1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

FarCry Now Available for Free

Discussion in 'News' started by JacKz5o, Sep 1, 2007.

  1. jjnissanpatfan

    jjnissanpatfan

    Joined:
    Sep 5, 2005
    Messages:
    214 (0.06/day)
    Thanks Received:
    15
    Location:
    vt
    I posted ealier in the thread if you use fraps it takes out all the ads.The multi dont work either but thats cool.Anyway sweet free game without ads if you use fraps not one at all!!!!!
     
  2. tigger

    tigger I'm the only one

    Joined:
    Mar 20, 2006
    Messages:
    10,187 (2.95/day)
    Thanks Received:
    1,402
    its 3 years,far cry came out in 2004.i bought it,awesome game.the multiplayer is full of 'tards tho'.
     
  3. bassmasta Guest

    they need to make the advertisements more fun. imagine BF2142, with Mcdonalds versus burger king.....

    Sir! they're flanking us!

    Like hell they are! those greasy bastards aren't getting anything!

    ###the McDonald team has taken an outpost####

    SHIT! time to launch the simpsons movie advertising bomb!

    ####eat a double whopper or die.####
     
  4. rangerone766

    rangerone766

    Joined:
    Aug 18, 2007
    Messages:
    1,036 (0.35/day)
    Thanks Received:
    111
    i dl'ed it but it wont launch

    after i installed it, when i launch it, it goes to the loading screen. then beeps once and goes to desktop.

    any ideas?
     
  5. JacKz5o New Member

    Joined:
    Jan 22, 2007
    Messages:
    485 (0.15/day)
    Thanks Received:
    99
    Location:
    New Jersey
    Do you fold with the graphical console? If so, that client uses OpenGL and can crash games to desktop if its running at the same time with another graphically intensive application.

    If not then maybe a bad install/download? Try re-installing or re-downloading and see if the problem persist.
     
    rangerone766 says thanks.
  6. rangerone766

    rangerone766

    Joined:
    Aug 18, 2007
    Messages:
    1,036 (0.35/day)
    Thanks Received:
    111
    i'll reinstall and try again

    i bought the game a few years back. but my disks are so scratched up it wont install anymore.

    no i dont fold on my gpu. i didnt know you could. i'll go look into it, sounds neat.
     
  7. JacKz5o New Member

    Joined:
    Jan 22, 2007
    Messages:
    485 (0.15/day)
    Thanks Received:
    99
    Location:
    New Jersey
    I was talking about the CPU graphical client, it uses the GPU to render those little protein units that you see.

    There is a GPU client though, however its only for ATI cards X1900 and up last time I checked.
     
  8. evil bill New Member

    Joined:
    Jan 20, 2006
    Messages:
    370 (0.11/day)
    Thanks Received:
    14
    Location:
    Scotland
    well, I've downloaded it and having only played the demo version a few years back on lower detail settings, it looks quite lovely at the highest settings on my newer (but now aging) PC.

    However, I now feel the need to eat a burger so I've had to stop playing..................
     
  9. acousticlemur

    acousticlemur New Member

    Joined:
    Dec 6, 2006
    Messages:
    675 (0.21/day)
    Thanks Received:
    7
    Location:
    Michigan, US
    i found torents for all of them at legit torrents web site here is the one for Far Cry

    http://www.legittorrents.info/details.php?id=f736f42e65f44291d14950ea05ec323525a4bb18
     
  10. Ketxxx

    Ketxxx Heedless Psychic

    Joined:
    Mar 4, 2006
    Messages:
    11,510 (3.32/day)
    Thanks Received:
    570
    Location:
    Kingdom of gods
    3-6 years.. same difference, still leads to the same end, old and outdated :p
     
  11. insider Guest

    Far Cry, sucked back then still sucks now... :D
     
  12. zekrahminator

    zekrahminator McLovin

    Joined:
    Jan 29, 2006
    Messages:
    9,113 (2.60/day)
    Thanks Received:
    321
    Location:
    My house.
    I'm sure there's plenty of torrents for Far Cry, but I doubt they're the ad-supported version... ;).
     
  13. acousticlemur

    acousticlemur New Member

    Joined:
    Dec 6, 2006
    Messages:
    675 (0.21/day)
    Thanks Received:
    7
    Location:
    Michigan, US
    that is where i got the add supported version. hense the name "legit torrents". i just downloaded all 4 of the games from there WAY faster than using the previously posted links.
     
  14. Steevo

    Steevo

    Joined:
    Nov 4, 2005
    Messages:
    9,058 (2.53/day)
    Thanks Received:
    1,650
  15. rodneyhchef

    Joined:
    Jun 6, 2007
    Messages:
    415 (0.14/day)
    Thanks Received:
    66
    Location:
    Manchester, UK
    I'm having the "quits after the loading screen" problem as well. I've had a look on the UBIsoft forum for clues and the best one I can come up with is it's a graphics card driver problem, A newer driver may fix the issue (I haven't tried yet). In one thread I was reading a user fixed the problem by using older drivers! (nvidia card)
     
  16. bassmasta Guest

    i dont think i'll be doing much on farcry. i got stuck on an atv part for three months on the x-box, and i'm still not past it. i try at least once a day.
     
  17. niko084

    niko084

    Joined:
    Dec 5, 2006
    Messages:
    7,636 (2.39/day)
    Thanks Received:
    729
    Well I figured I would try this but its telling me you must live in the US to play this title... It wont install, I have created 3 ubi accounts and said I live in the US.... WTF
     
    10 Million points folded for TPU
  18. driver66

    driver66

    Joined:
    Jun 4, 2007
    Messages:
    1,053 (0.35/day)
    Thanks Received:
    115
    Location:
    indiana
    Clear your browsers cache [​IMG]
     
  19. niko084

    niko084

    Joined:
    Dec 5, 2006
    Messages:
    7,636 (2.39/day)
    Thanks Received:
    729
    It clears every time I close it.... :(
     
    10 Million points folded for TPU
  20. driver66

    driver66

    Joined:
    Jun 4, 2007
    Messages:
    1,053 (0.35/day)
    Thanks Received:
    115
    Location:
    indiana
    Try ie7 if your using firefox and redownload it :toast:
     
  21. niko084

    niko084

    Joined:
    Dec 5, 2006
    Messages:
    7,636 (2.39/day)
    Thanks Received:
    729
    Eh I'll delete.... Refuse to open IE, personal thing.
     
    10 Million points folded for TPU
  22. niko084

    niko084

    Joined:
    Dec 5, 2006
    Messages:
    7,636 (2.39/day)
    Thanks Received:
    729
    can't get an answer, I deleted and re-downloading now... But I really don't think its going to work and I wish I knew why.... Not a lot makes any sense with that, maybe there is way to bypass its check.. :ohwell:
     
    10 Million points folded for TPU
  23. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,691 (6.23/day)
    Thanks Received:
    2,988
    Location:
    some AF base
    try with opera if you wont use ie7
     
  24. niko084

    niko084

    Joined:
    Dec 5, 2006
    Messages:
    7,636 (2.39/day)
    Thanks Received:
    729
    Did makes no difference... Still has must live in the US... Erm I do noobs, my profile says I do, my OS says I do.... Maybe if they had half a brain they would do it by IP... Hmm but that would make sense.. :laugh:
     
    10 Million points folded for TPU
  25. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,691 (6.23/day)
    Thanks Received:
    2,988
    Location:
    some AF base
    then route thru a free US proxy server
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page