1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Firmware update problem of 2640u!!!

Discussion in 'Networking & Security' started by NirvanaA, Jun 18, 2012.

  1. NirvanaA New Member

    Joined:
    Nov 29, 2011
    Messages:
    7 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Every where
    Hi Buddys.
    I've updated my modem firmware. The lights do not turn on my ADSL modem and not connect internet and not show the pannel by 192.168.1.1 !!!!!
    Please help:banghead:
    [​IMG]

    Attached Files:

    • 02.jpg
      02.jpg
      File size:
      44.7 KB
      Views:
      238
  2. NirvanaA New Member

    Joined:
    Nov 29, 2011
    Messages:
    7 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Every where
    help me:respect:
  3. CaptainFailcon New Member

    Joined:
    Apr 27, 2012
    Messages:
    194 (0.27/day)
    Thanks Received:
    41
    you bricked it try pressing the reset button if that does not work
    and unless you have experience doing tFTP console flashes you will need to replace the router assuming you did not completely brick it witch judging by the led's you did and I don't think that model has any cfe recovery enabled ...so sorry man its dead
    Last edited: Jun 18, 2012
    NirvanaA says thanks.
  4. NirvanaA New Member

    Joined:
    Nov 29, 2011
    Messages:
    7 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Every where
    Thanks dear.
    I've tested all of these cases.But not ,But had no effect!!!
    What do I do?:banghead::banghead::banghead::banghead:
  5. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,246 (10.82/day)
    Thanks Received:
    5,882
    Location:
    Chatsworth, GA
    Buy a new one. Really the only method is tFTP or Jtac
    NirvanaA says thanks.
    Crunching for Team TPU
  6. NirvanaA New Member

    Joined:
    Nov 29, 2011
    Messages:
    7 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Every where
    No any way???
  7. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,246 (10.82/day)
    Thanks Received:
    5,882
    Location:
    Chatsworth, GA
    After googling the model number this same thing has happened to MANY others and none have fixed it so your best bet is to buy a new router/DSL modem
    AlienIsGOD and NirvanaA say thanks.
    Crunching for Team TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page