1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Feedback & Bug Reports for new Forums

Discussion in 'Comments & Feedback' started by W1zzard, Nov 19, 2013.

  1. remixedcat

    remixedcat

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    3,277 (1.80/day)
    Thanks Received:
    823
    They use sprint's network. They are an MVNO that re-sells sprint's service. So that would not be a change at all.
     
  2. james888

    james888

    Joined:
    Jun 27, 2011
    Messages:
    5,106 (3.63/day)
    Thanks Received:
    2,439
    @W1zzard
    Feedback: I feel the latest alerts page just needs one little tweak to be far more practical. I suggest the following change.

    Current:
    [​IMG]


    What I would like to see:
    [​IMG]

    The thanks received page might make some feel warm and fuzzy, but that spot would be much better served with the recent posts tab. This would benefit the mobile site too; the alerts page only shows the thanks received tab. If the mobile website had the recent posts tab instead that would be much easier to navigate the website.
     
    Last edited: Oct 8, 2014
    Arjai says thanks.
    Crunching for Team TPU More than 25k PPD
  3. Arjai

    Arjai

    Joined:
    Apr 3, 2012
    Messages:
    2,635 (2.34/day)
    Thanks Received:
    4,781
    Location:
    St. Paul, MN
    It was a question of carrier, as in, "Do you use Virgin Mobile?"

    It was a guess, since I once had a deal with Virgin Mobile. It was a good deal but, I could not use my phone unless I was in the City, where I live. But, as I sometimes do, I travel around to places less like the 'City' and the phone had no coverage. Not all bad in some ways but not ideal. For instance, a bar I visit here in Downtown. I used to be in a phone useless zone. Now, although they are evil and I was coerced to join in my brother's plan, which has been hellish, I have Verizon and I can't seem to lose a signal.
     
    Crunching for Team TPU
  4. CrAsHnBuRnXp

    CrAsHnBuRnXp

    Joined:
    Oct 19, 2007
    Messages:
    5,698 (2.07/day)
    Thanks Received:
    727
    Feature suggestion:

    Anyway you can implement a feature that if you were the last person to post in a thread, and if you were to post again and you still remain as the last person who posted in aforementioned thread, it would just edit the previous and add in the new?

    MMO Champion has this feature and it's quite nice. Would cut down on a lot of the double, triple, quadruple posts im seeing here lately.
     
    stinger608 says thanks.
  5. 95Viper

    95Viper

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Messages:
    4,618 (1.93/day)
    Thanks Received:
    1,738
    Location:
    στο άλφα έως ωμέγα
    503 service unavailable...

    W1zzard, are you playing again?
     
    Doc41 says thanks.
  6. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    15,331 (3.83/day)
    Thanks Received:
    12,514
    Replacing a broken HDD in one server. Not sure why it affected the others for so long while moving resources off the machine.
     
    95Viper says thanks.
  7. RCoon

    RCoon Gaming Moderator Staff Member

    Joined:
    Apr 19, 2012
    Messages:
    8,955 (8.07/day)
    Thanks Received:
    5,241
    Location:
    Gypsyland, UK
    Welcome back, did you bring me souvenirs? Last time I was there I bought a wallet from a gay bar.
     
  8. 95Viper

    95Viper

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Messages:
    4,618 (1.93/day)
    Thanks Received:
    1,738
    Location:
    στο άλφα έως ωμέγα
    I could not access the forums for a few minutes.
    I got this "Fatal error: Class 'Waindigo_Listener_LoadClass' not found in /home/techpowerup/www/forums/library/Waindigo/ModQueueInfo/Listener/LoadClass.php on line 4"
    I could get to the main page, conversations, profile page, and alerts page.

    Still slow to load...

    Edit:
    Still loading slow and getting " 502 Bad Gateway" Errors
     
    Last edited: Oct 10, 2014
    Doc41 says thanks.
  9. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    42,923 (11.11/day)
    Thanks Received:
    10,213
    aaaand we're back.
     
  10. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    15,331 (3.83/day)
    Thanks Received:
    12,514
    Resyncing the new HDD.. gonna take a while ..

