1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

FX-Series Processors Clock Speeds 'Revealed'

Discussion in 'News' started by btarunr, Jul 14, 2011.

  1. lashton New Member

    Joined:
    Sep 24, 2010
    Messages:
    63 (0.04/day)
    Thanks Received:
    5
    you are a fool
    your point about 3 is the same as what i do, I never shut windows down and it says "safe mode" and shit, you are an intel fanboy and worried that AMD may take back the performance crown
    he uses windows because it easier, notice how cpu-z reflects this doesn't matter the CPU clocks higher and is faster (by a margin) than the 2600k
    <---this people know
     
  2. Pestilence New Member

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Messages:
    587 (0.46/day)
    Thanks Received:
    67
    :laugh:

    I've had both intel and Amd so im no fanboy
     
  3. Fatal

    Fatal

    Joined:
    Jan 21, 2009
    Messages:
    732 (0.35/day)
    Thanks Received:
    120
    Location:
    Golden, Colorado
  4. seronx

    seronx

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Messages:
    993 (0.65/day)
    Thanks Received:
    219
    Location:
    USA, Arizona, Maricopa
    Well at least they are doing that while the CPU isn't being SOLD!!!

    You know how pissed I was getting a B2 9950 when the B3 9950 came out the day after I was like Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    But, then I upgraded to the C3 965BE and everything was alleviated after 1 year of living with a overheating cpu

    You're still a fanboy...You never owned VIA

    Which of course BEATS Intel and AMD

    I'm joking ofcourse lol
     
  5. Pestilence New Member

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Messages:
    587 (0.46/day)
    Thanks Received:
    67
    I had an X3 Toilman that overclocked like mad on water. Still miss that processor. I was happy with my Amd rig till i saw that Fry's had a special on a P45 UD3 and an E8500 combo so i sold my X3 and went Intel and holy shit did that processor kick fucking ass. 4.8Ghz on water was amazing back in 08.
     
  6. seronx

    seronx

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Messages:
    993 (0.65/day)
    Thanks Received:
    219
    Location:
    USA, Arizona, Maricopa
    I'm not going to provide any sources:

    Get the lowest TDP model @ release of the FX 8-Cores

    Plug it into a Crosshair V Formula or wait for the Crosshair V Extreme

    Now get a PSU that has 2 8pin EPS preferable 1200 Watts+with atleast 100+ Amps on a single 12 volt line

    Now get the Corsair H100, get 4 fans with pretty extreme static pressure for 120x120x25mm

    Set FSB/PEG/whatever from 200 to 300
    Turn off CNQ/Turbocore/other features that throttle
    Set Multiplier from stock to 20x to 21.5x
    Enjoy 6.45GHz

    450-500 Watts Power Consumption

    [​IMG]

    Now take this with a grain of salt though but it is completely feasible
     
  7. Pestilence New Member

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Messages:
    587 (0.46/day)
    Thanks Received:
    67
    If an 8 Core can hit 6Ghz with an H100 i'll post pictures of my hot fiance naked. :laugh:

    **** Offer Voided if the jackass testing puts his rad in a window or lives in Canada ****
     
  8. Damn_Smooth

    Damn_Smooth New Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    1,435 (1.17/day)
    Thanks Received:
    478
    Location:
    A frozen turdberg.
    I'm saving this for later. Post a pic of that hot fiance clothed so I can make sure it's worth the save.
     
  9. seronx

    seronx

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Messages:
    993 (0.65/day)
    Thanks Received:
    219
    Location:
    USA, Arizona, Maricopa
    Early September NDA ends, so we will find out if it can do it on high-end air or AIO Water Coolers or custom rigs

    LOL
     
  10. HammerON

    HammerON The Watchful Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    6,491 (3.20/day)
    Thanks Received:
    3,593
    So does this offer exclude those of us living in Alaska as well:)
     
    Crunching for Team TPU
  11. AphexDreamer

    AphexDreamer

    Joined:
    Jun 17, 2007
    Messages:
    7,112 (2.68/day)
    Thanks Received:
    916
    Location:
    C:\Program Files (x86)\Aphexdreamer\
    Dear lord how are you not an overclocking champ.

    I'd stick my whole comp in the snow and freeze my ass just to see those clocks rise.
     
  12. YautjaLord

    YautjaLord

    Joined:
    May 12, 2009
    Messages:
    654 (0.33/day)
    Thanks Received:
    78
    Like Pred would say (in '87 classic): Any time. :)
     
  13. theoneandonlymrk

    theoneandonlymrk

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    3,395 (2.05/day)
    Thanks Received:
    568
    Location:
    Manchester uk
    Ahh some light at the end of the tunnel,I dont think its impossible despite being unlikely, you m(well your misses) may regret that :laugh::D

    tho prob not:p

    does anyone have the slightest clue about bulldozer/990x chipset compatabillity with pciex 3??

    as pciex3 mobos are starting to get mentioned and this might further delay my concern with BD ie might wait even longer then release etc.:confused:
     
  14. devguy

    devguy

    Joined:
    Feb 17, 2007
    Messages:
    1,239 (0.45/day)
    Thanks Received:
    171
    Location:
    SoCal
    Looks like even Intel is having some problems getting on the PCIe 3.0 bandwagon. In order to get the x79 chipset out this year, they might have to compromise on that feature. But, there's still motherboard manufacturers adding that functionality themselves, like AsRock.

