1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

FPS problem with GTX 470 - solution doesn't work.

Discussion in 'NVIDIA' started by waque, Feb 12, 2013.

  1. waque New Member

    Joined:
    Feb 12, 2013
    Messages:
    1 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Hey guys.
    I had this problem for a while now, and can't seem to fix it.
    I found this topic http://www.techpowerup.com/forums/showthread.php?t=137566, but can't post there.
    I thought installing these drivers might help (Quadro 265.90 drivers with modded inf for win7 x64), but it doesnt. I've done a full format of the PC in case of a software failure, yet without results.
    I play Path of Exile, which under lots on animations, runs down to 5 fps which is as good as unplayable ?!

    Its the GTX 470 MSI 3038 MB
    Here are my speccs:-----------------
    Time of this report: 2/12/2013, 15:04:02
    Machine name: 123-PC
    Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_rtm.090713-1255)
    Language: Danish (Regional Setting: Danish)
    System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
    System Model: P55-USB3
    BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG
    Processor: Intel(R) Core(TM) i7 CPU 870 @ 2.93GHz (8 CPUs), ~3.3GHz
    Memory: 4096MB RAM
    Available OS Memory: 4092MB RAM
    Page File: 3775MB used, 4405MB available
    Windows Dir: C:\Windows
    DirectX Version: DirectX 11
    DX Setup Parameters: Not found
    User DPI Setting: Using System DPI
    System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
    DWM DPI Scaling: Disabled
    DxDiag Version: 6.01.7600.16385 32bit Unicode

    Also i ran a MSI afterburner to check for the GPU usage during the game, which showed
    only 20 % GPU used ? :(

    http://imageshack.us/photo/my-images/854/msii.png/

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page