is 1 and I do not want to screw up my Sapphire by flashing the wrong card
    ATIFLASH -p -f 0 HIS X800GT.rom
    Any suggestions
  2. Regalk New Member

    Joined:
    Jan 7, 2006
    Messages:
    6 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Looking at the manual
    Blue PCI-e = master so I assume this is 0
    Black PCI-e = secondary which should be 1
    AM I correct?
  3. Regalk New Member

    Joined:
    Jan 7, 2006
    Messages:
    6 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    OK its up and working - thanks to my trusted old PCi Vodoo3. Now I can set up my A8R-MVP system. I remembered this was the way to reflash (DOS environment) and confirmed on these forums..
    Master = 0
    secondary = 1

    On the A8N-E since only 1 PCI-E "0" s/b used.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page