    Not sure what happened with that ModQueueInfo error .. maybe the script file was corrupted somehow and resync detected it. I disabled the addon for now
     
    Doc41 and 95Viper say thanks.
  11. Doc41

    Doc41

    Joined:
    Sep 25, 2010
    Messages:
    475 (0.28/day)
    Thanks Received:
    385
    Location:
    Bahrain
    site is slow and i'm still getting this
    502 Bad Gateway
    The server returned an invalid or incomplete response.
    and once
    Capture.JPG

    Edit: oops just saw it after i posted
    "Resyncing the new HDD.. gonna take a while .."
     
    Ahhzz and 95Viper say thanks.
    Crunching for Team TPU
  12. 95Viper

    95Viper

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Messages:
    4,618 (1.93/day)
    Thanks Received:
    1,738
    Location:
    στο άλφα έως ωμέγα
    Yep, seems to be coming up to warp speed now.
     
  13. Ahhzz

    Ahhzz

    Joined:
    Feb 27, 2008
    Messages:
    2,687 (1.02/day)
    Thanks Received:
    1,225
    yeah, got that several times in a row, seems to be erratic... happens when I "Thanks" a post, and while I was typing up my response to another thread.
     
  14. Toothless

    Toothless

    Joined:
    Mar 26, 2014
    Messages:
    1,798 (4.44/day)
    Thanks Received:
    1,098
    Location:
    Island of Berk
    I'm still getting bad gateways and the site is loading at turtle speeds.
     
    Crunching for Team TPU
  15. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    15,331 (3.83/day)
    Thanks Received:
    12,514
    yup i'm aware of that, and it's only 30% done .. really lame.. didn't expect it to be that bad. now i need to find a way to work around a design failure in glusterfs (which provides our replicated disk filesystem)
     
  16. TheMailMan78

    TheMailMan78 Big Member

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    21,418 (7.40/day)
    Thanks Received:
    7,900
    I don't think its just TPU. I'm getting slow speeds all across Google to sites that are normally pretty speedy however my VPN's are hauling ass. I tested a few remote connections on different networks and they are also getting slow downs to places like Youtube. Strange indeed.

    As for TPU itself I am getting 503's randomly.
     
  17. Toothless

    Toothless

    Joined:
    Mar 26, 2014
    Messages:
    1,798 (4.44/day)
    Thanks Received:
    1,098
    Location:
    Island of Berk
    Oh, it's better now. Soo much better. Thank you W1zzard!
     
    Crunching for Team TPU
  18. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    15,331 (3.83/day)
    Thanks Received:
    12,514
    because i killed the resync process .. fucking pos .. going out for a beer
     
  19. Toothless

    Toothless

    Joined:
    Mar 26, 2014
    Messages:
    1,798 (4.44/day)
    Thanks Received:
    1,098
    Location:
    Island of Berk
    Drink well!
     
    Crunching for Team TPU
  20. HammerON

    HammerON The Watchful Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    6,735 (2.99/day)
    Thanks Received:
    3,852
    Site was down most of the night for me...
     

    Attached Files:

    95Viper says thanks.
    Crunching for Team TPU
  21. 95Viper

    95Viper

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Messages:
    4,618 (1.93/day)
    Thanks Received:
    1,738
    Location:
    στο άλφα έως ωμέγα
    I got the same thing...
    Something is or was wonky.
     
  22. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    15,331 (3.83/day)
    Thanks Received:
    12,514
    back up .. i have no idea what happened
    it kept detecting failed resources
    but didnt manage to fix them by itself
    all i just told it "please check if resources are working"
    and it magically detected all problems and fixed them
     
  23. 95Viper

    95Viper

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Messages:
    4,618 (1.93/day)
    Thanks Received:
    1,738
    Location:
    στο άλφα έως ωμέγα
    Using the magic wand, again?:respect:
     
  24. remixedcat

    remixedcat

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    3,277 (1.80/day)
    Thanks Received:
    823
    put more cat pictures on the server it will like you more
     
  25. eidairaman1

    eidairaman1

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    14,167 (4.95/day)
    Thanks Received:
    2,052
    Sounds like another drive on the way out.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page