    But I must say, who cares about PCIe 3.0 right now, anyway?
     
  15. theoneandonlymrk

    theoneandonlymrk

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    3,395 (2.05/day)
    Thanks Received:
    568
    Location:
    Manchester uk
    people who plan on using their next pc for 3 years plus, may need pciex 3 by the end of its life,though i agree their will still be pciex 2 cards then, they will no longer be the fastest and for example my x38 mobo can still do more with a new gpu(hence prolonged life) itll have recent gpus folding in it till it dies
     
  16. cadaveca

    cadaveca My name is Dave

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Messages:
    13,946 (4.52/day)
    Thanks Received:
    7,068
    Location:
    Edmonton, Alberta
    Bugger. Was gonna hook up the H100 and show a screenie!



    :laugh:


    J/K.
     
  17. Pestilence New Member

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Messages:
    587 (0.46/day)
    Thanks Received:
    67
    And ruin all the fun? I guarantee that she's very attractive, skinny and with a huge rack. :laugh:

    Ohh and she's only 21 :rockout:
     
  18. Damn_Smooth

    Damn_Smooth New Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    1,435 (1.17/day)
    Thanks Received:
    478
    Location:
    A frozen turdberg.
    This is the interweb, my friend. Pics or it didn't happen.:D
     
  19. cadaveca

    cadaveca My name is Dave

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Messages:
    13,946 (4.52/day)
    Thanks Received:
    7,068
    Location:
    Edmonton, Alberta
    Ah, jail bait. Young enough to be my own kid. But I would be a jackass in Canada...oh well. I think my wife's more interested in the pics than I am, anyway.


    I find it interesting how the title of this thread has "revealed" in quotes.

    So, uh, this is more AMD BS?
     
  20. fullinfusion

    fullinfusion 1.21 Gigawatts

    Joined:
    Jan 11, 2008
    Messages:
    8,272 (3.38/day)
    Thanks Received:
    2,074
    Yeah us jackasses that live in Canada dont need to place a rad in the window, we just need to open the window :rolleyes:

    but today can be a challenge, 32c atm
     
  21. Damn_Smooth

    Damn_Smooth New Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    1,435 (1.17/day)
    Thanks Received:
    478
    Location:
    A frozen turdberg.
    I believe so. If you want some real FUD though, translate this article and read about how Intel confirmed that Bulldozer would be released 60-90 days from computex. :roll:

    On an AMD forum no less.

    http://www.amdforum.se/artikel/oforandrat-lanseringsdatum-for-bulldozer-1108/
     
  22. Pestilence New Member

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Messages:
    587 (0.46/day)
    Thanks Received:
    67
    Intel knows all. I bet they have spy's in Amd. :laugh:

    I want to hear about the yield's and what % they're at for B2
     
  23. Benetanegia

    Benetanegia New Member

    Joined:
    Sep 11, 2009
    Messages:
    2,683 (1.46/day)
    Thanks Received:
    694
    Location:
    Reaching your left retina.
    I don't get it. Google translate is not doing a good job to begin with, so understanding anything is difficult. Anyway I cannot see what's the relation between what's posted there and Intel. Intel is not mentioned at all. :confused:

    EDIT: Nevermind. The autodetect language failed and told me to use norwegian in the first place, it seems it swedish... Aaannd LOL! Hahaha. Intel appears out of nowhere then. I guess the original article says "intel" as in saying "sources".

    EDIT2: And no. It seems that google translates AMD as Intel, when the source is swedish at least, no matter the target language. :laugh:
     
    Last edited: Jul 16, 2011
  24. Damn_Smooth

    Damn_Smooth New Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    1,435 (1.17/day)
    Thanks Received:
    478
    Location:
    A frozen turdberg.
    AMD is mentioned in the article as well though. How do you translate? I just let the site load until the translate page bar comes up on top.
     
  25. Benetanegia

    Benetanegia New Member

    Joined:
    Sep 11, 2009
    Messages:
    2,683 (1.46/day)
    Thanks Received:
    694
    Location:
    Reaching your left retina.
    I just go to http://translate.google.es/?hl=es&tab=wT and enter the text, select language (usually the suggested one) and go.

    Yeah, that's the funny thing. In the original article AMD is mentioned throughout the article, but in the last paragraph I don't know what it says before being translated, but no matter which target language I select, from the ones that I can understand (spanish, english, french, portuguese, italian, basque/euskera) all of them replace AMD by Intel in that last paragraph. :laugh:
     
    Damn_Smooth says thanks.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page