1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Gigabyte DS3 Help

Discussion in 'Motherboards & Memory' started by Kusimeka, Jun 5, 2007.

  1. Kusimeka

    Kusimeka

    Joined:
    May 17, 2007
    Messages:
    457 (0.17/day)
    Thanks Received:
    41
    Location:
    United Kingdom
    Hi, i would just like to know, if the GIgabyte DS3 still has problems with Micron D9 chips? i heard before that it does, but i also heard its fixed in a newer version, a comfirmination of this would be great, thanks lads :)
     
  2. Alcpone

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    2,339 (0.80/day)
    Thanks Received:
    96
    Location:
    Tyne & Wear, UK
    Its sorted out now mate, with later revisions and bios updates, but even mine is rev 1.0 with F11 bios and it runs D9 fine :)
     
    Kusimeka says thanks.
  3. Kusimeka

    Kusimeka

    Joined:
    May 17, 2007
    Messages:
    457 (0.17/day)
    Thanks Received:
    41
    Location:
    United Kingdom
    Thanks for that, glad to have that cleaned up, now i know what motherboard i'll be getting, cheers!
     
  4. bruins004 New Member

    Joined:
    Sep 27, 2005
    Messages:
    2,480 (0.75/day)
    Thanks Received:
    75
    I thought so but wasnt sure.
    Def. a great board for the money.
     
  5. Alcpone

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    2,339 (0.80/day)
    Thanks Received:
    96
    Location:
    Tyne & Wear, UK
    Sure is a great board, ive seen rumours of 500+ FSB with the E6*50 chips, fasty FSB and 4Ghz + CPU clock, role on 22nd July :)
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page