1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Gigabyte 9550 to flash with gigabyte bios

Discussion in 'Graphics Cards' started by yozh, Dec 2, 2005.

  1. yozh New Member

    Joined:
    Nov 30, 2005
    Messages:
    6 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Hi I have a quick question,

    I just bought a GIGABYTE GV-R955128D Radeon 9550 128MB

    and I was reading that you cant flash gigabyte cards with not gigabyte bios, but I was wondering if I could flash it with gigabyte 9600 bios its the same manufactere bios would that work ? I just want to save myself hastle of reflashing the card 300x.

    I was thinking this bios

    Gigabyte 9600 Pro 128 MB Feb 15th 2005 8:10 PM Sep 5th 2005 11:37 AM 398 / 203 Hynix 4.0

    Any help would be appreciated.
     
  2. yozh New Member

    Joined:
    Nov 30, 2005
    Messages:
    6 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    So no one can answer
     
  3. Mad Man New Member

    Joined:
    Nov 16, 2005
    Messages:
    4 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    U should try Gecube 9600XT, i use it and it work well, the best in all BIOS i try.
     
  4. yozh New Member

    Joined:
    Nov 30, 2005
    Messages:
    6 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Well I tried the gigabyte bios and it didnt work so what I did was,

    I dumped the bios to the desktop using the ATItool, from the card, then downloaded rabit, opened the bios with rabit (I tested the speeds with ATItool) in rabit I changed the Device ID and the speeds and then used gigabyte @vga bios flashing tool to flash the cards bios. Hope this helps some one out there with the same card. Oh you could of just used the softmode drivers, but I needed the device id to be diffrent for other reasons.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page